Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

22 Mart 2009

Haftasonu özeti :)

Cuma aksami arkadaslarimizla yemegimiz cok guzel gecti. Fotograf makinami da elimin altina koymustum ama arkadaslardan biri epeyce erken geldi....yemeklerden 1-2 filan cekicektim ama unuttum gittiii :)
Cok da icmedim ama Cumartesi sabahi bir uyandim ki hem basagrisi hem bi keyifsizlik filan derken hava da guzel olmasina ragmen butun gunu ve aksami evde gecirdik.Bi o koltuk bi bu koltuk seklinde:)
Gece cok ama cok begendigim bi film izledik.....gerim gerim gerildik...sarsiciydi cok. Siddetle oneriyorum filmsever blogger hatunlara :) Cok surukleyiciydi.
O da bitince dedik ki sabah erken kalkalim hava guzel olursa mutlaka disari cikalim! :)
Bunlari konusurken de ben netten birkac alternatif bakmistim.
Saati kurup da yattim, sabah 9 bucuk gibi kalktim Asli'yi da uyandirdim bir kahve icip disari attik kendimizi ...hava cok tatliydi bugun burda...ara ara yagmur yagdi ama ilik ve yumusak bi hava vardi.
Once Kanlica'da tost ve cayla kahvalti yaptik...gazete okuduk...bi suru hamile kedi ve kopekciklerin disinda 3-4 kisi daha ya vardi ya yoktu....
12 senedir filan burda yasiyorum ama ilk defa gittim...Anadolu Kavagi'na...hatta Anadolu Feneri'ne demeliyim:)
Once oraya gittik....Poyrazköy'e ugradik...dönüp Kavak'ta balik yedik...deniz havasi aldik ve cok iyi geldi.
Burayi da gitme olanagi olanlara tavsiye ederim. Yazin cok daha kalabalik oldugunu dusunuyorum fakat bu mevsimde bile bombos degildi ....Biz erkenci oldugumuz icin biz dönüşe gectigimizde daha yeni insanlar geliyordu ...Bosa dememisler erken kalkan yol alir diye:)
Eve geldikten sonra bi suru zaman kaldi...ben utu yaptim...bi film daha izledik ki o beni pek acmadi..ama Asli kaptirdi kendini...Hirsizlik filmi :)
Bi ara birakmistim, simdi yine dadandim zaman buldukca wordabula oynuyorum.
Bu arada oynayanlar var mı seven ve oynayan? :) Var diyen beri gelsin:P
Hadi bana izin...
Hepimize iyi haftalar ve sevgiler :)

15 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Geçen yaz oraların tadını bıkana kadar çıkardım ama şimdi görünce özlediğimi farkettim.Sevgilerimle

Girls On Blog dedi ki...

Aaa ne güzel beyazcim...eviniz mi var orda? biz de hep yazin cok guzel olacagindan filan bahsettik.Yaz gideriz yine insallah:)

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Ay ben gitmedim ama öyle özendim ki.
Gitmek istiyorum Gob'cum bu saatte gezme duygularım kabardı:)
Süper bir hafta diliyorum sana da:)

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Hem Rumeli hem Anadolu fenerini çok severim aslında boğazı çok severim, her köprüden geçişimde tüylerim diken diken oluyor, içine edilse de hala çok güzel İstanbul.

Polimerden el yapmıştım geçen yıl,bu linkte bulabilirsin.

http://bayanbaykus.blogspot.com/2008/03/fatma-annemizin-eli.html

Google'dan "fatima's hand" diye görsellerden arat, çok güzel şablonlar bulabilirsin bence.
Kolay gelsin:)

Girls On Blog dedi ki...

Zilsizcim, gercekten git güzel bi haftasonu garantisi sana :)

Banucum aynen köprüden geçerken ben de hep ama hep aynı his oluşur ve dünyanın en güzel şehrinde yaşıyoruz diye içimden geçer.
Çok çok teşekkür ediyorum...nedense öyle arama yapmak aklıma gelmemişti:)) Çok sağol

YeMeK vAkTi dedi ki...

hımm geçen yazdan beri gitmedim oralara bende ya benim ilginç bişiyim var ben soğuk havalarda dışarı mekanlar da olamıyorum üşümek gibi bi problemim var ve mayıstan öncede gidemem sanırım:)ne gsel temiz hava almışsınız yemekten görüntüler isterdim ama kısmet deilmiş

Girls On Blog dedi ki...

Aylincim ben de çok üşürüm ama cidden ılıman bi hava vardı..yoksa hiç sevmem soğukta,zevk alamam filan:)
Balık çok güzel çok tazeydi hatta aşırı tazeydi ama çok acıkınca foto moto unuttum gitti tabi heheh.

Ebruli dedi ki...

Ben de geçen sene Ekim ayında İstanbul gezimizde "Rumeli Kavağıéna gitmiştik. Giderken çift taraflı olarak yol boyunca çam ağaçları vardı. 10 km falan ağaçların arasından yol boyunca gittik. Harikaydı. Daha sonra marmara ve karadenizin kesiştiği noktayı gördük ve süperdi...

Girls On Blog dedi ki...

Ebruli, ben de o noktaya kadar gitmek istedim yorumunu okuyunca:)
Bir daha ki rotamız da o olsun.

Sagır Kedi dedi ki...

Biri filmkolik blogger mi dedi buyur benimm:))Henüz izlemedim ama izleyecegim o Angelina'nın filmini..Çok güzel gezmişsin ya cnm çekti..Bende geçen yaz Rumeli Kavagında idim vapurda kimsecikler yokken yolculuk etmek çok zevkli ya..Kalabalık olunca zevki kalmıyor..

Girls On Blog dedi ki...

S.Kedicim güzeldi hakkatten:)
Filmi izle en kısa zamanda.sevgiler

- dedi ki...

bizim ev kavağa 5 dakika uzaklıkta. beykoz ile kavak arasında. adını bile duyunca içim cız ediyor :) benim yerime de gezseydin. ben istanbula gelince mutlaka buluşalım canım gidelim buralara

öpüyorum

Girls On Blog dedi ki...

Kelebegimm yemin ettt!! aaa o tarafta oldugunuzu hic bilmiyodum ben yaa...tamam sen gelince de bi bulusma yapip gezelim.Optum seni

Unknown dedi ki...

Merhaba, şu blog işini tam çözebilmiş değilim doğrusu, o nedenle de burayı bulup mesajınıza cevap yazmayı başarmaya çalıştım, yaptıklarımı beğenmeniz beni memnun etti, teşekkür ederim. :-)
Ben de sizin kolyelerinize baktım hemen ve ellerinize sağlık, hepsi harika şeyler. İkimiz de yengeç burcuymuşuz:-)) yengeçler pek sever böyle şeyleri. Mail adresinizi görseydim direk ona yazacaktım benim için kolay olurdu ama neyse sanırım buradan da hallettim. Bana her konuda yazabilirsiniz, paylaşımdan memnun olurum. Sevgiler.

Girls On Blog dedi ki...

Selma hanım ,hoşgeldiniz:)
Uğraşmışssınız ama bulmuşsunuz sevindim buna.Mail adresim sayfamda var aslinda...kolay olsun diye ben sizin icin bir daha yazayim. gobonblog@gmail.com.
Dediginiz dogru,biz yengecler seviyoruz incik cincik islerini:)
Sevgiler