Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

10 Ekim 2008

Guffycim ve fimolar

Baslik birbiriyle alakasiz oldu ancak dolayli olarak da baglantili.:) Son postumda yazmistim fimo denen pisebilen hamura kafayi taktim diye, yandaki kolyedeki suslu bayanin kafasini fimodan yaptim ve ordugum kolye-boyunluga ilistirdim ancak arkasi igneli oldugu icin istenirse sadece yaka ignesi olarak da sapka,canta veya kazak istenilen yere takilabiliyor. Guffy'cigimle de gecen gun sohbet ediyorduk g.mail den ona da bu fotoyu ve digerlerini yolladim o da elisi ve hobisever bir kisi oldugu icin ilgisini cekti ,laf lafi acti biz kendisiyle dun bizim evde bulusmaya karar verdik.:) Super oldu.Kendisi cok ama cokkk seker,nasil sakin ve tatli biri anlatamam...cok da guzel. Harika cilleri ve saclari var...piril piril bakan gozleri...ben onu cok sevdim:) Aksamuzeri geldi ve aksam esi onu alacagi saate kadar zaman nasil gecti hic anlamadim.(Hatta benim cenem cok ama cok dustu mutemadiyen bidirdadim)) Guffycim seni bayiltmadigimi umuyorum.:) Iyi ki blogger var bana cok seker bir arkadas kazandirdi... Fimolarimdan bir kac ornek daha begeninize sunuyorum... Herkese iyi haftasonlari...dostlarla ve sevdiginiz seylerle ugrasarak gecirebileceginiz huzurlu anlar...

10 yorum:

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Harika olmuş hepsi. Özellikle sarı renkli olanına bayıldım.

Haydins dedi ki...

Canim cok basarili gercekten hepsi ama ben daha once de dedigim gibi en cok sapkali kizi sevdim..Magnette olur bunlardan.
Birisi soylemisti bana da, su tupcu,sucu gibi yerlerden verilen plastik magnetler varya onlari kesip arkalarina yapistirabilirsin..
Opucukler..

Girls On Blog dedi ki...

M.Kum taneleri cok tesekkurler...ben de yaparken cok zevk aliyorum:)
Haydinsciim senden de cok cesaret alip buraya koydum,tekrar tesekkurler:) O fikri ben de bi yerde okuyup denedim ancak kucuk parcalarda etkili oluyo da agir gelen parcalari pek tasimiyo.Magnet olarak yaptiklarim da var onlarda denemistim.Emınonunden minik miknatislardan alicam sanirim o zaman sorunsuz olur:)
Optum ben de

Bng.U dedi ki...

amanınn çekmece köşelerinde unuttuğum fimolarım geldi aklıma.. kurumuşlardır kesin :) açılmamış bikaç renk vardı ama bilemiyorum şu an ne durumdalar.. süper ötesi bişi fimo..yaka iğnesi fikri beni benden aldı.. vakit bulunup yapılası bişi:)

Kertenkele dedi ki...

Yaaa ben kendimle ilgili bu postu bile geç okuyarak, kendimi kınıyorum, kınıyorum, kınıyorum!!!
Bobcum çok tatlısın:) Ne kadar hoş şeyler yazmışsın. Arkadaşlar, GOB da o kadar şeker, o kadar yaşını göstermeyen, o kadar samimi biri ki, ben de tanıştığıma inanılmaz mutlu oldum:) Geç tanıştık ama bir daha paçasını bırakmaya niyetim yok valla!

O gün de söylediğim gibi: Yaptığın takıların resimleriyle alakaları yok; resimlerde gözüktüklerinden çok çok daha güzeller.

Kertenkele dedi ki...

Bobcum demişim sana:) Sonra da hoşuma gitti, artık öyle desem??

Girls On Blog dedi ki...

CcC'cim kesinlikle vakit bul ve ugras o hamuru filan mincikladikca derdin tasan da yok olup gidecek,soz sana:)
Tatlim guffyim benim...o pacalari karsilikli tuttuk artik biz birakmicam ben de:) Gec okudun evet ama cookk gecerli bir mazaretin vardi;) hic uzulme...İltifatlarina cok tesekkurler ediyorum ....ve Bob benim de hosuma gitti :))) Kullanabilirsinnn
optum kocaman

Adsız dedi ki...

çok ciciler...
Blogger sayesinde bir çok dost kazandık iyi var şu blogger :)

Bob diyince aklıma bob marley geldi :)

Burcu dedi ki...

beni de alsaydınız aranız kıssslaaaar :)süper olmuş buluşmanız valla, çok mutlu oldum sizin adınıza.umarım bir gün ben gelebilirsem İstanbul'a bir blogger buluşması daha yaparız büyükçe ..
Gobcumm yetenekli arkadaşım benim çok şiirn olmuş bunlar vallaa..ellerine sağlık..öpüyorum cnm

Girls On Blog dedi ki...

Nalancımm tesekkurler,ayni fikirdeyim normalde taniyamayacagimiz insanlarla karsilastiriyo bizi bloglar..iyi ki:)
Saschacımmm tatlim Istanbul'a gelirsin yine di mi bu kis izninde?? buyuk bi bulusma yapariz?