Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

25 Nisan 2009

Tasinma telasi arasinda kozmetikler:)

qGitmemize cok az kaldi! Inanilmaz geliyor....Cuma gunu Istanbul'dan gidiyoruzzz....bu arada internetten buldugumuz bir evi tuttuk. Esyali ve mustakil bir ev. Site icinde ,sitenin havuzu da var (bizim havuza girecek zamanimiz bence olmicak ama olsun gelen misafilerimiz icin herseyi dusunduk) en onemlisi yeni yerimize yurume mesafesinde...
Evi toptan tasisak kesinlikle daha kolay olurdu....Son 10 gundur herseyi ayiriyoruz...kullanilan kullanilmayan,kullanilicaksa oraya giden veya gitmeyen ...Evin ici hallac pamugu gibi atildi..her yanda koliler ve bantlar filan.
qDun butun bunlardan o kadar cok sıkıldim ki...evden ciktim uzunca bir yuruyus yaptim ve kendimi alisveris merkezlerinden birine attim....Saatlerce amacsiz dolastim...yemek yedim, cay keyfi yaptim,kitaplara ve dergilere baktim...Sonra birden aklima geldi yeni eve tasindigimizda yepyeni banyo malzemeleri filan olmaliydi:))) Eskileri burdan goturmeyecegimize gore...Watson'a girdim...gerekli gereksiz bir suru sey alip ciktim..aralarinda faydali seyler de var..ilginizi cekebilecegini dusunduklerimi paylasayim giderayak:)
Bu arkadas, dis temizligi icin...benim dislerim maalesef tukuruk yapimdan ve de bolca cay,kahve ve de püf püften oturu lekelenmeye cok meyilli...kendime ve aslinda hic bir insanogluna sararmis disleri yakistirmadigim icin dikkat ederim...bu da o yonde kullanilicak bir ürün. Aldim, kullanayim ise yarayip yaramadigini da yazarim:)
Bu arkadas ta cep telefonuyla cektim fotograflari bugunluk ,pek net degil ama bir parca dogal deniz sungeri. Yuz temizligi icin aldim...birazcik suyla islatip yuzunuzu yikadiginiz jel ya da krem neyse onunla yumusakca ovaliyarak yikiyorsunuz. Eve gelince test ettim...kisa vadede memnun kaldim. Bu arada bu dogal sungerler fondoten sürmek icin de en iyi malzemedir kulaginizda olsun. Yine hafifce nemlendirip kullanacaginiz urunu yüzünüze bu sünger parçasıyla yedirirseniz son derece doğal bir görüntü elde edebilirsiniz.
Flormar'da kampanya vardi...2 tane gloss aldim biri parlak biri mat...2. ürün %50 ...Yani yanilmiyorsam ikisi 13-14 tl gibi bir fiyata geldi...Bence fiyat-kalite iliskisi flormar icin oldukca iyi. Renkler cok net gorunmemis fakat biri epeyce acik bir seftali-pembe karisimi digeri ise mat koyuca bir dudak rengi.
Tırnaklari asla iflah olmayan bir kadincagzim ben...ince olacak bir yerim kalmamis...gitmis tirnakciklarim ipincecik olmus....zar gibi ayriliverirler...buna ragmen yine iflah olmaz bir oje severim. Siz deyin 15 ben diyeyim 25 ojem var:)
Rimmel, french manikur sevenler icin uygulamasi kolay bir oje cikarmis...Bilenler gorenler vardir mutlaka ben benim gibi henuz duymamislar icin onu da denemek istedim :) Bir tane de tatli pembe bir oje aldim. Pembe oje hic kullanmam,ellerimin rengine hic yakismiyo bence ama o kadar tatli bir pembe ki...belki bir gun surmek isterim :)))
Beyaz ojenin ucu verev kesilmis ve nispeten daha kisa killi bir oje fircasi dolayisiyla ipincecik de yapabiliyorsunuz tirnak uclarinizi.
Kendimi cok kozmetikci bir blogcu gordum bugün:))
Beni bekleyen isleri bilincaltimda ertelemek icin gerekli hareketler bunlar:))
Sevgiyle kucakliyorum, hepimize harika bir haftasonu diliyorumm..

12 yorum:

yaprakela dedi ki...

seftalı rengı parlatıcıya pastel pembe ojeye bayıldım gercı hepsı guzel ama bunlar benım favorım :)gule gule kullan :)
bu arada rımmel ın bu ojesını ben gormedım nasıl bısıy anlatırmısın?

yaprakela dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Girls On Blog dedi ki...

Y&cim...;)Tesekkurler.
Ojeye gelince bildigin mat beyaz bir oje ama fircasinda ozelligi..ucu daha ince diger oje fircalarina gore.Boylelikle kendimiz de rahatca french yapabiliriz.

nazo dedi ki...

Taşınma telaşı her ne kadar zor da olsa eğlencelidir de bence.. Yeni bir şehir, yeni bir ev.. Herşey çok güzel olur umarım..
Pembe oje çok tatlı, ben de almak istiyorum o tonda :))

Girls On Blog dedi ki...

Nazocum,aynen oyle...cok buyuk bir heyecan var tabii..buyuk de bir kosturmaca filan...bakma soyleniyorum ama cok da zevkli:)
Pembe sey seker gibi ya ama tahmin ettigim gibi bu da elimde pek guzel durmadi...belki iyice yaz gelince surerim:)

GeCe dedi ki...

iyi olmuş kafanı dağıtmışsın kolaylıklar diliyorum taşınma aşamalarında

Girls On Blog dedi ki...

Tesekkur ederim Gececim,kafa dagittim hakkaten:)

Dilek35 dedi ki...

yeni bir bir iş yeni bir ev değişik bir yer yeni arkadaşlar dostluklar müşteriler çok heyecanlıdeğilmi kozmetiklerinide güle güle kullan diş beyazlatıcını kullanınca sonucunu yaz olurmu benimde ihtiyacımvar öyle bir şeye canım mail adr: yelkencister@gmail.com telini oraya yazabilirsin çok öptüm

ttt dedi ki...

Gob,cum, önce tebrik ediyorum, yeni işiniz süper olur , müşterilelre dolup taşar inşallah. Umarım bir gün yolumuz düşer o taraflara.

Girls On Blog dedi ki...

Dilek'cim aynen, hersey cok heyecanli. Sana mail attim;)
Dis macununu basladim kullanmaya..bi sure sonra yazarim.

Tombocum,cok tesekkurler guzel dileklerin icin. Yolunuzu dusurun yazin,cok cok memnun olurum. opuyorum seni ve kuzuyu.

YeMeK vAkTi dedi ki...

yahu benim eşimde dişlerini beyazlatmak için uraşır durur herşeyi alır kullanır ama ııhhh..deniz süngeri işe yarıomuki benim çok problemolu bir cildim varda :( sana kolaylıklar diliorum bu günlerde:)

- dedi ki...

ay ay ay ayyyy izmire de gelirmiş :) çok az kaldı ya ben bile çok heyecanlıyım seni düşünemiyorum :)