Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

03 Mart 2008

İlkler...

Hastanede ve evde olduğum sürelerde hemen hemen hiç yanlız kalmadım.Hele ki hiç tek başıma sokağa çıkmamıştım.Normalde de tek başıma alışverişe gitmeyi veya öyle aylak aylak dolaşmayı çok severim. Fakat işte bu son 6 ayın etkisi ve yaşananların da etkisiyle üzerime bir ürkeklik gelmişti.Geçen Beşiktaş çarşısına inmek istedim ama tedirgin oldum ve vazgeçtim.Tedirgin olmak için çok mantıklı bir nedenim yok ama sanırım psikolojik etkileri de böyle çıkıyor tüm yaşadıklarımın. Cumartesi günü ise dükkana geldik Aslının işi vardı o karşıya geçti ben gitmek istemedim ama eve de dönmek istemiyordum.Böylece şeytanın bacağını kırdım ve ilk defa tek başıma kalabalık bir yerde bulundum.Metrocity e gittim.Saat erken olduğu için aşırı kalabalık da değildi. Biraz dolaştım.Bu arada harika bir kozmetik markası keşfettim maalesef.Emininm siz benden önce keşfetmişsinizdir:) Inglot. Harika ürünleri var ve renk seçeneği inanılmaz geniş..fiyatları ise M.A.C e göre daha makul kalite olarak da daha aşağıda olduğunu sanmam.Fotolarda renkler nası yansıyo bilmem ama hoş renklerde 4 tane far aldım. Başka yerli bir markadan da mavi simli eyeliner:)) bir de çok uçuk pembe lipgloss...süslü kokona GOB geri döndü denebilir sanırım:) Epey zamandır da evde giymek üzere babet almak istiyordum...ucuzluk devam ettiği için terlikten bile ucuz fiyata tatlı babetlerime de kavuştum. Hala daha dolaşacak enerjim vardı ki Aslı telefon etti bir arkadaşlarımız akşam için sevdiğimiz bir restaurant vardır orada rez. yaptırmışlar emrivaki gibi oldu ama ben de tamam biz de gidelim deyince ben eve geri dönmeye karar verdim ki dinleneyim akşama halim olsun diye.Neyse güzel bir akşamdı ben sadece çorba içtim ve biraz dondurma tırtıkladım.Diğer 3. kedi de bize geldi cumartesi günü ve evde kıyametin koptuğu birkaç an oldu. onu bir qan önce sahiplendircez inşallah. Blogdaşlardan isteyen biri de var bir de bizim arkadaş çevresinden de.Bakalım... Herkese iyi haftalar diliyorum.

6 yorum:

Burcu dedi ki...

babetlere bayıldım..çok güzeller..güle güle kullan..farların renkleri de çok tatlı..hepsini güle güle kullan inşallah GOCcum..
bende yrn çarşıya çıkıcam bende tek başıma..bakalım neler bulabileceğim?
öpüyorum cnm

renkler dedi ki...

Ayyyy!!! Canım feci bişiler almak istedi. Alışveriş aşkımı depreştirdin! Valla hastalıktan gözümü açsam gidip nemlendirici alacağım... Bitiyor. E gitmişken seninkiler gibi ciciler de almalı. Güle güle kullan.)

ChoKingCandy dedi ki...

Hayırlı olsun,far renkleri gerçekten çok hoş,babetlerinde çook yakışır sana. Senden böyle normal şeyler duymak çoook güzel oluyo :)

- dedi ki...

süpper ya makyaj malzemeleri de ayakkabıların da çokkk güzel. Ya GOB'cum bana da makyaj yapmayı öğret. O kadar isterdim ki boyanmak yerine doğru düzgün makyaj yapabilmeyi. Ama o da bi yetenek di mi?

Zeynep dedi ki...

Sevgili GOB;

Aldıklarını güle güle kullan... Inglot kalite olarak MAC'ten aşağı değil. Renk seçimlerin harika... Ojenin rengine bayıldım. :)

Yalnız babetlerin içi sentetikse koku yapıyor. :(

Sevgilerimle

Öykücü dedi ki...

Harika:)

Hadi yeni yazı bekliyoruz!! Daha zayıf biri olarak daha enerjik olmanı bekliyorum.

Özledim ve merak ediyorum.

Sevgiler..