Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

09 Kasım 2010

İğne oyası şahaserler

Başlığa bakıp da ben yaptım zannetmeyesiniz:))



Izmirdeyken annemle Kızlar Ağası Hanı vardır meşhur orda bir dükkanda görüp hayran kalmıştık...Cep telefonumda unutmuşum fotoları..bulunca sizlere de göstereyim dedim. Bence gerçekten sanat eseri bunlar...aşırı emek ve tam göz nuru..yapanların ellerine sağlık..fiyatlarını tam hatırlayamasam da 45-65 lira gibi bir aralıkta sanıyorum...

Sevgiler hepinize,

4 yorum:

admin dedi ki...

ay ben bunları biliyorum coook guzel biryer orasıı

Girls On Blog dedi ki...

Evet...:) anladın sen orayı bravo:)) ben kartı kaybettigim icin detay yazamamistim..hatta onunde sabunlar filan da satiliyo.

Gülen Tezer dedi ki...

Sevgili girls on blog; anneciğine çok geçmiş olsun. Onun sorunu ne bilmiyorum ama umarım sağlığı yerindedir ve her şey yolundadır. Yorumun için sonsuz derecede teşekkür ediyorum; içeriğindeki fikirler için de. Ben şu an internet cafede olduğum için bloğunu inceleme şansım ve zamanım yok ne yazık ki :( Evdeki interneti kullanmayı başarabilince artık :) Benim de burcum yengeç ve 23ünde Rus dili kursuna başlıyorum :)
Sevgiler..

Girls On Blog dedi ki...

MErhaba Gülen:) Gülen demem de sakınca yoktur umarım..
şükür annemde yaşamsal tehdit içeren bişey degil ama yumuşak doku romatimazsı yüzünden kullanıyor yıllardır kinini..ben de tesadüfen sana ugramışın görünce de yazmadan geçemedim..)
Her zaman beklerim ..ben de çok teşekkür ederim burçdaşım:) Bu arada Rusça da başarılar ben utanarak neredeyse kelime hatırlamıyorum durumundayım:))) çok sevgiler