Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

30 Ekim 2008

Yasasin Ozgurluk

* Blogspot engeli kalkti ya acaip mutlu oldum. allah sevindirecegi kuluna once esegini kaybettirirmis ya o hesap:P Sansure karsiyim ..karsiii! Ben inatla blogspot diyecegim zira buna bile zor alismisken wordpress'e filan gecmek istemiyorum yaa..!
*Gecen hafta Guffy'cim beni evinde agirladi.Harika bir aksam gecirdik. Cok guzel sarap ictik,mamalar yedik ve nefis bir limoncello ikram etti bana ki gecenin finali icin muazzam bir tatti :) En az kendisi kadar tatli ve sicak bir esi var. Allah onlari birbirlerine bagislasin ve mutluluklari bir omur boyu sursun.Ikisi de bunu hak ediyorlar.
* Izmir'e bir kutu dolusu taki yapip yolladim aralarinda bu fimo yaka ignesi hanimlar da vardi. Bakalim insallah hepsi satilir.
*Gunlerdir 29 Ekim'deki cumhuriyet yuruyusune katilmayi planliyorduk hem de cok buyuk bir hevesle.Dun aksam evden ciktik yuruyus baslangic noktasina gitmek icin taksiye bindik yaklastikca trafikteki kilit yuzunden adim adim ilerlemeye basladik. Hadi dedik inelim ve yuruyelim nasil neseliyiz,marslar soyluyoruz filan.Aa bu arada kim biz ....Asli ben ve Asli'nin annesi. Yurudugumuz yolda baya bi yokus asagi...Asli'nin annesi surekli bize dikkatli yuruyun filan deyip duruyor. Hatta bir ara dikkat edin yerler islak dusmeyin dedi. Ben de o an allahim cagirmayalim su lafi anmasak diye icimden gecirdim ve inanin 1 dakika gecmeden bir baktim Ş.teyze yerde...kut diye dustu onumuzde ve dustugu yerde boyle bir beton ama diken diken uzeri duzlestirlmemis ve bir lastikci dukkaninin onu. Hemen orda oturttuk adamcagiz su filan getirdi...pantolonunu bir kaldirdik ki diz kan revan icinde ve bir yerden feci sekilde acilmis:( Hemen oradan bir taksi cevirdik gerisin geri yakindaki bir hastaneye...oradan da Sisli E. hastanesine yolladilar bizi ellerinde tetanoz asisi kalmamis ve de dikis atilmasi lazim 200 ytl tutar dediler. eee bu kadin SSK li ...neymis efendim kucuk mudahaleyi SSK ozel hastanede karsilamiyomus. Neyse Sislideki isler benim tahmimimden kolay yurudu ....1,5 saatte filan rontgen cekildi,dikis atildi filan. Cok detaya girmeden allahim hickimseleri hastaneye dusurme diye dua ediyorum. Bir de cok onemli....allah herkese hayirli yaslilik nasip etsin....:(
*Son 2 haftada 2 dugune katildim...Ozellikle 2.si harikaydi...arkadasim da evlendigi esi de birbirlerinin eski asklariydilar ama ikisi de ilk evliliklerini baskalariyla yapmislardi...Yillar sonra F.bookta karsilastilar ve asklarini devam ettirme karari aldilar.Cok guzel bir dugundu ...ben ki dugun sevmem ...acaip eglendim.Arkadasim da gordugum en guzel gelindi. Omur boyu mutluluklar diliyorum onlara da.cok cok eglendigim bir dugun oldu,grubumuz cok eglenceliydi...ben ki kipirdamam hic oyle dugunlerde filan paso gobek attik ahahaha:))
Dugunun finaline dogru ben biraz fenalastim ve cok apar topar ayrilmak zorunda kaldik.Allah kimseye yasatmasin..panik a.tak ile ilgili bilgisi olan vardir aramizda mutlaka.Biraz buyukce bir atak geldi bana.Sanirim ortamin ve de ictigim ickilerin de tetikleyici etkisi oldu. Eve gelene kadar sakinlemistim ve salonda uzerimi cikartip uyuya kaldim...
*Haftasonu kizkardesim kayinpederi ve esi gelicekler. Kayinpederi bekar.Kayinvalideyi maalesef yillar once kaybettik:( Ben ve Asli bir copcatanlik isine kalkistik ki umarim hayirli olur sonu.Cok seker bir karsi kmsumuz var bizim hic evlenmemis 55 yasinda annesiyle yasiyor emekli bir hanim.Cok tatli ve cok ama cok saf. Yani saf derken cok temiz kalpli biri .Iste onu kayinpederiyle tanistircaz kardesimin:) O da cok cok iyi biridir ben cok severim. Allahim mahcup etmesin. Ben ilk defa boyle bir ise kalkistim ..genelde cekindigim bir durumdur....bakalim Cmt aksami neler olucak;) bu arada ikisi de birbirinin fotolarini gorduler ve begendiler ama elektrik! :) durumu tabi karsilasinca belli olur.
Iste son durumlar budur arkidesler....Engelsiz ve mutlu gunler diliyorum hepimize:) Salincakta 2 kisi sevgili B.nin bir postunda bahsi gecmisti .Serpme takma kirpik bende cok ozendim ve eski makyozluk gunlerimden kalan cantamin diplerinde buldum bir set ve hemen dugunlerden birinde 3-5 tane araya ektim:) Kesinlikle naturel gorunuyorlar ve bence guzel de oluyor. Buyutecli bir ayne ve cimbiz yardimiyla gayet de kolay takiliyorlar.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

