Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

07 Ağustos 2007

Ordan burdan ve en çok da ameliyattan:)

Bir değişiklik olmazsa operasyon tarihim 14 Ağustos arkadaşlar.

  • Geçen akşam gmailim açık birden inboxum da (1) işaretini gördüm ve bi baktım Dr.dan G.O.B hanim merhaba operasyon tarihiniz 14 ağustos bir an önce tahlillerinizi yaptırıp bana yollayın yazmış. O andan itibaren herşey daha gerçek ve heyecanlı:)
  • Ameliyattan başka bir şey düşünemez haldeyim, konstantrasyonum sıcaklardan zaten düşmüştü hepten gitti.
  • Cuma günü yarım günüm Bağ-kur il müdürlüğünde geçti ilk defa sağlık karnemi çıkarttım.
  • Cumartesi özel bir hastaneye gittim tahlillere başladım, akciğer grafisi EKGfilan çekildi.Dopler ve ultrason için çarşambaya gün verdiler onları yarın yaptırıcam.Hemen ardından Dr.uma kargo.Bağ -Kur bi kısmını karşılıyo ama karşılamadığı kısmı 500 YTl civarında tutuyo allah hepimize kuvvet versin.Büyük hastalıklar vermesin.Amin:)
  • Esas önemlisi ameliyatta kullanılacak bir cihaz var daha doğrusu zımba mı desem ne değişik bişi stappler deniyo yanılmıyosam onu hasta kendi getirtiyo ABD den ve bakalım benimki yetişicek mi...Yetişmezse operasyon gününde erteleme olabilir mi? Kafam sürekli bunlarla meşgul.
  • Etrafta kimse bilmiyo ameliyat olacağımı insanların saçma sapan yorumlarıyla uğraşmak istemedim şimdiden. Bir de ben herşeyimi anlatırım herkese sonra illaki pişman olurum hem de bakıyorum insanlar çok yapmacık ve kimse gerçeklerden bahsetmiyo..tamam dedim bende anlatmıycam kimseye:) Bakalım ne kadar tutabilirsem artık:)
  • Sigarayı tam bırakmadım içiyorum ama abartmadan ve fark ettim ki aslında gerçekten bırakabilicem laf olsun diye içiyorum.
  • Madde madde yazma fikri Renklerden esinlenme sonucu çıktı ve hoşuma gitti.
  • Aslı yeğenlerini Disneyland'e götürdü 4 gündür yok..dün akşam mesaj atmış şöyle salçalı malçalı bir yemek ve domatesli pilav ve cacık yapar mısın yarına ..burda içim kurudu diye bir mesaj atmış çok güldüm.O da fast food hiç sevmez ve sanırım başka da bir şey yiyemedi. Cumartesi günü de Beşiktaş pazarına gitmiştim nefis köy patlıcanları vardı sırf görüntüsüne kapılıp 4 kilo alıvermişim:))minik tombul ve pasparlaklar.Dün onlarla nefis bir imam bayıldı yaptım.Et sote yapıcam gerisi belli zaten domatesli pilav ve cacık:))
  • İştahım kesildi bile ...sanırım heyecandan.
  • Allahım tam 1 hafta kaldı.( Eğer malzemem yetişirse tabi)
  • Herkeslerden gizlediğim birşeyi sizinle paylaşabilmek süper.
  • Blog okuma işine feci sardırmış durumdayım bir kaç tane çok hoş bloga rastladım bir kaç tane de saçma sapan ve çelişki dolu yazıya .Yorum yapmakla yapmamak arasında çok teredütte kaldım şimdilik yapmadım.Size de oluyo mu öyle? Okuyunca sinir olduğunuz bloglar??
  • Başka maddem şimdilik yok..sevgiler.:)

15 yorum:

renkler dedi ki...

hadi hayırlı olsun. Bence çok çevrendekilere bahsetme. İnsanlar bir tuhaf zaten...

