Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

27 Şubat 2008

Güzel Günler

Geldiğimden beri günlerim çok güzel geçiyor çok şükür.Sevilen ve de özlenilen kişi olmak pek hoş:) Ayrıca insanlar beni 22 kilo vermiş olarak görünce de çok iltifat alıyorum.Bu kaybedilen kilolar sonucunda harbiden giyinip süslenmenin zevkli bişi olduğunu da hatırladım.giydiklerim güzel duruyor vücudum epeyce daha hafif olduğu için topuklu botlarla geziyorum filan.Makyajsız asla dışarı çıkmıyorum.(bu konu önceden de böyleydi aslında ama şimdi biraz daha iddialı oluyor kış da olması nedeniyle) Zorunlu bir diyet halindeyim.Anladığım kadarıyla midemin öğütme beye hazım konusunda bir sorunu yok fakat o daralan yerden dolayı çok katı şeyleri yemiyorum.ağırlıklı olarak sıvı veya muhallebi kıvamındaki yiyecekleri kolay tüketebiliyorum.Yediğim miktarlar epeyce az ama sık acıkıyorum. Bir yere giderken mutlaka çantamda ya meyveli yoğurt ya hazır bebek mamalarından filan bulunduruyorum. Pek dışarıda yemek yeme ortamında olmak istemiyorum şu sıra.(psikolojik olarak) ama geçen bir arkadaşımız davet etmişti Aslıyla gittik orada yedim az az. Ekmek veya galeta dokunuyor gibi hissediyorum sanırım mide sıvılarıyla birleşip hamurlaaşıyor ve çok yer kaplayınca da rahatsız ediyor.şu ofis denen yiyecek zararlıdır muhtemelen ama hem çok lezzetli hem de ben onu ekmek yerine veya akşam acıkınca filan atıştırmalık olarak yiyorum.Fındık ezmesi ve bal filan bolca tüketiyorum enerjim düşmesin diye.Sıvı olarak da bitki çayı veya açık çay ve su. Kahve hiç içmedim ..eee zaten gazlı içecekler yasaktır tahminim:)İlginç olan kısım bu yaşıma kadar kimse bişeyler yiyeyim diye uğraşmazken şu an herkes aman canım şunu da ye hadi bi kaşık da bundan durumunda:))) Gerçekten çok komik geliyor bana hiç alışık olmadığım bi durum. Genel olarak epeyce iyiyim yani ama bazen de anlamsız bir şekilde tıkanıyorum onu çözemedim.Önümüzdeki hafta sanırım İzmire gidicem bir endoskopi ile genişletme işlemi için daha.Sevmiyorum o anları hiç ama bin kere şükür deyip katlanıcam yine. Dün akşam üzeri Recep İ.yi izledik hafta içi olmasına rağmen çok kalabalıktı.çok güldüğümüz bir kaç sahnesi oldu .. Bu arada bizim kedimiz doğum yapmıştı ya biri de biz de kalmıştı yavrulardan.Dün akşam diğer dişi yavruyu verdiğimiz aileden mesaj geldi bunu alırmısınız ben ailemin yanında dönüyorum diye. Aslıyla boşanmış olabileceklerini tahmin ettik ve doğru çıktı.Bu haftasonu çakıl hanfendi bize gelicek ama sürekli bizde kalamaz 3 kediyle başedemeyiz ona yeni bir yuva arıyoruz.kulağınızda olsun arkadaşlar ilgilenen olursa lütfen temasa geçsin.Gri kırçıllı gibi safkan iran kedisi.Çok güzel suratlı bir dişi.Mayıs ayında 1 yaşında olacak. (Sevgili Öykücü umarım sorularına yanıt verebildim))) Çok öpüyorum hepinizi...bu arada sürekli yazanlardan oyunbozanlık edenler çok çok....Bi de Pinelayı merak ediyorum ben haberi olan var mı? Hoşçakalın..herşeyin başı sağlık unutmayın lütfen

6 yorum:

Kertenkele dedi ki...

