Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

30 Ocak 2008

Hastalık yazmıyalım dedik..dedik de işte ne kadar olabilirse artık. Hani demiştim ya kusmalarım var diye bir miktar olunca normal karşılanıyordu .Son 15 gündür filan ise artık su bile içemez hale gelmiştim kaldı ki zaten katı birşey yemiyordum. Meyve suları,çorbalar ve muhallebi bitki çayları filan işte. Ama öyle bir hal aldı ki elimde bir kapla geziyorum ve içer içmez geri geliyor .Son derece halsiz ve keyifsizdim bütün gün tv karşısında yataıp kimseyle konuşmadan vakit dolduruyordum ki annem artık bu böyle olmıycak besinsizlikten ölüceksin diye beni dr.a götürdü.Önce tabi ki tonla tahlil yapıldı ve eski dr.um yani gastrodaki sevgili hocamız bir mide filmi istedi...ve görüldü ki midecağızımda darlık var.O kadar ki mide filmi çekilmesi için su gibi bi ilaç içiriyolar o bile geçemiyor aşağı kısma.Kusmaların sebebi bulundu.Hemen kurtarıcım genel cerrahımızla temasa geçildi ve dün için yine burda Ege üniversitesinde endoskopi ile balon ile o bölgenin genişletilmesine karar verildi.Bende yine stres had safhada..beni gören dr. seni bikaç gün yatıralım diyor ben direniyorum tekrar hastaneye yatmamak için.Sonunda evde serum takılmasına karar verildi.Yine kollar eller delik deşik artık damarlarım çekilmiş çünkü o kadar zor bulunuyor ki..neyse derdimiz bu olsun dedik katlandık. Dün sabah erkenden yine hastane yolları ..Neyse ki beni bayılttılar birşey hissetmedim ve işlem başarılı geçmiş eve gelince saat 17'ye kadar bir şey yemicektim ve 2-3 gün sadece soğuk şeyler yememi istedi dr.um .Muhallebi ile dondurma yedim:) Ve çokk şükürler olsun çıkmadı geri...sonrasında da aralıklarla 2 bardak meyvesuyu filan. Bu sabah keyfim yerinde uyandım ve artık yazabilecek modda olduğumu düşünüp pc başına geçtim.Bu arada bu olay başladığından beri tam 21 kilo verdim. Allah biliyo ya böyle seçeneğim olsa yaşadıklarım mı şişman olmak mı...2. seçeneği tercih ederdim kesin ama artık kilolardan kurtuluyo olmak da iyi tabi.Hala zayıf değilim 79 kiloyum ancak baya baya küçülmüşüm.Aslı istanbuldan kıyafetlerimden yolladı hep küçük beden eskilerimden yolladı ve bu güzel birşey tabi ki:) İlk defa canım dışarı çıkmak istiyor bugün öğleden sonra çıkarız sanırım.Kızkardeşim öğretmen ve onun da sömestr tatilinde olması hep beraber de zaman geçirebilmemiz için ideal. Allahıma bin şükürler olsun bugünleri gördüm. İstanbulu,dükkanı ...düzenimi çok özlüyorum..özledim ama sanırım bir süre daha İzmirdeyim. Hepinizi çok öpüyorum.

8 yorum:

Öykücü dedi ki...

Günün birinde midenin genişletilmeye çalışacağını düşünebilir miydin:)

21 kilo iyi valla.Bir onbeş daha verirsen süper olur.Aman tekrar kilo almamaya çok dikkat et Gobcum..Düzeldiğinde bir sürü şey yemek isteyeceksin çoktandır uzak kaldığın için lütfen kendini tut.

Her gecenin bir sabahı vardır:)

Sevgiler..

Dilek35 dedi ki...

canım yazmayınca bi terslik var demiştim ama konduramamıştım neyseki ufak bi operasyonla atlatmışsın bu son olur işallah bundan sonra herşey yolunda gider 21 kilo baya iyi yaa çok sevindim kardeşinde gelmiş artık takma kafana hiçbirşeyi gez dolaş hoşça vakit geçir normal düzene geçincede aşırıya kaçma zaten miden küçüldü eskisi gibi yiyemezsin sanırım allah bir daha yaşatmasın kimseye böyle acılar kendine çok çokk iyi bak fazla ara verip merakta bırakma bizi kocamannn öptümmmmm

anneciğine selamlar

Emre dedi ki...

Seni görmek ne güzel, umarım daha fazla problem çıkmazda sende istanbula geri dönersin, iyi olduğun haberini almak bana iyi geldi görüşmek üzere.

gülçin dedi ki...

çok sevindim gobcum, herşey yavaş yavaş yoluna giriyor, çok sevgiler

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Hadi bakalım GOB.
Çektiğin tümm sıkıntılara değecek kesinlikle!
21!
Yarın gitmiş ayol:)

Kertenkele dedi ki...

Allah sağlık versin, herşeyden önce. 21 de cabası olmuş. 10-15-21 olmuş, ikinci planda. Çok yakında eskisinden de sağlıklı salınacaksın sokaklarda inşallah canım:) 21 de cabası olacak hakkaten.

- dedi ki...

Canım çok badireler atlattın, bir sürü sıkıntı çektin. İnşallah hepsi gelmiş geçmiş olsun. 21 kilo da yanına kar kaldı. Gerçi o kadar olaya belki eski halinde bile olmak isterdin ama. Neyse. Çok çok geçmiş olsun tekrar, eski yaşamına döneceğin günler yakındır.

Lighter-N dedi ki...

Gobcuğum çok sevindim nihayet herşeyin düzelmeye başlmasına....21 kg çok güzel ama bu çektiklerinle karşılaştırınca....neyse...kötü günler geride kaldı artık...Umarım en kısa zamanda düzenine geri dönersin çok öpüyorum