Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

28 Ağustos 2008

Ağutos da bitiyor....

Bizim merakli Poncigin bir fotolari eminim herkesi gulumsetir diye koyuyorum. :)Mutfakta kilimin altina girmis niyeyse:)? Cep telefonumla cektigim icin cok net degil ne yazik ki.
Son haberlere gelelim:
Dukkani devretmekten vazgectik,duygusal baglar bazen pek cok seyin onune gecebiliyor. Talip olan adam da bizim istedigimiz paranin yarisini toparlayabildigini soyleyince bize de bahane oldu.Biz epey hatiri sayilir bir devir parasi yani hava parasi odemistik dogal olarak ayni parayi talep ettik daha fazzlasini bile isteyebilecekken.Cunku tadilat yaptik ve dukkani eski halinden daha fazla isler hale getirdik vs. Onumuzun ramazan olmasi bizi biraz korkutuyor allah yardimcimiz olsun.
Full uretim yapiyorum,yaptikca da yapasim geliyor. Sizin de yorumlariniz beni epey bir gaza getirdi ve gitti-gidiyor da dukkan acmaya karar verdim.Hatta gecen aksam actik dukkani ama simdi tek tek urunleri guzel bir sekilde fotograflayip yuklemem lazim.umarim bugun bunu yapabilirim.Yaptiktan sonra bilgileri sizinle de paylasacagim.
Bayram tatilinde guneyde bir yerde olmayli planliyoruz Asliyla. Ben yazlikta girdigim 3 gunluk deniz sefasini saymazsam neredeyse hic deniz yuzu gormedim ve bir yengec icin kabus bu:) Allah kismet ederse bir kac gun daha mevsimin son ve aslinda bence en guzel zamanlarinda deniz sezonunu kapamak istiyorum.
Neden bilmem acaip renkli ojelere takmis durumdayim kafayi :) Onceden sadece raki beyazi ve bordo surerdim.Simdi mor,siyah lacivert hatta simli siyah:))) Biraz rukus bile olmus olabilecegimi kabul ediyorum.Takip takistiriyorum surekli zaten:)))
Dukkandayim su an ve bir musteriyle lafa daldim dikkatim dagildi.
Sonra gorusmek uzere...
Bu arada gittigidiyorda dukkanim acildi,urunleri yavas yavas yukluyorum.Goz atmak isteyen olursa iste burada adresim:)http://dukkanlar.gittigidiyor.com/RengiN_Butik_Aksesuar_ve_Taki/

8 yorum:

Emre dedi ki...

Ponçik çok komik görünüyor sanki fırlayacakmış gibi duruyor fotoda,

Dükkan içinde hayırlısı ne ise o olsun umarım isteğiniz gibi olur herşey, onca emeğe karşılık devretmek tabiki zor olurdu, bundan sonrası iyi olur inşallah,

Bende tatil istiyorum demişmiydim ay eğer demediysem söliyim "bende tatil istiyorummmmm"

Girls On Blog dedi ki...

Valla yaa zaten ben cektim fotoyu ve aninda ordan firlayip cikti gitti Emrecim:)Kedilerle yasamak bir alem, cok cok komik halleri oluyor.
amin hayirlisi insallah...tatiiill...sende bayram tatilini degerlendirmeyi duusnuyor musun;) Optum

Kertenkele dedi ki...

Aaaa senin kedin de mi varmıış?
Aaaa dükkan çok iyi bir fikir:)
Beni şaşırtmayı hep beceriyorsun. Gerçekten iyi bir fikirmiş gitti gidiyor. Ben arkadaşlarıma göndereyim .
Ben de bayram tatilini değerlendirmeyi düşünüyoruuum. Ben zaten boş kalan her 8 saati değerlendirmeyi düşünüyorum:) Ama Türkiye içinde bildiğim iyi ve ucuz oteller hiç yok. Siz gittikçe keşke isimlerini söyleseniz?

Girls On Blog dedi ki...

Yaa var var sekerim hem de 2 kedi:) Iran kedileri ikisi de.Anne ve ogul.Poncik olan oglan.
Dukkan evet iyi fikir gibi geldi bana da .esas fikir Salincakta 2 kisiden geldi ,sagolsun:) Bakalim insallah bol satisli olur:)
Ya evet tatlim ya hic oneride bulunmadim di mi ...bende Asortik Krepe danistim tatilde Fethiye dusunuyoruz sen ne dersin diye?
siz ne dusundunuz? yurt ici? disi? Fethiye ile ilgilenirsen sana da Asortikin mailini ileteyim Guffycim:)
optum

Adsız dedi ki...

bayıldım bu ponçiğeeee , şeker yaaa :)

Dükkan içinde hayırlısı ne ise o olsun cnm.

Kertenkele dedi ki...

Biz bir ihtimal Kuşadası'na gideceğiz. Annemler orada yazlık almak istiyorlar. Hem tatil, hem de evlere bakacağız. Hatta 1 hafta sonra İzmir'e gittiğimizde de bakacağız. Eğer bulursak, hiç otele gitmeye gerek kalmayacak inşallah:)

Bu bayram olmasa bile, ben iyi fikirleri arşivliyorum. Fethiye ile yazın ilgilenirim ama kesinlikle. Önümüzdeki yaz kesinlikle Türkiye'de tatil yapacağım. Yine büyük konuştum:)

Girls On Blog dedi ki...

AAa harika...hadi simdiden hayirlisi olsun sekerim:) Ben cok severim Kusadasini.cocukluk ve ilk genclik yillarimin yazlari hep orda gecti.
buyuk konusmaaaaa:)))yurt disi da guzel hatta daha guzel yani...bi suru yer goruyosun.denizler hep burada sonucta:)

Girls On Blog dedi ki...

Nalancim evet yaa...cok tatli bir sipacik kendisi..:) Tam isirmalik ve acaip de iyi huylu bir kedi.Ben onu severken kendimden geciyorum ve asiri mincikliyorum ama 1 kere bile tirnak atmadi:)