Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

21 Ağustos 2008

Back home

*İzmir cok ama cok guzeldi.cok sicak olmasi haricinde nefis gunler gecti. Annemlerin yeni evi harika inanilmaz huzurlu insallah allah sagliklarini bozmasin guzel günler yasinlar orada. Cok uzun seneler beklediler zira orasi bitsin diye:)
*3 -4 gunde yazligimiza gittik kardesim ve yegenimle kocaman yarali karnimla bikini bile giydim hiiicc de kompleks yapmadim. Kardesim bakar ederler rahatsiz olursun belki dedi ama cok sukur o da olmadi.
*Annemin ari allerjisi var ve burada yazamamistim gecenlerde ari soktu ve allah muhafaza olebilirdi.Tabi ki evde ilaci var ama damardan yapilan igne...arka komsulari hemsire babam onu cagirmis ve sanslarina doktor olan eniste ve gorumceleri varmis hemen mudahale etmisler ve universite hastanesinin allerji klinigine gitmesini tavsiye etmisler anneme.Allah korusun olum nedeni allerjisi olan kisilerde nefes yollarinda odem ve nefes alamama yani bogulma ile olum oluyor:( Ben oradayken annemin randevu gunu ben de gittim hastaneye onun islemleri yapilirken ben genel cerrahiye ciktim ve cok sevgili doktorumu gordum.Beni gorunce gozleri parladi.Ne buyuk manevi tatmin yasadiklarini tahmin bile edemiyorum.Allah muhtac etmesin ama gercekten onlarin varligini bilmek insana cok iyi geliyor. Hepsi cok cok iyi sartlarda yasamayi hak ediyorlar.
*Ben oradayken ustalardan birisi Cuma gunu maasini alip Cmt gunu ise gelmedi.Gitmis baska is bulmus.Bu kadar sorumsuz bu kadar yedigi ekmege kolay ihanet edebilmek nasil bir duygudur acaba?!
*Deli gibi taki ve aksesuar uretimim devam ediyor. Es dosta satisim da:) Hatta bahsetmis miydim animsayamadim dukkanin yaninda bir pasaj var oradaki butiklerden birine baya bir urun koymustum 4 parca da oradan satilmis.Coookk keyifli:) bu konuda daha profesyonel olmak istiyorum.Onerisi olan??...direk kendi sitemi kursam sanki onun tanitimi ve oradan satis daha zor gibi ama henuz karar veremedim.
*Dukkani almak isteyen biri var rakamda anlasirsak belki devretmeyi dusunuyoruz bu kadar emege bu sikintilara degmiyor kazancimiz:(
*Saglikli oldugum icin allah hergun sukrediyorum nerde varsa sifa versin allah kimselere cektirmesin. Saglik takintili oldum ciktim biliyorum :) elimde degil.
*Guffycigimle hala gorusemedik buradan sitemlerimi iletiyorum:)))) Saka saka...
*Zaman cok hizli akip gidiyor kitap mi okusam film mi izlesem ev isi mi yapsam yemek mi yapsam hepsini birden yapabilecek zamanim olsun istiyorum.Bir de mesaj kaygisina son reklamindaki kizi dovmek istiyorum:)
Hepinizi opuyorum kisa zamanda gorusmek uzere.
Sitemeteri koyduguma cok memnun oldum yorumlara bakarak cok az okuyanim var zannediyordum tahminimin cok uzerinde ve cookk uzaklardan okuyanlar da var cok mutluyum:) bir yerlerde birileriyle hic yuzyuze gelmesek de ayni seyleri paylasiyoruz demek ki...
Sevgiler benden

15 yorum:

Unknown dedi ki...

GOBcum ben seni taaa amerikalardan okuyorum:). Seni saglikli ve mutlu gormek cok guzel...Hulya

Girls On Blog dedi ki...

aaaa ne guzel yahuu:)
cok tesekkurler Hulyacim.Sevgiler

Adsız dedi ki...

gob takılar enfes görünüyor yine :)

iyi vakit geçirmişsin oh ne güzel.Seni sürekli takip ediyoruz :)Daha sık sık yaz ama :)

Girls On Blog dedi ki...

