Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 Haziran 2009

Alacati ve SADE'den haberler

Son zamanlarda hic duzenli yazamaz oldum , anlatacak ve paylasacak o kadar cok sey var ve birikti ki toparlamak da zor boyle...azcik bir zaman bulunca hemencecik yazmak istedim ordan burdan biraz biraz:) Gunlerimiz oldukca yogun,yorucu ama bir o kadar da zevkli geciyor. Taptazecik restoranimizda bir kac unlu ismi agirladik bile...hepsi de cok memnun ayrildilar SADE'den. Isim yazmiyayim ama belki o fotolardan da koyarim. Ben futbolla sıfır ilgili bi kadınım...dükkan sayesinde futbolcuları ve teknik adamları tanımaya basladim yavas yavas. Sukur ki bize gelenlerin hicbiri kaprisli ya da zor begenen degildi:) Ilk fotograf agirlayacagimiz bir grup icin onceden hazirladigimiz masalarindan bir kare. Sabahtan 10 gibi filan buraya gelip gunluk islerle ugrasmaya baslayip bi taraftan da mezeleri ve zeytinyaglilari pisiriyorum. Serviste calisan 2 tane tatli oglumuz var bizimle birlikte, bir de yardimci ablamiz .O temizlik ve bulasikla ilgileniyor genelde ya da soyma ayiklama islerini yapiyor boyle olunca yemek pisirmek iyice zevkli haliyle:)

2.fotografimiz ise yemek yapmaktan bunalip bahcedeki minik havuza ayaklarimizi daldirdigimizda cekilen bir foto. Soldaki cicegin arkasinda saklı olan benim,ortadaki minik Defne, basinda yazmadan bandanali kişi büyük şefimiz Aslı,yanındaki güneş gözlüklü de benim kızkardeşim:)

Bu arada bahsedecek zaman bulamamistim, dukkanin tadilati bitmeye yakın gunlerde sürekli herkes ne kadar sarı benizli oldugumdan filan bahseder hale gelmişti...ve korkunç derecede halsiz ve yorgundum...annem resmen beni kulagımdan tutup zorla tahlile götürdü...iyi ki gitmişiz....aneminin dibine vurmuş benim bünye...tüm demir depolarım boşalmış filan....Ege üniversitesinden bir doktor kontrolüne geçildi acilen ve hemen ilaç tedavisine başladık. Şu an sanırım 20 gün filan anca oldu ilaca başlayalı fakat acaip büyük fark var bende ve de çok daha iyiyim. Muhtemelen ameliyat sonrası mide ve barsagımdan demir emilimi azaldı veya bozuldu bişey oldu.

Neyse işte o da kontrol altında şükür:)

Geldiğimizden beri 5 kilo verdigimi de soyle laf arasında gecireyim:)) Kosturmaktan ve sıcaktan abur cubur kestim ve sanırım az uykunun da getirdigi bir sonuç oldu bu.

Kendimin mutfakta cekilmis hic fotosunu bulamadigim icin Asli'nin bir fotosuyla simdilik veda ediyorum size:)

En yakin zamanda cok cok daha guzel fotolar yuklicem soz veriyorum. Hepinizi opuyorum sevgiyle kucakliyorum. Basari dilekleriniz, yureklendiren yorumlariniz ,takdiriniz ve tum pozitif enerjiniz icinse ayrica kocamannnn bir tesekkur yolluyorum.

Bu arada alakasiz dip not: Olmayin kardesim zayiflicam diye mide ameliyatı,tüp mide ya da sleeve filan. Google aramalarindan cok gelen oluyor sozum onlar icin lutfen donup arşivimi karıştırın. Ben ölmedim işkence çektim, ölen de çok var. Sadece lütfen okuyun!

22 yorum:

nur haniiiim dedi ki...

