Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

08 Eylül 2008

Nefis Eylul gunleri..

~Haftasonu Asli'nin pesine takilip memleketi Safranbolu'ya gittim...Ailesi Karabukte yasiyor ve Safranbolu'nun yerlisi bir aile.cuma ogleden sonra ciktik yola aksama iftar saatini biraz gece oradaydik.Cok kalabaliktik ve benim acaip hosuma gidiyor kalabalik ve birbirine bagli birlikte zaman gecirmekten hoslanan aileler.Ertesi gun evde uzun kahvalti sonrasinda Safrabolu'nun Arnavut kaldirimli sokaklarinda gezdiiikkk...gezdiikkk ve yine gezdik.:) Eylul bence pek cok yer icin dolasmaya elverisli bir ay.Sicak ama insani bayiltmayan bir hava...Arasta'da oturduk minik dukkanlarin arasinda bir cafe'de cay ictik...harika geldi..kisa filan ama tatildi yani.Bu arada 10 Ytl ye inanilmaz bir ayakkabi buldum ki gaayyyet meshur bir markanin sezonda 89 ytl ye satildigini gordugum bir urunuydu.Sadece tek bir no kalmis ki aslinda benim ayagima biraz buyuk:P ama ucuzdu ve cookk sevdigim bir renkti MOR:) o yuzden aldim.
~Bugun okullarin acilmasi nedeniyle dukkanimizin karsinda da buyuk bir okul oldugu icin inanilmaz is yogunlugu oldu fakat eksik personel oldugumuz icin de resmen ter doktuk epeyce. Ogretmen arkadaslarima veya okulla ilgisi olan cocuklari okuyan arkadaslarima da hayirli olsun yeni ogretim yili.
~Size bir onceki postta bahsettigim annemin Asli'ya diktigi canta.Ben bayildim...:)
Asiri yorgunum...hepinizi optum.

8 yorum:

Haydins dedi ki...

Safranbolu cok guzelmis giden herkes cok guzel seyler anlatiyor..Benim henuz gitme firsatim olmadi Istanbul'a yerlesince insallah..
Islerin yogun olmasina sevindim ama size ter attirmasina uzuldum umarim bir an once kadro tamamlanir..
Canta cok guzel anneciginin ellerine saglik kedi resmine bayildim..

Girls On Blog dedi ki...

Sevgili Haydins,annem adina tesekkur ederim:)
Valla mutlaka oneririm ilk firsatta oralari gormeni. Moskovaya sevgiler..:)

Burcu dedi ki...

ay valla çanta çok şirin yaaa kedisini yesinler Aslı güle güle kullansın çantayı ..
safranbolu'ya hiç gitmedim ama sizin gibi gidenlerden methini duyuyorum annemler de gitmişti ordan bize evcikgetirmişlerdi hehe maketler var ya :)

öpüyorum cnm

tatlıcadı dedi ki...

Safranboluya gitmiş biri olarak mutlaka bir kere gidilecek,gezilecek bir yerdir.Gezinizin güzel geçmesine de sevindim.Hayatın içinden böyle kaçamaklar,sevdikleriyle güzel saatler geçirmek insanın ruhuna iyi geliyor.

Çantaya da bayıldım.Annenizin ellerine sağlık..

Sevgiler..

Girls On Blog dedi ki...

Tatlıcadıcim cok tesekkurler:)
bu arada ben de seni okumak istiyorumm...rengintekin@gmail.com mail adresim...davetiye yollar misin:)

tatlıcadı dedi ki...

Girls'cüm davetiyeni yolladım.Haberin olsun :))

- dedi ki...

canım merhabaaaaaa. ben geldim yine, özledim valla sizleri. Takıların * annenin çantaları harika gorunuyor. Senın yetenek konusunda kıme cektıgın bellı. Gıttı gıdıyor dukkanı da supper olmus musaıt bı zmanımda dıkkatlı bakacagım.

cokkk optum

nazo dedi ki...

Merhaba,
Takılar, anılar, bir de kedili çanta harika.
Sevgiler..