Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

02 Eylül 2008

Kisa Kisa..

~Su poncik komik hayvan vesselam:)

O tatli pembe burnunu sokmadigi yer yok zaten.

~Canta annemin uretimi. Fikir Watsonsdan ve Metro'dan .Ben gecen Watsonsa gittigimde normal naylon poset yerine 1.5 ytl gibi bisi verip bezimsi yesil bir tasima cantasi almistim. İnanilmaz da ise yariyodu. Ornegin sabah dukkana gelirken mutlaka evden getirecek ivir zivirlarim oluyo onlari koyuyorum.Bazen( ev hanimlarinin yaptigi gibi dantellerini koyarlar ya)taki malzemelerimi filan icine atiyordum.Annemin evinde envai cesit kumas,makina ,incik boncuk ve de dikisle ilgili yaz malzeme bulundugu icin bana bi canta dik sekli bunun gibi olsun dedim.Uzerini de ben boyutlu boya ile susledim.Rukuslugunden bellidir:P

Canta demisken esas Asliya bir canta yapti ki ona bayilirsiniz.(Benimki cok kokona isi herkes sevmeyebilir ama iddialiyim onu herkese begenir) Makinadan laptopa aktarmamisim galiba kisa surede aktaricam.

~Esas havadiiiiss ...aaa nerdeyse unutuyordum. Benim ilk ameliyatimi yapan doktor vardi ya...hani su..midemi delen demiyeyim tabi adam bilerek isteyerek delmedi ama hani hemen akabinde cekip Amerikaya gitmisti..O iste.! Ben onla en son telefonda bir konusma yapmis ve de iletisimi kopartmistim. Gecen de obe.zite ile ilgili siteden birinden rahatsiz oldugunu ve bir sure ameliyatlarini erteledigini duymustum. Ancak rahatsizligi neymis ogrenememistim.

Gecen aksam gmail de online gorunce merhaba diye laf attim. Nasilsiniz filan karsilikli...bir suredir iyi degildim cok buyuk bir rahatsizlik atlattim dedi....cok sukur iyiyim ama diye ekledi.Ozet olarak ilk once losemi oldu zannedilmis,1 ay hastanede yatmis ve cok korkmuslar cok zor zamanlar gecirmisler. Gecmis olsun dedim, biliyo musunuz benim size cok cok kizdigim gunler ve anlar oldu ama size hic beddua etmedim dedim. Bunun uzerine biliyorum ben de senin cektigini simdi daha iyi anliyorum, bunu da etrafimda pek cok insana soyledim dedi.Allah buyuk iste!Gercekten beddua etmek bana gore degildir laf olsun diye bile agzima almam....ama oyle boyle anlamis heralde hatalarini! Losemi olmadigina tabi ki sevindim ...sonucta az da olsa anlamis beni.( Oykucu bu senin kesin cok hosuna gitmistir di mi nihahahah:)

~Eleman eksigimiz var...kimsenin ise filan ihtiyaci yok bu ulkede. Asci da lazim garson da ama yok iste:( Hergun koca kaplarla coban salata ve cacik yapiyorum. Dograma islerine yardim ediyorum filan .Tamam zevkli ama ...yani sorumluk olmamali. Mutfaga girecegimi bildigim icin fazla suslenemiyorum da.Derdime bakar misiniz:P Amaaaannnn cok sukur...dertlerimiz hep boyle olsa di mi..

Son olarak gerdanimda gul oya ile veda ediyorum:P

Offf :) kotu espri....gittigidiyor'a dukkan actim ya patir patir satis olucak zannediyodum hahahh..hahah...5 gundur mesaj atan bile olmadi. Ama olsun azimliyim.Elimdeki bu deli kizin ceyizini satmazsam yenilerini uretmem zorlasir:)

Koccaman optum sizi...

Pek keyifli moddayim galiba...yazdikca da yazasim geldi.:) Nazarligim yok bak..tuhhh:)

9 yorum:

Bng.U dedi ki...

poncik'i ısırabilirmiyim patilerinden :)

Girls On Blog dedi ki...

Evetttt:) Bayilir kendisi ...aynilar di mi seninkiyle:)? Ben onceden kopekciydim simdi hem kedi hem kopek sever oldum.Kopisimiz annemlerle Izmirde..

Öykücü dedi ki...

Doktorla ilgili paragrafı okurken geçekten de dört köşe olmuştum.Sonra senin son satırını okudum ve güldüm:))Neyse lösemi değilmiş,gerçekten hasta olsa üzülürdüm.

Kolyene bayıldım.Çantan da bence çok şık.Çok kokoş da değil.Erkek okurların kokoş bulabilir ama bi kadın asla bence..

Çok öpüyorum sırların kadını;)

Haydins dedi ki...

Merhabalar, sanirim uzun zaman oldu ama bana yazdiginiz bir yorum sayesinde geldim blogunuza..Baglantilarimi guncellerken sizi de ekledim hem reader'ima hem blog arkadaslarima artik daha sik takip edecegim insallah..
Onceki yazilarinizi okudum biraz buyuk badireler atlatmissiniz cok gecmis olsun..Umarim bundan sonraki yillarinizi hep saglik icinde mutlulukla gecirirsiniz..Ayni acilarin tekrarlanmamasini dilerim..
Bende taki vs yapiyorum kendi capimda sizin yaptiklarinizi da cok begendim..Ozellikle melekli figurlere bayildim nereden aldiniz?Tahtakale mi ??Bir daha ki Turkiye ziyaretimde bende gitmeliyim galiba tahtakaleye :)

Uzun bir yorum oldu ama uzun bir donemin yazilarini okudum..Hepsine ayri ayri yazmaktansa buraya toptan yazayim dedim..

Sevgiler..Gorusmek uzere yeni yazilarda..

Girls On Blog dedi ki...

Merhaba Haydins:)
hosgeldiniz...Oncelikle cok cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.Kaybedince insan cok daha iyi anliyor kiymetini maalesef..:(
Ben de sizi takipteyim...elinizden hersey geliyo ne guzel:) Ben tam bir craft manyagi oldum:P Internette neredeyse baska hicbir sey yapmiyorum...Iltifata da tesekkurler..Meleklere ben de bayiliyorum. Evet Tahtakale de bir kac guzel pasaj var ama icinde dunyalar var:) Acik adres filan da veririm istediginiz zaman.
Sevgiler
Istanbul'dan:)

Adsız dedi ki...

yerim o ponciği ben :)

gobcum her seferınde diyorum ama yine demeden geçemicem takılar şahane, bol satışların olsun ibş.

Heeee birde sana aynen katılıyorum, iş yok diye kıvrım kıvrım kıvranırız ama iş beğenmeyiz ve hatta abarıp sağda solda iş yok iş yok diye atıflarda bulunuruz.Bu ne rejim bu ne lahana turşusu! hayret ediyorum yafs..

neyse öpüldün gobcum...

Adsız dedi ki...

ibş ne oluyor dedim :) inş. o ayol :D

not: beni linke eklemezsen bi daha gelmem nihahaha :P

renkler dedi ki...

canım uzuuuunnn süredir yoktum... alttaki resmine baktım... ne kadar zayıf görülüyorsun maşallah... çok öptüm:)

Girls On Blog dedi ki...

Nalancim amiiiinn diyeyim:) cok tesekkurler...
Renklercim harbi kayipsin..arada ugruyorum sana...hadi eski keyifli yazilarini yaz lutfen:)
evet epey kilo verdim sen gormeyeli..toplam 27 filan oldu galiba..Artik cok ilgilenmiyorum da:) ama hafiflik guzel sey.Optum