Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

06 Ekim 2008

Bayram da geldi gecti....

Ramazandi bayramdi derken onlar da geldi ve gecti...Umarim herkes iyi ve mutlu bir bayram gecirmistir. Benimki cokkk guzeldi. Ailemle birlikte olmak harikaydi. Bu sefer Aslicigim da benimle geldi. Hava superdi, Defnecigim hep bizimleydi.40 yasina da gelse insan anne-baba yaninda olmak insanin ruhuna iyi geliyor.( Bu arada lafin gelisi 40 dedim, yoksa henuz degilim 40 filan:)))
Yaptigim takilardan bir kismini yanimda goturmustum bir kismini cok sevdiklerime hediye ettim ki bir seyler uretmenin en guzel yani bence bu. Kendi el emeginle ve zevkinle ortaya cikardigin urun begenilince acaip mutlu oluyorsun. 2 tane de kolyemi sattim:) Bunun da zevksiz oldugunu asla soyleyemem:))
Son takintim fimo-polimer kil denen mucizevi hamur. Cok eskiden de bir ara elime almisligim vardi ama bu kadar sarmamisti o zaman. Onlardan da sayisiz seyler yapmaya basladim bazen tek bazen de yaptigim takilarda kullaniyorum. Son fotolari henuz yukleyemedim onlari da sizinle paylasicam. Benim boncuk daginikligim yetmezmis gibi simdi bi de bu fimolarim var ahhaha.
Of bir suru anlaticaklarim vardi..klasik dukkanda yazdigim icin gelen gidenle cene yaparken dagildim gitti.:(
Gorusmek uzere

7 yorum:

Haydins dedi ki...

Takilar harika..Bayram keyfi de cok super..Buyuk bir motivasyonla dondun sanirim ise :)
Hadi merak ettim fimolari ;)

Girls On Blog dedi ki...

Selaamm:) Ya valla motivasyonum iyiydi epeyce ama personel filan insanin aninda hevesini kacirabiliyor:(
Soz bir an once yukliycem fimolari da:)

Burcu dedi ki...

keşke benim de elim yatkın olsaydı be renginim bööle şeelere..ama kalasım mübarek :) beceremem hayatta ama becerikli insanları heep takdir ederim.hem yaratıcısın hem becerikli, maşallah arkadaşıma..yaptıkların cidden çok güzeller inşallah bol satışlar olur..
çook öpüyorum seni

Girls On Blog dedi ki...

Ay tatlım benim ...Burcucum cok tesekkur ederim...kendine haksizlik etme ...sen de coookk caliskan akilli ve beceriklisinnn...bilmioz mu sanki;)
ama insanin ruhuna cok iyi geliyor boyle seyler ...tavsiye ederim herkese:) optum seni de kocamannn

Adsız dedi ki...

marifetli hatun :)

Girls On Blog dedi ki...

Ehem...simardim Nalancimm:)
Senin adres yine mi degisti bu arada??

- dedi ki...

yaaaa süppersin yaaaa, bende de aslında el becerisi var ama yaratıcılık yok. İlla ki birşeylere bakıp yapacağım. Vaktimin olmasını böyle becerilerimi geliştirmeyi öyle isterdim ki. Hayatımı bu masada bitiriyormuşum gibi geliyor :(

Öptümmm