Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

01 Ağustos 2008

Takilarim

Babam cok sukur daha iyi..Anjiosu yapildi damarlardan biri tama yakin tikali.Bugun karar verilecek ne tip bir yol izlenileceğine.
Yaptigim takilari hemen her gun fotografliyorum ki birine giderse model hatirlayayim diye. İlk musterim karşı komşumuz oldu, çok da şekerdir emekli bir bankaci...bakımlı bir hanım 50'li yaşlarda .Once o kendine 1-2 parça aldı ardından kuzeni görmüş beğenmiş ona 2 parça aldı. Ben dükkana (kendi dukkanimiza yani)koymuyorum henüz ancak üzerimde görüp isteyen oldu filan öyle ufak tefek siparişler var yani.Malzemeye harcadığımı çıkartsam o bile iyidir benim için..:) Zira geçen hafta Tahtakale de yaklaşık 6 saat malzeme aldım o da yetmemiş gibi netten sipariş vermiştim yabanci bir siteden onlar da geldi salondaki yemek masası oldugu gibi isgalim altinda. Asli artik sana bir atolye lazim boyle olmuyo filan dedi:P
Benim icin en guzel terapi bu, umarim begenirsiniz...

4 yorum:

Dilek35 dedi ki...

canım geçmiş olsun babanın durumuna üzüldüm işallah en kısa sürede sağlığına kavuşur takıların süper çok zevklisin hepsine bayıldım fotolarda güzel gülünce gözlerinin içi gülen nadir insanlardasın allah ağlatmasın herşey gönlünce olsun

Adsız dedi ki...

Babaniza cok gecmis olsun.

Altin renkli bileklige bayildim-cok orjinal duruyor. Bence bu guzel takilari satmak icin bir web sitesi yapabilirsiniz-insanlar artik farkli seyler kullanmak istiyor-boyle ozel takilara ihtiyac var.

Sevgiler,
B.

Girls On Blog dedi ki...

Dilekcim cok sagol guzel sozlerinle bana moral oldun :) allah hepimizin gonlune gore versin insallah.
B.cum...cok tesekkur ederim, senin begenmene ozellikle memnun oldum:)
Web sitesi guzel fikir, insallah onu da gerceklestirebilirim.Benden de sevgiler

emre dedi ki...

GOB çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda düzelir, Takılar çok güzel bir öncekileride beğenmiştim , yeğenin çok tatlı ya maşallah, afacan bişey sanırsam.