Nasıl da yakışır Sade Alanın çatısına...Bol bereketli aydınlık olsun.Aynanı da bi taksak tam aydınlancak ama:))Valla bende iş yok halen Ankara'da pinekliyorum. Ama boyuna ayna yapıp hediye ediyorum.Bi toparlansam çokça yapıcam stokluycam..Olcak olcak ha gayret sana da bana da...Gelmiş geçmiş olsun.''her şeyin başı sağlık''lafta kalmasın..Sevgiler...

Haydins dedi ki...

:) gıptayla izliyorum valla bravo..

Evet bencede kımse amelıyat olmasın gecende olen bır bayan olmus, uzucu cok..

YeMeK vAkTi dedi ki...

vauvv süper bişi bu hem alnınızın akıyla çıkmanız hemde şimdiden bu derece ilerleyip gruplara bile yemekler vermeniz maaşallah size:)

en çok beğenilen mezeleri felan yazıverirsin artık bana zira benim oraya gelmem en azından bu sene mümkün değil çok üzgünüm...tabi çokçokta fotoğraf koy zaman b ulabildiğince

evet ameliyat olmayın az yiyin :)

Dilek35 dedi ki...

canım harika bir iş başardınız sana uğramayı o kadar çok istiyordumki maalesef olmadı işallah yaz bitmeden uğrarım sade çok güzel bir yer olmuş ellerinize gönlünüzesağlık allah her zaman çalışanın yanındadır emeklerinizin karşılığını fazlasıylaalacağınızdan eminim sağlığınıda ihmal etme anne sözü dinle olurmu ameliyatıda sil at artık kafandan sana ve ekibine bol kazançlı günler diliyorum

Girls On Blog dedi ki...

@Nur Haniiiimmm ay ne isin var Ankara'nin sicaginda...cikin gelin artikk:)
Sevgiler benden de.
@Haydins'cimmm canim mahcup ettin beni.Cok saolasin.
@Aylin'cim tatlim cok saol...valla cok calisinca oluyo iste birseyler...elimizden gelenin de iyisini yapmak icin cok ugrasiyoruz gercekten.
Seneye gelirsin insallah.Operim cok.
@Dilek'cim cok tesekkurler guzel sozlerin icin...yaz daha yeni basliyo nasil olsa..mutlaka bir firsat yaratin:)
Optum cokk

ChoKingCandy dedi ki...

Demek ki emek verip pozitif bi şekilde başlayınca sonuçları güzel oluyo, inşallah çook çooook daha güzel olacak. Fotolar o kadar güzel görünüyo ki. Okurken gazetelerde,dergilerde okuduğumuz o başarı hikayelerini okuyomuş gibi oluyorum her defasında. MAAAŞALLLLAAHHHHH.

Özellikle Fenerli futbolcu geldiğinde bana bi msj at Gobcum ben uçarak gelirim oraya :D

Demir eksikliği için de öncelikle geçmiş olsun, sakın ilacını aksatma, yediklerine de azcık dikkat et.

Bu yaz işler o kadar yoğun olsun ki çooook yorulun :) Kocaman öptüm.

Not: Defne ne kadar büyümüş, maşallaaah çoook tatlı olmuş...

esr@ dedi ki...

çok şirin olmuş hayırlı uğurlu olur inşallah. Sağlığınada çok dikkat et canım. Sevgiler...

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

9 Ağustos'da Alaçatı'dayım inşallah, akşam için bu tarihde 2,5 kişilik rezervasyon istesem olur mu?:)

Gurur duyulacak şeyler yapıyorsun,gerçekten tebrikler.

http://bayanbaykus.blogspot.com

Öykücü dedi ki...

Hımmm nefis nefis görünüyor.Yakından incelemek lazım tabi:P

Bu arada Alaçatıda önerebileceğin bir kaç otel ismi var mı? Yerlisi daha iyi bilir diye sana sorayım dedim:)) Denize yakın filan olursa daha da iyi olur.

Öptümm.

- dedi ki...

çok güzel görünüyor fotolar ama büyütemiyorum nedense. Neyse artık gelince yakından göreceğim nasıl olsa :) çok sevindim işlerin iyi gitmesine canım. Çok çok daha yoğunlaşır inşallah. Bazen şeytan diyor ki bırak işigücü git kendi işini kur. Biliyorum o da çok zor ama başkasının cebini dolduracağım diye sinir küpü olmaktansa kendi işim için helak olurum. Di mi ama :)

Girls On Blog dedi ki...

