Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

22 Mayıs 2008

HOME SWEET HOME

Tatilin kötüsü olmaz değil mi arkadaşlar...valla pek güzeldi.Hastanede yattığım son dönemde ve evdeki iyileşme döneminde sürekli deniz rüyaları görüyordum.Ne demekse artık...Taa o zamandan Aslıyla kararlaştırmıştık ilk denize girlebilecek mevsimde uygun bir yere gidelim diye. Çok şükür ki sağlıklı bir biçimde gerçekleşti. 5 gece 6 gün kaldık 19 Mayıs tatilinden de yararlanarak.Denize de girdim çok uzun uzun kalamasam da acaip iyi geldi.Bu arada kaldığımız otel/tesis çok güzeldi.İnsanı bunaltan bir kalabalık yoktu,çok temizdi ki sanırım bunda yeni bir yer olmasının da etkisi var.Aslında herşey dahil tatil köyleri pek Aslıya ve bana göre değil ama bu sefer zaman çok yoktu ve de tembellik etme modumuzda olduğumuz için böyle tercih ettik.Çok şükür pişman da olmadık..arzu eden merak eden gitmek isteyen olursa söylerim yerin adını ..yokssa şimdi durduk yere reklam yapmıyalım:) Kilo durumlarım 75-76 civarında sabitlendi gibi...Tam 42 bedenim,gayet iyi hissediyorum kendimi.Gerçi abur cubur yemesem eminim çok rahat en az bir 5 kilo daha verebilirim ama o abur cuburu yemek iyi geliyor ..özellikle bu ara havalar da ısınınca dondurmaya takmış durumdayım.sonuçta pek çok tatlıya göre daha masum:) Tatilde içki de içtim ...çok abartılı değil tabi ki ama akşamüzerleri veya gece otururken kahve likoru bol buzlu bazen de yemekte 1 kadeh rakı.Bir de fark ettik ki rakı benim yememi kolaylaştıryor...tıkanmam pek olmuyor . Aa unutmadan sürmem o postu yazdığım günün öğleden sonrasında geldi ve çok ama çok memnun kaldım ...hakikaten yumuşacık.Blogları bu yuzden de cok seviyorum iste..her seyden ve dunyanin her yerinden haberdar olma şansımız oluyor. Su an dukkandayim ve oglen servisimiz baslamak uzere ..simdilik hoscakalin.Hepinizi opuyorum ... NOT: Yukaridaki fotodaki tahmin edeceginiz uzere benim.O cardak gibi seyleri de plajin bir tarafina yerlestirmisler...arzu edenler belli bir ucret karsiligi kiraliyor gun boyunca kalabalığa karışmadan takılabiliyor ayrıca direk oraya yiyecek içecek servisi filan da var.aynı çardaklardan 2 tane de iskeleye koymuşlar onların fiyatı biraz daha yüksek ayrıca çiftler isterse orada masaj da yaptırabiliyorlar. Ne kadarı doğru veya vicdana sığar emin değilim ama lüksün sonu yok yani özet olarak... Sevgiler tekrar

13 yorum:

Öykücü dedi ki...

Çok güzelmişsin Gob.Fıstık gibisin hatta.Maşallah:)

Kilo vermeyi yavaşlatman bence de mantıklı.Bu dönemde kendini mutsuz edecek bir rejim yarardan çok zarar verir sanki.

Şu kiloda bir kaç ay daha geçirdikten sonra zayıflamak istersen yine zayıflarsın.

Çok öpüyorum.

Girls On Blog dedi ki...

ay canim benim...cok teşekkür ederim güzel görüşün için.Zaten rejim hiç yapamıyorum çünkü bu tıkanma hissiyatımın ne yerken olup olmayacağı hiç belli olmuyor.
Ben de seni çok öpüyorum ...yeni postunu da bekliyorum artık:)

epsilon dedi ki...

yaşasın sonunda görmek kısmet oldu:))harika gözüküyorsunn(maşallah)...kilon bence süperrr...(ben malesef hasretim o rakamlara :(()

tatillll!!! ben de istiyorum:)))))

Girls On Blog dedi ki...