hay allahım ne kadar çok havadis birikmiş.. guffyi de çok merak ediyorum ben aslıda :))
fimolar çok şeker yaa onların küpeleri ok hoşuma gidiyo benim.. eski aşıkların evlenmesi de ne güzel olmuş sen ne zman evleniyosun bu arada:)
düğünün sonunda panik atak geçirmen kötü olmuş inşallah bi daha yaşamazsın..
ayy özelmişim cidden insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyo :))

Girls On Blog dedi ki...

Sen beni merak etmion da Guffyi mi ediyosun..cok kiskanirimmm:)))) Saka saka....Biz cok iyi anlastik Guffycimle cok seker ve mulayim ve de cok akilli bi hatun.Guzel olmasi da cabasi:) Sen bebisini azcik buyut de senle de gorusuruz insallah. Nasil gidiyor annelik? Bir bakayim yeni post yazmis misin?
Ne tur fimo kupeler hosuna gidiyo? Ornek goster bana da yaparim sana da kupis.

ChoKingCandy dedi ki...

Gözlere bayıldım, takması kolaysa benim de denemem lazım ama nasıl takcağımı bilmiyorum :) bide nerden alacağımı, parfumerilerde olur heralde.

Guffy e de selam söyleseydin, unuttu gitti bizi, ben merak ediyorum kızıl saçlarını..

Düğün olayı da gayet güzelmiş, umarım mutlu olurlar.

Ş.teyzeye de üzüldüm yaa görünmez kaza, kıyamam valla, içim gitti okurken bile. 200ytl de çok saçma bişi,öffffffff

Şu fimolar da çok şirin.. Öpüyorum çook çoooook

Girls On Blog dedi ki...

Chokocum cok cok kolay...parfumeri ve eczanelerde oluyor.Iyi bir marka al cunku icindeki yapiskan onemli esas.dikkatlice ilk seferde halledersen yaparsın.Dikkat etmen gereken sey su...kirpiklerinn arasindaki gorunen minik araliga (yani cilde)yapiskanla oturtuyosun kirpigi.buyuk gosteren bir aynada elinde cimbizla ucuna azcik bir yapiskan alarak yap. Yazarak tarif etmek zor ama yanimda olsan cok daha kolay anlardin:) Dene derim ben.
guffy cok seker ya ..saclaar da acaip yakisti...selamini iletirim.Diger siteyle yogun kendisi ama ben de soyluyorum buaraya da dvm etsin diye.Yeni isinden memnun oldugunu umuyorum seni kocaman opuyorum guzel yuzlu guzel kalpli P.cim:)

Kertenkele dedi ki...

Guffy'i merak ediyormuş nagiş, hihhiii:) Chokingcim aleyküm selam canım. Ya siz madem beni istiyorsunuz, ben yazarım ayol:) Sizi mi kıracağım aşkolun. Zaten iyice de şımartmışsınız beni, baksana güzel, tatlı, vs diye. Kim tutar beni:)

- dedi ki...

supper gorunuyor gozel bayildim 1.

2.si copcatanliktan cok korkuyorum ben. Sanki kendileri birlikte olmaya karar vermemisler gibi tanistirani sorumlu tutuyorlar gibi geliyor aralar bozuldugunda :p

3 ilk asklari ile evlenen cift accayip hosuma gitti. Ne guzel mutluluktur simdi onlarinkisi. Allah bir yastikta kocatsin

Opuyorum canimmmm

Bu arada iyi ki blogger var

Girls On Blog dedi ki...

Butterflycım sorma ben de pek korkardim copcatanliktan ve ilk defa boyle bir girisimde bulundum...gelismeleri yazicam super basarili oldu:) Mantik degil ask evliligi olacak allah kismet ederse:)Ama dedigin dogru genelde oyle olur ya iyi olursa allahtan kotu olursa senden:))
Herkese mutluluklar :)
Optum seni de