Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

21 Nisan 2008

---

Uzun ara vermek şimdi ne yazsam neyi nasıl anlatsam duygusunu çok hissettirdiği için ama yine de ufak tefek yazmak istediğim için madde madde yazıcam. ~Doktordan izin aldım ya ilk alkolümü geçen Cumartesi aldım.Hemen hemen 1 senedir ilk defa gece dışarı çıktık orada 1 bardak votka ve elma suyu içtim ama çok yavaş yavaaaşşş ve sanırım 2 saatte filan bitirdim.Çok şükür herhangi bir rahatsızlığım olmadı. ~Bugünlerde canım çok şiddetli sigara çekiyor ama aynı şiddetle direniyorum 8 aydır içmemişken tekrar başlamak istemiyorum.Aslında şöyle kendime güvensem günde mesela sadece tek 1 tane içeceğimi bilsem içerdim ama güvenemiyorum:( ~Geçtiğimiz Cuma akşamı canımız sıkıldı sinemaya gidelim dedik ama güzel bir film bulamadık.Aa hadi tiyatroya mı gitsek dedik ve Gönül Hırsızına gittik.Nilgün Belgün Can Gürzap başrolde bir de İlkay Saran.Çok güzeldi diyemiyeceğim fazla abartılı bir komediydi ama yine de iyi vakit geçirdik. ~Hava birden ısındı işler de azcık bir kıpırdama var.Umarım biraz popomuzu toparlayabiliriz. ~76 kiloda takıldım.Çok yemiyorum ancak yemekle ilgili sıkıntılarım yüzünden belki normalde tüketmiyeceğim kadar abur cubur tüketiyorum çünkü onlar tıkamıyo ve kolay geçiyolar o darlık olan yerden.Biraz dikkat edebilsem kilo vermem devam edicek gibi aslında.42 beden çok rahat giyiyorum ve kendimi de gayet iyi hissediyorum aslında.Çok uzun zamandır ilk defa mevsim değişiminden rahatsız değilim çünkü giyebileceğim çok şey var:) ~Bir küpe manyaklığı geldi üzerime normalde de en sevdiğim ve sürekli taktığım takıdır ama hiç bu kadar olmamıştım sanırım 10 çift filan yeni küpe aldım.(Biraz takıntılı mıyım neyim) ~Aslının dogumgunu için süper bir pasta siparişi verdim.(Kitchenoclock var ya sevgili Nilay ) blogu aracılığıyla ona ulaştım beraberce planladık ve sanırım çok güzel olucak.Mutlaka fotosunu koyarım.Bu Cuma günü alıcaz ve Aslının ailesi K.arabükte onlarla birlikte kutlamaya gidicez.Hediye seçimini de kendisine yaptırdım :) Çok hoş bir kolye seçti onu almaya karar verdim. Hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpüyorum.

3 yorum:

ChoKingCandy dedi ki...

ohhh yarasın diyelim :)
ama nolur 1 tane içerim falan diyip başlama şu sigaraya. Hem miden için kötü olabilir, hem de 8 aydır içmemişken şimdi içme yaaa. nolur nolur nolur...
*********************
abur cubur yiceğine sulu şeyler yesen aslında 6lara düşersin birden.
*********************
doğumgünü için pasta fikri çook süper, hediyeyi de halletmişsin. doğumgünü kutlu olsun Aslı nın :)
**********************
öpüyorum kocamannn

Adsız dedi ki...

doğum günü gelemden ben istekte bulunıyımda sonra unuttum falan deme:))
pastanında aslınında özelliklede senin resmini istiyorum:))
görülmesini istemiyorsan geçici olarak koyarsın çok merak ediyorum seni:))

renkler dedi ki...

Neyse, güzel günlere kavuştun maiallah. İnşallah herşey daha iyi olur. Aman canım sigaraya başlama. Nelere katlandın, sigarasızlığa haydi haydi dayanırsın... Güçlüsün sen:)