@Chocking candycim canim benim,temiz kalpli arkadaşım.
seni herzaman bekliyorum biliosun..:)
Insallah cok yorulalım yahuuuu:))
@Esra'cım cok tesekkurler:)Begenilmek tabii ki sonsuz motivasyon sagliyo saol varol.
@Banu'cum cok cok tesekkur ediyorum.Rezervasyonunuz yapıldı bil:) Bekliyorum, sabırsızlanıyorum.
@Öykücüümmmm heyooooo:)
Bana bir mail atsana sana detaylı bilgi yazayım.
Optumm

Girls On Blog dedi ki...

Aylincim canım ,gel gör fotolardan daha güzel diyo görenler:))
Valla cok zor hertürlü öyle de zor iş hayatı böyle de ...:)
Bekliyorum biliosun...öptüm tatlım kocamann

Emre dedi ki...

Canım nasılda yanınızda olmak istedi şimdi offf offf, herşey gönlünüzce olur umarım:)

Kertenkele dedi ki...

Çok özlediiiiiim, yakında geleceğim inşallah:)

Girls On Blog dedi ki...

eee Emrecim cık gellll:)
Cok sagol guzel dileklerin icin.
Guffyim ben de cok ozledim...insallah onumuzdeki hafta bekliyoruz sizi:)

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

Canım benim... Dilediğince gönlüne göre olsun herşey... Başarılar diliyorum . Ayrıca sağlığına dikkat et ihmal etme kendini... Çok çok öptüm :)

Hayalbemol dedi ki...

Ne güzel bir yaşam, içinden çıkmak istemez insan değil mi?

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

Mekanınız hayırlı olsun...

Bloğunuzu kozmetik ile olan ilgim sayesinde keşfettim fakat alaçatı yazısını görünce ise bana bir heyecan bastı çünkü kısmet olursa bu kasımda evlenip çeşmeye gelin olarak geliceğim :))
2 senedir tatilimi çeşmede geçiriyorum malum nişanlım orada,turizmde çalışmış biri olarak pek çok tatil yöresini hem gezdim hemde uzun süre antalyada yaşadım ama alaçatının kalitesini güzelliğini ılıcanın sahilini denizini ve çeşmenin güzelim rüzgarını hiçbiryerde görmedim ayrıca alçatı pazarınıda çok seviyorum orda yaşıyacak olmaktan çok memnunum..

Mekanınız tekrar hayırlı olsun umarım iyi bir sezon geçirirsiniz :))

NUŞ dedi ki...

Harika bir yer!!!!! BAYILDIM! Ellerinize sağlık ne güzel olmuş. Allah yolunuzu açık etsin. AMİN!

Girls On Blog dedi ki...

@Prettycim tatlım cok sagolasin.Dikkat etmeye calisiyorum:)
@HayalBemol'cum guzel valla guzel :) Gel sen de.
@Esra'cım cok tesekkurler,sana da simdiden hayirli ugurlu olsun.Burada tanisiriz da insallah.
Gercekten pazarimiz da bir harika:)Bize yuruyerek tam 2 dakika ve ben de bayiliyorum pazara gitmeye:)
@Sweety'cim icten yorumun icin cok tesekkur ederim,amiiiiinnnnn:)

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

teşekkür ederim canım :))
bu hafta sonu çeşmede olucağım umarım tanışma fırsatımız olur yemek yemek için mekan aramayacağız en azından :))

bngiris dedi ki...

Merhaba ben Bengü..Geçen hafta işten kaçamak yapıp o güzel mekanda güzel yemekleri yeme şansına eriştim Aslının da eski okul arkadaşıyım..Şiddetle tavsiye ediyorum Sade'yi bayıldım ben , rüya gibiydi ellerinize sağlık ..Sevgilerimle..