Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

23 Eylül 2008

Yeni Ortaklık ve Takılar.... tam gaz devam

Cok yogun bir tempo aldi basini gidiyor... Hani dukkani satmaktan vazgecmistik ya....o karar devam.Bu arada Aslinin universitedeki kankasi Izmir de yasiyor ve bir catering sirketi kurmustu.Biz de aralarla hep konusurduk bu is esas Istanbul'da yapılır filan diye. Neyse gecen o da ortagiyla geldi ve hep beraber oturduk konustuk nasil bir calisma yapariz ve hep beraber birbirimize nasil fayda saglariz diye. Sonuc olarak biz de onlara isgucumuzle ortak olduk. Super bir tanitim foyu hazirlandi Asli ve bana kartlar basildi..minik zeytinyaglari siselendi sevimli kutular yapildi (ziyarete giderken minik bir hediye olsun diye) Calismalara basladik. Istanbul daki kendi ozel cevremizden ve dukkan dolayisiyla edindigimiz ciddi iyi mevkilerde olan yoneticiler var. Randevu alip ziyaretlere gidiyoruz. Tanitim yapiyoruz ....Guzel isler olacagini hissediyorum.onlarin ekipman ve donanim olarak cok saglam bir olusumlari var, hepsi otelcilikten gelme zaten.Asli da dahil. Bi ben sektorden degildim:) 10 kisiden 2000 kisiye kadar 5 yildizli otel duzeyinde hizmet verecek kalitedeyiz. Motivasyon super....asiliyoruz islere...allah yuzumuze baksin,etmesin ..amin:) Onun disinda evimiz de adeta bir kamp gibi...gelenimiz gidenimiz daima var...benim atolyem de isler kesintiye ugradi haliyle:) Dun aksam super motiveydim ve bir kac parca kolye cikarttim. Bir tanesini fotograflayabildim.Evin icin de fotograf makinam kayip. Yani umarim ala evin icindedir:)) Asiri daginigimSurekli bir seyler arama halindeyim.(anahtar,cep telefonu,bozuk para vs) Tertipli insanlara inanilmaz imreniyorum. Depolama ve saklama konusunda cok beceriksizim. Off offf...Ikeadan bir suru bir suru kutular aldim ama onlarin sistematik yerlestirilmesi onemli...iste o da ben de yok:)
Yuce yaradana her sabah sukrediyorum...Bir isim ve onu yurutebilecek sagligim oldugu icin. dua ediyorum hobilerim oldugu ve onlari yapabilecek ruh sagligim oldugu icin....sevdiklerim saglikli oldugu icin.
P.S: Ilk resimler catering sirketimizin gerceklestirmis oldugu organizasyonlardan minik ornekler.Reklamlari izlediniz...tesekkurler:)

9 yorum:

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Yiyecekler enfes görünüyor :)

Haydins dedi ki...

Wouww..harika gorunuyor yemekler..Somon galiba en ustteki ?? Cok severim..
Hayirli olsun yeni girisiminiz ,yeni ortakliginiz umarim hersey cok guzel devam eder..
Takilarda superr..
Ben depolama , saklama konusunda seve seve yardimci olurum sana,cok severim o isleri..Yerleseyim Istanbula insallah,gelir toparlarim haftada bir :)guzel yemekler karsiliginda :)

Girls On Blog dedi ki...

M.Kum taneleri....gel buyur hep beraber yiyelim:)
Haydinscim evet canim somon en ustteki..Ortakliklar zordur ...cok sagol iyi dileklerin icin.
Istanbula tasinmani 4 gozle bekliyecegim desem;)Oy oy karsiliginda dile benden ne dilersen....makyaj yaparim..yemek yaparim taki yaparim ama sen de yapiyorsun zaten..:) En iyisi mi sen yerles bakariz artik:)

Adsız dedi ki...

gobcum ben tam taşındım bu sefer
http://benden-esintiler.blogspot.com/

Yemekler harika görünüyor :)
Takılara ise bir şey demiyor onlar zaten enfes...

Yeni işinde hayırlı olsun...

- dedi ki...

canım ınsallah cok basarılı olur. senın basaramayacagın ıs yok bence, yenılık ıyıdır. gelısmelerden haberdar et

kolyeler de supper gorunuyor

optum cok

tatlıcadı dedi ki...

hayırlı olsun yeni ortaklığınız..herşey çok güzel gözüküyor özellikle yaptığın takılara bayıldım :))) evde 4 ayakkabı kutusu takı malzemesi var ama elime süresim yok..sana versemde bana da bikaç bişiy yapsan :)))

o dağınıklık bende de var maalesef...bir türlü düzenli olmayı beceremedim..üzülme yanlız değilsin :)))

Adsız dedi ki...

hayirli-ugurlu-bol musterili olsun!!

ChoKingCandy dedi ki...

hayırlı olsun Gobcum umarım herşey çook güzel. şu takılara da bitiyorum yaa. hepsi birbirinden güzel. çok zevklisin valla benim karşımda bu malzemeler olsa böyle bişi çıkartamazdım ortaya..

öpüyorummmm

defneyleyasamak dedi ki...

bu taki sanirim bu gece ruyalarima girer benim...