Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

16 Eylül 2009

*Biraz yoğun günler geçiriyoruz yine,yurtdışından çok sevdigim bir arkadaşım geldi. Liseyi bitirdiğim sene ben onların yanında kalmıştım yaklaşık 6 ay. İngiliz arkadaşım ve yaklaşık 20 yıldır birbirimizi görmemiştik.Ama hep haberleştik,internet sayesinde de birbirimizin günlük hayatını yakalayabildik:) Şimdi burada ,bizimle beraber 15 günden fazla kalacak.

* Sakin bir akşamda hoş bir tesadüf sonucu Kenan Erçetingöz ve eşi Gül Hanımı,yanlarında yakın arkadaşları Olcayto Ahmet Tuğsuz'u ağırladık.Bizim için oldukça heyecan verici oldu:)

Onların SADE'yi begenip takdirlerini almak ise bizi biraz şımarttı haliyle:) Sonrasındaki süpriz de hem Olcayto Bey'in hem de Kenan Bey'in http://gecce.com/ yazılarında SADE'den bahsetmeleri oldu:) Bize ilaç gibi gelen bir motivasyon oldu:)

Eylül ayındaki en hoş süprizlerden biri de sevgili butterfly'ımın eşi ve kuzeniyle birlikte bize gelmesi oldu. doğumgünlerini SADE'de kutlamayı tercih ettiler,sağolsunlar:) Kendisi inanın fotograflarından çok daha alımlı,hoş ve zarif...çok klişe sözler kullanmak istemiyorum ama gözlerinin içi gülüyor...hep de gülsün:)

Şekerim seni tanıdıgıma çok memnun oldugumu bir kez de burada söyliyeyim. Bundan sonra daha sık görüşeceğimizi umuyorum.

Simdilik havadislerim bu kadar :)

Tüm sevgimle hepinizi öperim:)

6 yorum:

nur haniiiim dedi ki...

Ne candan bir evsahibesisin!

Girls On Blog dedi ki...

Ayy! tesekkür ederim Nur'cum:))
Gerçekten çok mutlu oluyorum ama arkadaşlarımızın değer verip,onca yol tepip bize gelmelerinden:)

Eya dedi ki...

Ne güzel ne güzel paylasimlar....ama bence senin de o gülen yüzünün ve pozitif enerjinin verdigi cekimin de etkisi bu.Mutlu bir bayram diliyorum...sevgiler

zehra

- dedi ki...

Tatlımmmmm çok teşekkürler, eya'ya katılıyorum. o senin güzelliğin, güleryüzlülüğün, kesinlikle daha sık görüşeceğiz önümüzdeki yaz. İzmir'e gelince mutlaka ara canım. Çok çok öpüyorum, iyi bayramlarrrr

Girls On Blog dedi ki...

@Eya'cım cok tesekkurler guzel görüşlerin için. İyi bayramlar hepimize.
@Butterfly'ım tekrar teşekkürler.İyi bayramlar diliyorum öperim kocaman.

Sagır Kedi dedi ki...

Vayy ne güzel ve şanslı günler geçirmişsin.Şansın ve kazancın bol olsun:))