Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

27 Kasım 2008

Issız Adam

Herkesler gitti...ben de aylar var sinemaya gitmiyordum. Dun Asli'ya dedim ogleden sonra hadi kalk sinemaya gidelim diye...Benim kafamda zaten Issiz Adam vardi.Sansimiza da halk gunuymus..ay pek sevindim:) 24 yerine 16 ytl odedik. Filmi begendim....olup bitmesem de hosuma gitti ...sonunda cogunluk gibi benim de gozpinarlarimda yaslar birikti ...ama hungur sakir aglamadim...O kadar cok ki bu issizlar..kadini da erkegi de...o yuzden de cok begenildi sanirim. Herkes kendinden birseyler buldu. Birazcik Ferzan Ozpetek havasi hissettim filmde..hafiften de ozenti buldum. Yasam tarzi vs ....Kizin ve adamin evlerine bayildim.Melis Birkan'i dogal buldum,sevisme sahnelerini ise acemice, muzikler muhtesemdi. Film hakkinda bir benim gorusum eksikti..yazdim rahatladim.:)) Sevgiler

9 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba kızımın adaşı :) hep gitmek istediğim bu filme bir gidemedim iyi mi şimdi de tesadüf müziklerini dinliyorum...

Burcu dedi ki...

bende gitmedim minnoşum yaa ama gidivereyim de bi tarafım eksilmesin diyorum :)o bakımdan yrn gitmeye çalışcaz kocişcanla..
ekmekler çok güzel gözüküo bööle sanki 1 lokmalık ağza atımlık gibi :)şu kimyon işini bunca senedir Antalyadayım kimseden duymamıştım..denemek lazım sayende öğrenmiş oldum..
çok öpüyorum cnm seni

Ebruli dedi ki...

O kadar guzel yorumlar okudum ki; bu filmle ilgili. Artik bir an once gitmek istiyorum. Sinemalardan kaldirilmadan!..

Girls On Blog dedi ki...

Sevgili Funda ve Ebruli hosgeldiniz:) Yani zamaniniz varsa gidin derim ben...keyifli 2 saat arti kendinizden birseyler bulacaginiz bir film.:)
Sashacim, sen de git sekerim bakalim sen de nasil bir etki birakacak? Kimyon olayi Adana tarafinin adeti olabilir mi acep? Arkadasimin annesi Adanali cunku...Antalya gelenegi olsa sen mutlaka bilirdin. Mutlaka dene, tek kotu yani banip banip bol ekmek yedirmesi:)

Adsız dedi ki...

bende gidicem en yakın zamanda :)

Öykücü dedi ki...

Kimyon Antakya yöresine ait.Kahvaltıda nar ekşili,rokalı salatalar yiyorlar.Bi de peynirli taze kekikli zeytinli bir salataları var ki parmaklarını da yersin.

Çok yakın bir arkadaşım Antakyalıydı bu salataları ilk onda yedim, tadı hala damağımda.

Issız adama gitmene sevindim.Sence de oyunculuklar biraz tiyatrovari değil miydi?

Çok öptüm.

Bahar Ulus dedi ki...

sanırım ben dvd alıp evde pijamalarımla seyredeceğim. :) teşekkürler.

Girls On Blog dedi ki...

Seversin sen de Nalancim:)
Oykucu selam sekerim:) Valla bi yapaylik vardi...ozellikle kizin oyunculugunda sanki..hani cok dogal olmaya calismis ama yapay kacmis gibi.
Fullhouse, hosgeldin:)DVD cikti mertlik bozuldu zaten,ben de ev keyifcisiyim daha cok:)

lale kunt dedi ki...

evler gerçekten çok güzeldi, ben de bayıldım..