Epsiloncummm nihayet seni görmek nasip oldu esas:)) Kaçak seni...
Valla allah sana da kısmet etsin işallah tatili...en kısa zamanda .Öpüyorum şekerim

ChoKingCandy dedi ki...

Aman Allahım ne kadar fark var gobcum yaaa, çok güzelleşmişsin, valla yüzüne renk gelmiş,kilon da baya fark etmiş. dinlendiğine çook sevindim. güzel bi tatil olmuş. darısı başıma :)

şu yazı kilo almadan ve vermeden geçirirsen ekim gibi de daha dikkatli ve abur cubursuz beslenirsen tamam işte :)

çoook çoooook öptümmm

Girls On Blog dedi ki...

ay canım Chockingcim sen bizzat beni en feci zamanlarimda gördün di mi hayatim ne fenaydım:( Çok şükür geçti...
abur cubura dikkat harbiden insana en kilo aldıran şey işte maalesef...ve yazın çok zor ben dondurmaya dayanamıyorum.ben de çok öptüm

- dedi ki...

canimmmmm beniommmm sen ne fistikmissin yahu. facebooktak'lere de baktim. valla izmirli kizlar guzel olur die basuna demiyorlar. Cok sirin bi yuzun var ve kesinlikle cok ufak gosteriyorsun.

75-76 da cok iyi hele 6 lara geldiginde bak ne guzel olacak. bu arada sen cok dusunuyosun. bu kadar yeter mi diyosun yoksa?

cokkkkk optum

Girls On Blog dedi ki...

Kelebeğim sekerim cokk tesekkurler iltifatlar icin...kucuk gosteriyomusum oyle diyolar ben artik pek oyle hissetmesem de...siz cakmayin diye uzaktan bi foto koydum kirisiklar gorunmesin malum:)))
valla simdilik iyiyim 75 ler bile pek iyi hissettiriyo bana kendimi...ama bi sure sonra belki kastirip biraz daha verebilirim.
opuyorum canim

emre dedi ki...

OOOO bu ne güzellik ya fıstık gibiyiz valla, ya bende istiyorum tatil ya (çok kıskanç birisi), bu arada kaldığınız yerin adını varsa telefonunu öğrenebilirmiyim, bizde arkadaşlarla bi tatil yapalım diyoruz ama malum her yer acayip pahalı, neyse yineliyorum çok tatlısın görüşmek üzere

Girls On Blog dedi ki...

Benim sırtım yere gelmez artık ...bu kadar iltifatları aldıktan sonra:)) Emrecim çok teşekkür ederim. gittiğimiz yer Voyage Belekti..uyarsa mutlaka değerlendireceğiniz bir alternatif olsun.Biz çok memnun kaldık.görüşmek üzere:)

Adsız dedi ki...

maşallah diyim ben de nazar değmesin bu güzelliğe:))ne gzel inaşllah bu ilk tatilin olur bu yaz bol bol tadını çıkartırsın denizin:))

yass dedi ki...

merhaba, uzun sure rejım yapmak buyuk sabır oncelıkle tebrık edıyorumm..

ama kendı deneyımım su kı bı kere ıpın ucunu kacırınca ozellıkle cevreden tamam cok ıyı oldun yeter artık falan gıbı sozlerı dınleyıp kanınca o eskı ıradelı gunlere donmek zor oldu benım ıcın.. ama saglık acısından da sanırım ara vermek ıyı..

ginger dedi ki...

Canım ya hayat bazen herkes için zor değil mi? Ama senin yaşadıklarını geride bırakmış olmana sevindim.Çok zor günler geçirmişsin çünkü.Ama hayat tüm güzellikleriyle önümüzde artık.Yaşamak,sevdiklerimizle beraber olmak en önemlisi galiba!Değil mi?