Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

12 Mart 2008

İste bu miniği yeni ailesine verdik en sonunda. Veterinerimiz aracılığıyla ve onun kliniğinde birbirimizi ve onlarda kediyi gördüler, herşey olumlu gelişti ve çakıl onlara gitti. Bu haftam inanılmaz tatsız geçiyor, sirf bunu yazabilmek için blogumu şifreli yapmayi istedim ama sonra uğraşamam gibi geldi.Hasta olduğum dönem hiçbir şeyin beni üzmesine izin vermiyeceğim diyordum ancak işte normal hayata dönerken iş öyle olmuyor:) Çok şükür sağlığım yerinde, az az ve sık yiyorum yemeklerin çoğunu püre gibi ezerek yiyorum ama olsun..tıkanma pek olmuyor. 77,5 kilo gördüm bu sabah tartıda ...çoookk uzun yıllardır ilk defa.Şu anda kendimi epeyce hoş ve ince hissediyorum bile:) Aslında 70 in altında pek ben kendim gibi olmayabilirim de öyle endişelerim de yok değil.Bugün öğleden sonra alışveriş merkezlerinden birine gittik öylesine dolaşalım diye ve bir mayo- iç çamaşırı firması acaip indirim yapmıştı mayolar 50 milyondu ve epeyce de güzel modeller vardı. 2 senedir mayo almamıştım zaten doğru dürüst tatile gitme şansım da olmamıştı dükkandan dolayı .Bu sene çok ihtiyacım var artık hele bunca badireden sonra:) uzun lafın kısası 2 tane mayo aldım.40 beden..normalde 40 değilim tabi de mayoyu 1 beden küçük alın derler ya...uzun zamandır da ilk defa korkmadan aynaya baktım mayolu halimle..Ne yazık ki bikini giyemiyeceğim sanırım karnımda ki izlerden bahsetmiş miydim?? Kocaman bir m.ercedes işareti var ve de drenlreden kalan izler. Neyse buna da şükür tabi...Dükkanda hiç çalışmıyor gibiyim ,bana pek iş yaptırmıyorlar aman sen dur aman sen yorulma filan.:) Son postumdan beri 3 ayrı misafir ağırladık Aslıyla. Bir akşam karşı komşumuz olan çok tatlı eski İstanbul hanımefendisi bir teyze ve yetişkin kızı çaya geldiler. Bir akşam 2 arkadaşımız yemeğe ..son 2 günde İzmirden yakın bir arkadaşımız yatılı geldi. Evde hareket olması çok güzel. Bu arada biraz psikolojik sıkıntılarım da var ve arkadaşımız da olan bir psikiyatristle görüştüm .Çok doğal olarak travma sonrası sıkıntılar yaşadığımı söyledi ve bir ilaç başlattı. Çok istememekle beraber ilaca başladım sanırım 1 hafta filan daha geçince etkisini görürüm.Eskiden uyku sorunum hiç olmazdı bu biraz sorun bu ara zira aklıma bana yapılanlar veya hastane günleri ile ilgili bir şey gelince ne uyku kalıyor ne bir şey.Bir de kendimi çok dinliyorum gaz sancım olsa endişeleniyorum filan. Sanırım dr.un da dediği gibi çok şükür ki atlattığım travmanın sonuçları ama geçicek... Çok kopuk kopuk yazdım ama dikkatim dağınık biraz.Kusuruma bakmayın. Sevgiler

6 yorum:

- dedi ki...

Canım canını hiç sıkma, geçmiş gitmiş olarak gör. Düşünmemeye çalış. Allaha şükür iyileştin. Şimdiki güzelliklere odaklanmaya çalış, hayat çok güzel :)

Zeynep dedi ki...

Gob, yaşadıkların kolay değildi; henüz yeni yeni kendini toparlarken elbette bir anda herşey eskisi gibi olmayacak. Ancak zaman geçtikçe eskisinden de iyi olacaksın. :) Travma sonrası stres bozukluğunu bende yaşadım, tedavi oldum. İnan bana o günler geçti gitti, hatta terapilerin başka birçok faydasını gördüm. ;)

İzlerini dert etme lütfen. O izler daha çok taze, zamanla kızarıklıklar geçecek, dren yerlerinin izini arayıpta bulamayacaksın bile... Diğerleri zamanla derinin rengini alacak, belki biraz o kısımlardaki derin ince olacak ama inan bana dikkatli bakılmadıkça anlaşılmayacak. Çünkü sen kilo veriyorsun, derin kendini toparlıyor, yaralarda küçülecek, gerilmiş bir deride gözüken yara izi ile normal bir derideki yara izi farklıdır. Şöyle düşün kiloluyken çatlakların daha belirgindir, ama zayıflayınca küçülürler. :)

Aldıklarını güle güle giy...

Sevgiler

balim dedi ki...

GOB seni cok iyi anliyorum. Bende cok kendimi dinlerim. Hemen cok ciddi bir hastaliga yakalandigimi dusunurum. Kac aydir psikolojim acayip bozuldu. Bende Turkiye'ye adim atar atmaz baslayacagim terapiye. Insallah atlatirim cunku bu dusuncelerle hayat nasil gecer bilmiyorum. Surekli panik atak geciriyorum :(..
Insallah en kisa zamanda psikolojinde duzelir.

Kertenkele dedi ki...

İnşallah bu tedavin de kısa zamanda iyi sonuçlanır canım. Allaha şükür çok büyük şeyler atlattın, sağlığına kavuştun, bunu da atlatacaksın.
40 beden mayo bile yetmez mi ayol? Bikini de eksik kalsın, boşver:) Hem bakarsın önümüzdeki sene, yaraların iyileşince bikini bile giyebilirsin. Bende de çatlak sorunu olduğu için, bikiniyi aklıma bile getirmiyorum.

Burcu dedi ki...

canım çok zor şeyler atlattın,sen ve ailen..bu yaşadıklarından sonra çok normal uyku problemleri veya başka şeyler.ama zaman geçirmeden psikiyatriste gitmiş olmana kesinlikle sevindim.kendini daha ii hissedeceğine eminim artık.
ameliyat izlerini boşver.belki zamanla daha belirsiz hale gelirler.gelmeseler ne olur ki?sen sağlıklı ol da..bak 77 kiloya da indin.çok sevindirici bişi.evet belki çok ızdıraplı oldu ama sonu ii olsun cnm benim.
insanlara gelince,afedersin ama ortalık öküz dolu.aldırmalayacam desen de aldırmamak çok zor yine de zamanla alışıyor insan.öküzü öküz gibi kabul edip öyle görmeye başlıosun :)
çoooook öpüyorum cnm

ChoKingCandy dedi ki...

Canım yaaa ee yaşadıkların öyle az buz şeyler değil ki,bence bu kadar şeyi yaşamış biri olarak MAŞALLAH çook çooook iyisin. o sorunları da halledeceğinden eminim. umarım kısa sürede hepsinden kurtulursun.. Bu arada kedicik pek bi şirinmiş.

kocamann öptümmm