Herşey güzel gidecek, hiç merak etme ve korkma. Allah büyük dert vermesin. Yakında inceleceksin ne güzel, hayaller kur, kendini rahatlat...

Sinir olduğum bloglar oluyor. Onları bir daha okumuyorum. Hatta bir zamanlar takip ettiğim bir blog vardı. Ama bana yaptığı yorumlara gıcık oluyordum. Yani herşeye karşı yazı yazıyordu sırf muhalefet olmak için. Ben öyle inatlaşmaları sevmem. Şimdi bloğunu okumuyorum...

Girls On Blog dedi ki...

Saol amin Renklercim.korkmamaya çalışıyorum aslında ameliyattan pek korkum yok da sonrasını merak ediyorum haliyle.
Valla ben hem sinir olup hem okuyorum :))) manyaklık bende demek..yorum yazmadım da kendimi tutamayıp yazsam feci laf söylicem yani o kadar gıcık:)))

Adsız dedi ki...

canım ilgiyl merakla panikle takip ediyorum seni.. umarım iyi geçer operasyon umarım pişman olmazsın umarım senin için en doğrusu budur.. başarılar..

atila dedi ki...

büyük geçmiş olsun. sinir olduğun bloglara bence bi daha bakınma, sadece sinirini bozar çünkü. herkes bloguna kendi kişiliğini koyar. tekrar acil şifalar dilerim sana. bir de çok alakasız ama belki keyfini yerine getirir diye yazıyorum, (biliyosundur belki ama olsun) cacığın içine nane koyarsan daha hoş kokulu bişiy olur. :)

pinela dedi ki...

Canım ya şimdiden geçmiş olsun anladığım kadarıyla ankarada olcaksın istanbuldaysan ziyaretine gelebilirim :) varya şu ameliyatı duydukça gaza geliorum benim bile yaptırasım geldi.. Ne güzel incecik olcaksın 6 aya kalmaz ayy çok hoşş. Boşa stres yapıp etraftaki gereksiz insanların sözleriyle canını sıkma keyfini çıkar renklerinde dediği gibi.. Sigara konusunda herkese söylüorum insanın kendi parasıyla kendisini zehirlemesi diye.. Herşeyde bir hayır vardır belki bu ameliyat senin sigarayı bırakmana da sebep olur ne dersin? Öpüyorum ve başarılı ameliyatlar diliyorum.. Sevgiyle kal..

- dedi ki...

Canım off çok heyecanlı yaaa, senin yerine ben heyecanlandım valla. Umarım hiç sorunsuz geçip gider. Ben herşeyin süper olacağına eminim. Sen içini ferah tut. Aylar sonra incecik olduğunda iyi ki yapmışım diyeceksin.

Sigarayı tam bıraksan aslında ne güzel olur.

Öpüyorum

Burcu dedi ki...

girlscüm,bahsetme bencede kimseye.herkes bilir bilmez konuşur sanki senin kendi canın deilmiş veya sen araştırmadan hop die atlıyormuşsun gibi.hay Allahım ya.bilinçsiz insanlar mıyız ki hemen atlayalım?sen zor bir karar vermişsin senin için hayırlı olacak umuyorum ki Allah sağlıkla ameliyattan çıkmanı ve sağlıkla incelmeni nasip etsin canım.
bloglardan gıcık kaptığım benim de vardı.okuyodum arada bir.baktım ki fazla gıcık kapıyorum yorum yazayım dedim sonra dedim ki zaten bu insanın kafası benim yazacağım şeyi anlayacak kadar çalışsaydı bunları yazmazdı :)vazgeçtim yazmadım bende yorum,sonra da okumamaya başladım zaten.sende okuma boşver herkes kendi halinde kalsın deliyse deli akıllıysa akıllı :)öptüm

Öykücü dedi ki...

