Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

20 Şubat 2008

6 Ay sonra eve dönüş

Tam 6 ay olmuş birkaç gün sonra döneceğimi sanarak çıktığım evime dönüşüm... Çok şükür bugünleri gördüm..Geçen Çarşamba geldim İstanbula.Aslı beni havalanından aldı upuzuuuuuun sürdü yolumuz.O gün maç da varmış Ali Sami Yen'de felaket kalabalıktı yollar.Direk dükkana geldik .Çok sevdiğimiz beni de çok seven bir kaç müşterimiz beni beklemişler,personelimiz filan .Her yana balonlar asıp üzerine hoşgeldin GOB filan yazmışlar,aslıcım pasta yapmış hazırlamış. Öyle gelir gelmez beni bi duygulandırıp ağlattılar:)Biraz sohbet ettik ,oradan eve geçtik.Kedilerimizden anne olan beni tanıdı ..yavru oğlancık ise ben giderken minicik bişeydi şimdi bir dana olmuş.Şaka bi yana gerçekten kuzu gibi birşey çok da tatlı.Bir ara foto koyucam. Ertesi gün öğlen dükkana gittim esas en kalabalık saatlerde herkesleri görebilmek için. Bu arada eve geldiğimde Aslı yatağımın üzerini hediye yığını yapmış kapılara da kağıtlardan harflar kesip Seni Çok Özledik yazmış,keçeden çiçeklerle süslemiş filan çok çok hoştu. çoğunluk çok sevindi beni tekrar sağlıklı gördüğüne...sarıldık öpüştük..kimi zaman gözlerimiz doldu.Resmi olduğumuz müşterilerden aslında beni çok sevdiklerini anladığım insanlar oldu.Muhteşem çiçekler yollamışlar filan ..aramıza hoşgeldin yazmışlar.Çok ama çok öküz esnaf komşularımız da var tabi.Aramızda hiçbir husumet olmadığı halde 6 ay boyunca adam bir kere bile gelip sormamış geçmiş olsun dememiş dolayısıyla beni de görünce yanımdan geçip giden..benim 2 sene önce filan kavga edip küstüğüm bir başka komşu ise beni kapıda görüp samimiyetle büyük geçmiş olsun şimdi nasılsınız çok iyi görünüyorsunuz diyor...Çok insan tanıdım bu başıma gelen büyük badirede...çok şaşırdım çok hem de...Neyse.. Bütün alışveriş merkezlerini geziyoruz desem yalan değil.Bana bakkala bile gitmek çok enteresan geliyor aylarca hastane odası ve annemin salonundan sonra:) Bir şey almasam bile gezmek iyi geliyor. Bir haber daha 79 kilo oldum.Aslının kotlarını giyiyorum, kıyafetler filan güzel duruyor ..yıllar sonra çizme giyebildim.Sigara içmememekle hava yapıyorum filan:) Artık iyi yanlarının tadını çıkarmaya çalışıyorum başıma gelenlerin. Bir de bugün hasta yakınları derneği diye bir dernekten yetkili biriyle görüştüm açmayı düşündüğüm dava ile ilgili bana yol göstermesi için.Epeyce meşakkatli bir yol bekliyor sanırım beni.. Yaprak dökümü başladı:)Öpüyorum hepinizi..

8 yorum:

Dilek35 dedi ki...

canım ne güzel gelmiştir sana ist gitmek biraz olsun stresini atmışsındır müşterilerinin ve aslının yaptıkları çok ince güzel jestler tadını çıkar yattığın günlerin sen hayata sıfırdan başladın yeniden doğdun herşey hakkın canın ne yapmak istiyorsa onu yap öptüm kocamannnn

gülçin dedi ki...

ah GOB, hoşdöndün yeniden. keyfini çıkar herşeyin.

çok sevgiler

Kertenkele dedi ki...

Hoşgeldin tatlım şehrimize:) Herşey eskisinden de güzel olacak göreceksin! Fıstık oldun artık, fıstık, maşallah! Üstelik de sağlıklı, sigarasız bir hayata başladın. Sigaraya harcadığın paralarla da bol bol çizme, jean alırsın artık;)

ChoKingCandy dedi ki...

Gobcum en çook sigarayı bırakmış olmana sevindim,sakın 1 tanecik bile içeyim deme.. onca geçirdiğin şeylerden sonra şimdi hayatın keyfini çıkar. Arkadaşlarına,evine tekrar dönmek sana daha da iyi gelmiştir.. bolca tadını çıkarmaya bak :) Bundan sonra sağlıklı,bol alışverişli bi hayatın olsun.. yakında 6larda görürüz seni :) öpüyorum kocaman

Adsız dedi ki...

h.g

Öykücü dedi ki...

Hadi yeni yazı bekliyoruz:))İyileştin de artık.Uuzun uzun ne kadar zayıfladığından,bu yeni zayıf halinden ne kadar memenun olduğundan bahset.Daha ne kadar zayıflamak istediğini söyle.Diyetine nasıl dikkat ettiğini,gereksiz,abur cubur yemediğini,ölçülü beslendiğini anlat.

Arzunun sen yokken neler yaptığını anlat.Elemanlar sorun çıkarmış mı mesela.Bu yeni halini çok hoş bulduğunu söyleyen birileri varsa anlat;)

Çok meraklıyım:))

Öptümm:)

Girls On Blog dedi ki...

hoşbulduk arkadaşlar.hepinize çok teşekkür ediyorum.

Burcu dedi ki...

canımmm hoşgeldin İstanbul'aaa...hep böyle sağlıklı neşeli ve mutlu ol inşallah cnm..çok öpüyorum seni..