Nalancim sagol varol:)
Ya aslinda cok cok sık yazmak istiyorum da...off olamiyo bi turlu:(
optum

Dilek35 dedi ki...

canım ne güzel izmirdeymişsin keşke görüşebilseydik işallah bir gün olur tığ gibi olmuşsun valla aman nazar değmesin yara izinide hiç dert etme sağlığına kavuştunya önemli olan o takıların süper yaptıkça dahada geliştireceksin devam işallah dükkan içinde hayırlı bir müşteri bulursunuz annenide allah korumuş dikkat etsin arılara yakında hemşire ve doktor olmasıda büyük şans geçmiş olsun kendine iyi bak öptüm

Kertenkele dedi ki...

Ay keyifli keyifli okuyordum, bir an Guffy'i görünce korktum:) Ne desen haklısın. (Böyle deyince sanki herşey normale döner ya.) Aslında yine bir sürü şey üstüste bindi: Tatile gittim, hemen ardından annemler gelip kaldılar, hemen ardından 1 hafta çok sıkı çalışma temposu. 1 ay gçiverdi. 1 tatilcik daha var önümde, ardından Istanbul bizim şekerim.
Ya dükkanı devretmek? Ama, ama...
Takılarını cidden beğeniyorum, hiç klasik değiller. Bana bir ara bögh gelmişti boncuklardan (kendim de yapıyordum). Ama bunlar oldukça hoş olmuş. Ayy, cam boncuk yapmayı öğreten bir bayan buldum, özel ders veriyor. Gidip kendi boncuklarımızı da yaparız belki GOBcuum? Sen biraz büyütmeye başla da bu işi...
Ne uzattım.

Kertenkele dedi ki...

Bu arada zayıflasaymışsın biraz?
Kutluyacağım seni ilk gördüğümde, hem de nasıl?
Senin verdiklerin bana yapıştı resmen.

Girls On Blog dedi ki...

Dilecim evet yahu görüşebilseydik keşke...İnşallahj bir daha ki sefere diyelim.Bu arada cok ara verdin yaz artik:)
Guffycimm...yaaa iste boyle korktuturlar adami:) Zayifladim ama iste sana dedigim kilodayim74- 75 ve 42 beden. onceki halime gore epeyce inceyim tabii ama normal bir hatun icin de kalin:)
Optum kocaman

Adsız dedi ki...

takılar harika,elinize sağlık:)

Girls On Blog dedi ki...

hoşgeldin Güldem:) Çok teşekkürler

Adsız dedi ki...

Buraya her ugrayisimda harika takilarinla mest olup olup gidiyorum. Bence bu konu icin site kurmayi denemelisin-artik hersey internet uzerinden malum. Bence yaptiklarin cok orjinal bu yuzden basarili olma sansin cok yuksek-hem zaten ilk musterinde hazir :)

Girls On Blog dedi ki...

Sevgili Salincakta 2 kisi cokkk cok tesekkur ederim:) ben de iltifatlarla mest olup daha bir sevkli yapiyorum takilari.Gitti gidiyor da dukkan aciyorum..detaylari bilahere verecegimdir:)Sevgiler

Asortik Krep dedi ki...

Benim nefretlik reklamım: alinin karnı açıkkkkttıııı...
Oysa mesajlı reklama ve kıza da bayılıyorum.Yarışmadakiler aynen öyle değil mi..?

Girls On Blog dedi ki...

:))) aynen öyleler işte o kız da onları temsil ettigi icin kilim asortikcim:))
alinin karni acikti neydi yahw...dur daha dikkatli izleyeyeyim:)

Asortik Krep dedi ki...

mail adresim : asortikkrep1@gmail.com