Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

16 Ekim 2008

*Pazartesi itibariyle taki tasarimi kursuna basladim. Ben kurstakilere gore epey ilerdeyim.Farkinda olmadan kendimi epey gelistirmisim:) Ogretmenimizden bilmedigim teknikleri ogrenebilmeyi umut ediyorum, ama tahminim ancak 2. donemde o konulara sira gelicek:) Yine de ilk gun zevkliydi. Taki fotografi cekmek benim icin bir kabus ondan henuz yukleyemedim ama epey uretim yaptim. Aaa bu arada Izmir'den siparis geldi. Bayramda satis yaptigim arkadasin is yerinde epey sukse yapmis benim ciciler ,yenilerini bekliyorlar. Haftasonu da biraz daha bir seyler cikartabilirsem insallah yapip kargoya vericem.
*Bu pembe sevimli uzerine kedi islenmis kedi de annemin marifeti. Naylon posetleri tarihe gomelim hep beraber:) Ben buna bayildim ve size de gostermek istedim. Diger yastik da annemin bir arkadasinin torunu icin yaptigi yastik. Ahh ahh simdiki aklim olsaydi annecigimin dizinin dibindeyken oturur dikis dikmeyi biraz ogrenirdim.:(
*Dukkanda bos vaktim oldukca Flickr'da elisi sayfalarini geziyorum da of allahim ne kadar becerikli ve yaratici insanlar var yahu dunyada! Inanilmaz isler cikartiyorlar. Ben de calismayip evde birseyler uretmek isterdim. Neyse, cok sukur tabi halimize:)
*Ayin 18 ve 28'nde iki dugun var katilmam gereken. biri cok yakin arkadasim digeri de yakin arkadasim.Ayni gruptan ...dolayisiyla buyuk bir kiyafet sorunumuz var:(
Ilk dugunumuze giyebilecegim bir kombinasyon var kafamda ama yine de bugun filan bir deneyip gormem lazim. Diger dugun icin ise hic bir fikir bile olusmadi kafamda....Yeni bir sey almamakta kararliyim.Durumlar fena...extralardan mumkun oldugunca kacinacagiz....Neyse bakalim...bir sekilde halledecegimi umuyorum.
*Evimizde bu ara surekli yatili misafirimiz var.Izmir'deki ortak calisacagimiz arkadasimiz burada biz de kaliyor.Dukkanda da surekli beraberiz.No comment! :)
*Facebook'ta universitede kaldigim yurttan bir arkadasimi buldum.Fotograflarina bakarken 2 cocugu oldugunu ve birinin engelli oldugunu gordum.Cok cok uzuldum ve etkilendim. Saglik saglik ve saglik diyorum baska da birsey diyemiyorum.
*Saclarimi kestirmek veya boyatmak bi degisiklik istiyorum ama cesaretim yok:) Pisman olurum diye korkuyorum. Eskiden bu konuda ne cesurmusum , denemedigim renk kalmadi sanirim ...3 senedir filan sacimda boya yok beyazim az cunku ondan pek kiymete bindi kendi rengim nazarimda:) Guffycigimden ogrendigim su sitede paso denemeler yapiyorum ama henuz icime sinen birsey olmadi:)
*Asli bu hafta ailesini ziyarete gitti, dukkanda isler beni bekliyor...Hepinizi opuyorum..

6 yorum:

- dedi ki...

ya ne guzel guffy ile bulusmussunuz, istanbulda olsam ben de gelirdim :(
iki becerikli insan neler neler cikarirsiniz siz ortaya :p Su fimolar harika olmus. Ben de becerikli olmak istiyorummmmmmmmmmmm

Girls On Blog dedi ki...

Butterflycım,evet yaa...valla cok guzel oldu.Hatta senin de kulaklarini cinlattik.Hani seni Ikea da gorup tanimistim ya:))Sen de kisin gelirsin buraya aile ziyaretine bir bulusma da o zaman yapariz:)
eminim sen de vaktin oldugunda guzel seyler yaparsin ama ozel sektor kanini emdigi icin insanin habiye vakit mi kalir..uzulme tatlim.Bu arada daa sık post bekliyorum sendennnnnn

Kertenkele dedi ki...

Çok güzel oldu gerçekten:) gobcuum bana bayıldığım küpelerini verdi. Yaptığı bilezikler falan o kadar zevkli ki, herşeyin sadesini seven benim bile gözüm kaldı. Malzeme alıp bana da yapacağız neyse ki:)
Valla maharet gob'da, ben uzun zamandır üretimde değilim.
Amaaaa, saçlarımı kızıl yaptım, hem de bayağı bir kızıl. Son günlerdeki eğlencem de bu.

ChoKingCandy dedi ki...

Gobcum ne kursu Allah aşkına, sen kurs açacak kadar güzel şeyler yapıyorken bu kurs nerden çıktı :)

Saç konusunda ise bence ne olur diye düşünme hemen gidip istediğini yap en kötü beğenmezsen kendi rengine geri boyatırsın :)Hem arada değişiklik iyi oluyo. bence kızıl sana çook yakışır..
Öpüyorum çoook

Adsız dedi ki...

Banuda makyöz olduğunu okudum. Ne zaman gelecek makyaj yazısı acaba?

Girls On Blog dedi ki...

Merhaba Kozmo:)Hosgeldin...yazayim makyaj yazisi ama ne yazayim...:))Kozmetikle yakin ilgili arkadaslar benden urun konusunda daha bile ilgili ama ipuclari filan gibi biseyler yazabilirim...ya da soru gelirse onlari yanitlarim seve seve...