Benim de sinir olduğum tonla blog var hele bir tanesi herkes tarafından çok beğenilen bir blog.Ben çok samimiyetsiz falan buluyorum ama bir insanı sadece yazdığı üç beş kelimeyle değerlendirdiğim için de kızıyorum kendime.

Raidkal demiştin de bu kadar radikal bekelmiyordum.Verdiğin linklerdeki fotolara bayıldım.Tek tek inceliyorum.Ne denli değişmişler di mi?

Umarım senin içinde en iyisi olur.Sen de resmini koyacak mısın?Öncesi sonrası şeklinde.

Sevgiler.

Girls On Blog dedi ki...

Nagişçim ,yeni gelin:) sen buralarda mısın yahuu:) Gelişmeleri görücez hep beraber inşallah..
Atila hoşgeldin:) Teşekkürler yorumun ve iyi dileklerin için de..cacığı evet naneyle severim çok:)))
Pinelacım çok sağol ..evet ankara'da oluyorum zira dr.um askeri dr. ve onun görev yaptığı hastanede olucam.Gelmiş kadar oldun inan.Arzu edersen ben iyileşip dönünce buyur gel çok sevinirim:)
Butterflycım canım çok sağol heyecanımı paylaştığın için.İyi dileklerin için..beni anlıyor olmanız harika..
sashacım çok haklısın mantığın doğru o kadar kafası çalışsa o insanların öyle yazmazlar:)Senin saptamaların çok benzeşiyo benimkiyle yani evet bende cahil değilim kisırf zayıflama uğruna canımı tehlikeye atayım ..
Öykücü kayıptın günlerdir:) sevindim geldiğine...ya valla o fotograflardan etkilenmedim desem yalan gaza geliyo insan tabi.:)Fotograflarımı direk bloga koyar mıyım şu anda hayır gibi geliyor.ama isteyene mail atarım bi 6 ay sonra inşallah:)Bi de senin bahsettiğin blogu merak ettim bi dedikodu yapsaydık:))

Öykücü dedi ki...

Sinir olduğum blogu yazarsam ayıp olur.İma edeyim desem herkes anlar falan.Nasıl dedikodu yapcaz:)

Adsız dedi ki...

slmlar girls;
Kendince doğru olanı yapmakla en iyisini ediyorsun,bazı zorluklara katlanmak gerekir,o tatlı canını sıkma , zayıf günlerin yakında geleceğini düşünerek kendine telkin yap ltfn.Herşey güzel olacak,şimdiden çok çok geçmiş olsun diyorum.
Ayrıca uyus olduğun bazı bloglar varmış ya daha ben onlara rastlamadım( çünkü yeniyim) şayet rastlarsam büyük bir zevkle teyet geçerim.

Girls On Blog dedi ki...

Evet ya..hay allah:)Benim mail adresim de direk adim soyadim...yazamiyorum o yuzden:)naapsak ki..ciddi merak ettim.bi de senin yorumlairn kapali mi?

gülçin dedi ki...

selam, bence de kimseye bahsetme bu işten. bu hassas döneminde, canını sıkabilirler. sen olumlu şeylere odaklan. bence herşey çok güzel olacak ve sen çok cesursun. hem de çok güzelsin!

aa. bir de o kadar çok blog var ki arada bazıları da kelek çıkabilir, ne yapacaksın? boşver gitsin.

sevgiler.

Girls On Blog dedi ki...

Sevgili Azimli hoşgeldin bloguma:)
Teşekkür ederim bana cesaret veriyosunuz.Moralim gayet iyi hepinizin sayesinde:)
Gülçin sen de hoşgeldin:) Çok teşekkür ederim.Hep aynı şeyi yazıyor gibiyim bu ara ama cidden beni anlayan insanlarla bunu paylaştığım için mutluyum:) Bir de iltifatına da teşekkür ederim:)
Manevi güzellik olarak algıladım...tanışmıyosak tabi:))))

gokche dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.