Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

21 Şubat 2007

Baskül ailesinin en feci ferdi olarak bir post daha yazayım. Neler yediğimden bahsetmeyeyim di mi arkadaşlar:) Ya şaka bi yana bende ki anormallik nerde gerçekten bilemiyorum tamamen motivasyonsuzum ve nasıl motive olabileceğimi cidden bilmiyorum.Pazar günü bir depresyondaydım ki sormayın 2 tane kotum var içine girebildiim bi onu bi bunu giyiyorum içime fenalık geldi. Yeni hiç bişi de almıyorum ...en fenası üst tarafım da çok şişti bu ara kolve sırtım ilan ay resmen dana gibiyim. Pazar günü hah tam onu diyodum ulan dedim madem beceremiyorum gidip mideme kelepçe taktırayım. Yani yemin ederim kenarda 5 milyar param olsa direk yatıcam ameliyat masasına. Ben hiç bu konuda bu kadar moralsiz olduğumu bilmezdim.Cidden kötüyüm ya....vertikal gastroplasti deniyo bu ameliyata (kelepçe olayına yani.)6 ay içinde vücut ağırlığının yaklaşık %30 u filan gidiyo bildiğim kadarıyla .Benim için yeter ama tabi ki zorlu tarafları da var ilk 1ay sadece sıvı gıdayla filan besleniliyo, benim İzmirde iki tanıdığım bu operasyonu geçirdi. Birisi kendisi de doktor olan bir hanım. Şu anda ikisi de normal kilolarında ve çok çok memnunlar hayatlarından.Kafam allak bullak...bu konuda fikri veya bilgisi olan lütfen yorum yapsın.PMS in de etkisi ile gayet depresifim ..sürekli sabah uyanıyorum ve kafamda ben şişmanım cümlesi var. Hiç bişey giymek filan içimden gelmez oldu.Napıcam ben yaaa:(
O da neymiş diyen varsa aşağıdaki linkten daha çok bilgi edinebilir.İnanılmaz fotolar da mevcut...
http://www.turkobesitysurgery.com
Off çok sıkıcıyım bugün. Okuyan herkesden oluşturduğum negatif enerji için özür dilerim.
dükkanımızın 2 fotosunu koyuyorum ki azıcık renk gelsin bu sıkıcı postuma.
Sevgiler

5 yorum:

SUNSHINE dedi ki...

sevgili girls, dukkaninin resimleri gercekten cok hos.Ben ameliyatla ilgili yorum yapamayacagim, cunku bundan 5 sene once diyetisyen esliginde saglikli kilo verdim.Ama onlari yavas yavas geri aldim. Simdide kendi basima vereyim diye dusunuyorum...Benim sana tek tavsiyem kendini dinlemen, gozun kesiyorsa, hangisi senin sartlarina daha uygunsa onu sec, benimde boyle bir dukkanim olsa rejim yapabilirmiydim bilmiyorum. Yalniz gecen sene 3 ay bir restarunta calistim, amerikanin en kalorili yemeklerinin satildigi yerde...ILk gun dedimki kendime burda yemeye baslarsan, yuzde 100 obez olursun, acliktan olsen bile bir yudum yemeyeceksin bu isyerinde ve 3 ay hic bir sey yemedim gercekten...Bazen harekete baslamadan karar almak cok ise yariyor. Sende kendine en uyan karari ver, bizde her zaman yanindayiz. Basaracagina inaniyoruz...Nasil is hayatinda iyice konsantre olmus basarili olmussunn, bunu da yapabilirsin,yeter ki kendine inan.

Girls On Blog dedi ki...

Aynurcum uzun yorumun icin tesekkur ederim oncelikle.
Sen gercekten iraqdeli davranip bastan kendine kisitlama koymakla en iyisini yapmissin. Zaten isin en zor kismi karar kismi sonrasi geliyo genelde.
Destegin icin cokk tesekkur ederim.İnsallah duzgun bir karar alip uygulayabilirim.
Sevgiler
Bu arada ABD de nerdesin?

- dedi ki...

canım rest. harika, bayıldım ben, renkler ne kadar güzel öyle. Yeşil sandalyeler harika, dekorasyon çok güzel, o tabaklardakiler de çok güzel görünüyor.

Kelepçe olayına gelince ben pek anlamam ama ameliyat sonuçta risk var yani, kendi emeğinle yapsan daha iyi olur gibi geliyor bana.

Çok öpüyorum seni

Lighter-N dedi ki...

Ne kadar tertipli ve ferah bir mekan burası böyle, çok beğendim! Hayırlı işler diliyim:))) Bence kelepçe olayı çok zor...Ben tcde bi program izledim, çocuk yüzde 50sini filan verdi kilolarrının ama en zoru ne biliyor musun? Bir öğünde belli bir gramdan fazla yeek yersen miden patlıyor! Evet patlıyormuş! Hayataın boyunca bir öğünde yaklaşık yumruğun kadar yemek ancak yiyebiliyormuşsun...Çok büyük riskleri var canım, bence diyet-spor gene en doğru seçenek...

Girls On Blog dedi ki...

Lightercım çok teşekkürler...ve amin:)
Şimdilik bende askıya aldım ameliyat fikrini.Birazdan bi post yazıcam.Yemiyo yani:)