Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

10 Haziran 2008

Yazacak hem çok şey var günlük hayattan hem de hiçbir şey yok..haftaların nasıl ardı ardına geçtiğini anlamak mümkün değil. Yaz gelince bizim gelenimiz gidenimiz çok oluyor.Geçen haftadan beri Aslı'nın ailesi vardı..bugünde benim kızkardeşimin eşi ve yeğenim geliyor.Son günlerin en büyük heyecanı bu benim için:) Nisan ayında 5 yaşına bastı ve annesi yanında olmadan ilk seyahati olacak.Teyze anne yarısı derler ya gerçekten öyle sanırım kendi çocuğum olsa daha fazla sevmezdim bence :)Babasının burada ziyareet etmesi gereken bir fuar varmış kardeşim de öğretmen olduğu için gelemiyor.Bizim minik de baba-kız durumunda teyzesine geliyorr:) Dükkanda işler biraz yoğunlaştı bu ara havaların iyi gitmesinin etkisi..insanlar bütün gün bilgisayar başında oturup plazalarda veya kapalı ofislerde çalıştığı için yemek tatilini mutlaka dışarıda değerlendirmek istiyorlar ..ki bizim için iyi bir şey:) Onun dışında sabahları dükkana epeyce erken geliyorum ve hemen hemen akşam kapatana kadar burada oluyorum yazın çok zevklidir burası.Her zaman hafif bir rüzgar oluyor ve öğleden sonra her taraf sıcaktan yanarken bizim bahçede oturup bir şeyler içmek ve gelen gidenle 2 satır sohbet etmek filan hoş oluyor. Guffyciğimle buluşmayı planlıyoruz inşallah önümüzdeki hafta filan buluşcaz.:) Elemanlarımızdan en eski olanlardan biri gitti...daha doğrusu çok bilmiş annesi yüzünden gitmek zorunda kaldı.geçen akşam telefonum çaldı işte ben X n annesiyim nasılsınız? iyiyim sağolun siz nasılsınız filan..kadın ağzında bir şeyler geveliyor...siz dedi X in sigortasını yaptınız mı? Evet dedim yaptık şu tarihte( bu arada uzunca bir süre kendi bilgisi dahilinde sigortası olmadan çalıştı..biz kimseyi kandırmadık)annesi de bunu çok iyi biliyor..ben dedi araştırcam bakalım bazen ödendi deniyor ama işveren ödemiyormuş filan...ben bunu duyunca delirdim tabi.Fakat kadın bildiğiniz cahil bir kadın..onunla laf ebesi gibi konuşamıyacaktım ama ağzının payını biraz verip telefonu yüzüne kapadım. Aslı ardından çocuğu aradı bak Xcim annenin sıkıntıları var sen istersen Pzt günü işe gelme dedi..çocuk da zavallım ..işte Aslı hanım beni sizi çok seviyorum anne yerine koydum siz annemin cahilliğine verin lütfen filan filan..ama Pazartesi günü de işe gelmedi.Salı günü de gitti bizim karşımızdaki küs olduğumuz dükkanda işe başladı. Kıssadan hisse besle kargayı oysun gözünü İyilikten maraz doğduğunu da bir kere daha gördük ancak huylu da huyundan vazgeçmiyor işte. Hepinize iyi ve kazıksız günler dilerim.:)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

yeğenler gerçekten çok tatlı oluyor insan kendini annesi gibi hissediyor:))
çalışan meselesini ise hiç dert etme ..kendi kaynetmiş bence..
daha sık yazılar bekliyorum senden:))

Girls On Blog dedi ki...

Daha sık yazmayı çok istiyorum aslında ama mutlaka bir şey çıkıyor ..sonra üzerinden zaman geçince zaman geçiyor filan:)

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Merhaba tesadüfen sitenizi buldum. bakıyorum bizim hamiş Nagişte burda :) Yazdıklarınızı az çok okudum. Gelmiş geçmiş ve son olsun inşallah. Bende bu uğurda bir blog açtım kendime. Kendimi, düşüncelerimi, yaptıklarımı kontrol etmem daha kolay hemde belki benimle aynı kulvarda koşan arkadaşlar bulurum diye. Aslında her bir blogtan alınacak çok dersler var. Ama bu hayat koşturmacası içinde zorlanıyoruz doğal olarak. bende sitemi ziyarete beklerim sizi.
www.calisanannezayifliyor.blogspot.com
Görüşmek üzere.

Girls On Blog dedi ki...

Merhaba çalışan anne:) İyi dilekleriniz için çok teşekkürler...sizin de işiniz çok zor...çocuklarınızla beraber sağlıklı günler dilerim.Yİne uğrayın:)

- dedi ki...

Yeğenin çok şirin yaaaaa. Maşallah. Onun için acayip güzel olmuştur eminim, çok mutludur kesin.

Guffyciğime benden çokkkk selam söyle. Öpüyorum canım

renkler dedi ki...

Amin canım:) Hepimize güzel günler. Bi uğrayayım hatırını sorayım dedim. Çok öpüyorum:)

ChoKingCandy dedi ki...

ufaklık çook şeker yaa, pozunuzda mükemmel :)

dükkanda her daim işler yoğun olsun ama siz yorulmayın.

X e değer verince nolur, ..tü kalkar ve karşı dükkana geçer. Demekki X e 0 dan fazla değer vermemek gerek (çok matematiksel oldu :P )

Kocaman öpüyorummm