Benim de hayalimdir biliyor musun? Birşey yemem için ısrar edilmesi. Kuzenim de toparlak bir kızdı, ama bir yaz kilo verip çok inceldi. Sonra teyzem dolabı şokellalarla, sevdiği çikolatalarla, peynirlerle doldurmaya başladı.Kızım biraz ye şunlardan falan diye. Ve o kuzenim 15 senedir az yiyor ve doğum yapmasına rağmen hala 55 kilo dolaşıyor. Öncelik sağlık, ben senin kadar kötü günler yaşamasam da, bu kaideyi iyi biliyorum. Ama kendine dikkat et fıstıkcım. Hep midene, vücuduna iyi gelen şeyleri yemeyi adet haline getir. Miden turp gibi olunca da.

Burcu dedi ki...

aaa bende bu duyguyu ilk yaşadığımda ağlayasım gelmişti.senelerce :kızım az yesen diyen annem ve babam bana şundan azıcık ye?sen seversin die yaptık aldık vs gibi laflar söylemişlerdi de ağzım 1 karış açık kalmıştı.ama kalbim de pır pır olmuştu tıpkı seninki gibi :) bu mutluluğunun ömür boyu sürmesini diliyorum cnm..
aman sen aldırma çok fazla onlara,bunu da kulağının arkasına atıver ;)
****
ay sen bana tam lazım olan insanmışsın Rus lazım bana Rus :)gerçi otel açılınca Ruslardan kusacam ama :)sen ne zor bi bölüm bitirmişsin yahu ve de şuan cidden çok geçerli..ne güzel :)
*****
keşke kedicği ben alabilseydim ama alamıyorum işte bazı nedenlerden dolayı.yoksa çok istiyorum da..neese yaramı deşmiyim :)umarım güzel sıcacık bir yuva bulur kendine Gobcum..
yapılacak tetkikler için şimdiden geçmiş olsun..
öpüyorum çok

Adsız dedi ki...

canım benim yaa hakkaten maşallah sana bak istanbulda da bizi unutmadın:))
ne güzel dimi yaşadıklarn.. kötü günler geride kaldı..
kedicik de eminim çok güzeldir talip olmak isterdim ama bizde kuşlar ve balıklar var tam ona göre yani:)))

Öykücü dedi ki...

Daha güzel günler de gelecek inşallah.Neden mideni genişletmen gerekiyor.Nedir bu ya!!Daraltmak için ayrı uğraş genişletmek için ayrı uğraş.

Bence bir süre daha genişletme:)Şöyle bir onbeş kilo kadar daha verdikten sonra genişletsen.Hatta yemeyi arttırarak kendin genişletsen.

Birilerinin ye ye diye peşinde dolaşması ne hoş:)

Sorularımı cevapladığın için sana çok teşekkür ederim.Çok incesin.Hem ruhen hem bedenen:)))

Ah ama ben çok meraklıyımdır GOB ve inan merak ettiğim binlerce şey var.Sık sık yaz lütfen:))

Sevgiler..

etki alanı dedi ki...

Biri kedi mi dedi?
Görüşelim lütfen....Almayacağım diyorum ama çocuklar beni çok sıkıştırıyor...söz vermeyeyim ama...
Merhaba..
Galiba ortak yönlerimiz var..Kilo problemi gibi..Ben de geçen sene 23 kilo vermiştim..İşten çıkınca evden çıkmaz oldum.13 kilo geri aldım..Şimdi tekrar girişimler başladı...
Aman dikkat..Kilo almayın!
TüTü

Girls On Blog dedi ki...

Sevgili Tütü merhaba...görüşelim...mail adresi ya da msn adresi bırakabilirsen ulaşayım. Kedicik pek tatlı dün bize geldi...annesi ve erkek kardeşi bizde zaten 3 kediye bakmamız imkansız o yüzden vermemiz gerekiyor.Ayrıntılı da konuşuruz istersen.
Sevgiler