Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

20 Temmuz 2007

Tembel blogger is back:)

Selam hepinize öncelikle
Tembelim çok blog yazma konusunda epeydir fakat çok da yoğun ve de stresli günler de geçirdik. Biraz biraz bahsedeceğim...Tabi ki en büyük yazmama nedenim öncelikle diyette filan olmamamdır. Ancakk..bu konuda tamamen ilgisiz değildim kendimle ilgili başka büyük bir karar verdim ve ona kanalize oldum. Yazmadığım günlerde çok sıklıkla hepinizi takip etmeyirakmadım. Kendimle ilgili kararımı bir süre sonra paylaşacağım çünkü şu anda yazabileceğim aşamada değil.Ve tahmin ediyorum ki o durum da pek çok insanı ilgilendirecektir.
2. büyük nedenime gelince kedimiz doğum yaptı:) Hem de tam 19 Mayıs günü. Şimdi gülerek bahsedebiliyorum ancak çok zor günlerdi. Biz dükkandan geldiğimiz bir gün ve Cumartesiye denk geldi. Miniş hanım doğuma başladı biz bekliyoruz ki gidicek bir yere saklanıcak ve kendi kendine doğuracak.Neyimizradan ki doğumumuzradan olsun:) Doğum başladı kesenin ucu göründü ve içinde birlkuyruk ama bir türlü çıkmıyor. Veterineri 101. kere aradık getirin hadi dedi. Biz apar topar gittik bu arada zavallı Miniş artık zor nefes alıyor. Direk sezaryene aldılar. Bizimki İran kedisi ve normalde onlarda bir batında 2-3 yavru olurmuş.Buncağızımdan 5 tane çıktı. Fakat yavrulardan ikisi iyi duurmdaydı. Veteriner,yardımcıları ve biz epeyce uğraşıp onları hayata döndürdük ve eve geldik.Çok da uzatmayayım ondan sonra ki 3 gün içinde arka arkaya 3 minik yavruyu kaybettik maalesef.Belirli bir sebep yoktu vet.in söylediği 'Doğal Seleksiyon' özet olarak.Tabi ki günlerimiz o günden sonra eskisi gibi olamadı...bebek emzirmek popo temizlemek anneyle ilgilenmek günde 3 kere vet.e gitmek yaklaşık 20 gün boyunca hayatımızın ayrılmaz parçalarıydı. Oldum olası hayvanseverim ve hep köpeğim olmuştur. Kediler de çok ilginç varlıklar..Huzurlarınızda anne ve yavrularımız. Gri olan bebemiz kız...ık renk olan erkek.
Tabi birtanecik babamın anjiyo olması ve benim İzmir'e gitmem de sözkonusu oldu. Çok şükür babam iyi.Stent takıldı eskiye göre sıkıntıları azaldı.
Neyse efendiiimmm, dükkan tabi ki en büyük zaman ve enerji emenimiz. Bu arada butik catering hizmetlerine de başladık yavaştan ve bu süre de 3 tane küçük ve orta büyük organizasyona başarıyla imza attık. Yorgunluk ve de zamansızlıktan ve tabi ki diyet yapamamaktan dolayı da yazamadım hiç. Ancak bu bloggerlık bence bağımlılık yaratıyor ve artık tamam dedim yazmalıyım..
Savunmam budur arkadaşlar..:)
Uzun aralar vermeyeceğimi umarım
Sevgiler

8 yorum:

Noni dedi ki...

Oyyy yerim ben bu şekerleri Allahım ne de mahçup ve utangaç bakmışlar ya canlarım benim çookkk güzeller anneleri de tabii!!!!

Bu arada babana da çok çok geçmiş olsun...

Sndrfknella dedi ki...

Olimpiyat halkası gibiler... her biri ayrı renkte... Çok şekerler maşallah. Bende de 3 tane var, benimkilerin hikayeleri "pembe burunlar" başlığının altında. Çok geçmiş olsun babanıza.

Kediler çok bereket getiren hayvanlarmış... bu sene keyfiniz bol olur umarım :)))

Sevgiler :)

Girls On Blog dedi ki...

Sevgili Noni ve sndrfknella Çok teşekkürler iyi dileklerinize:)
Şimdi pembe burunlara da bakıyorum:)ve Amiiiiinnn

- dedi ki...

Ay ne tatlı şeyler bunlar böyle, itiraf etmeliyim normalde kedilerle pek aram yoktur ama bu İran kedilerine bayılıyorum. Çok şeker oluyorlar. Ama eminim uğraşması zordur. Yalnız ne ilginç üçü de ayrı renk.

Sen de artık tembelliği bırak şekerim yaaa, haftada en az bir post istiyorum :p

Girls On Blog dedi ki...

Butterflycım şükür kavuşturana yahu:)
Sorma İranlar çok tatlı..bence en güzel yanı da sakin hayvanlar ben diğer kedilerden biraz tırsardım eskiden bunlarla alıştım. kediciklerin babaları çok güzel gri beyaz kırçıllı bi İrandı bizimki de şampanya dolayısyla yavrular da karma oldu.Biri anneden biri babadan..
Post yazıcam ama diyet yazmasam da okucan di mi ;)
Sevgiler

pinela dedi ki...

Ayy çok tatlılarr sağdaki griye bittim maşallah.. Kardişleri içinde başınız sağolsun.. Babana da geçmiş olsun allah br daha göstermesin..

Kayınvalidemi tabiki boğabilirsin :) benim yapamadığımı belki sen yapmış olursun ;) sevgiler..

renkler dedi ki...

Kedilere bittim. Çok şekerler... Babacığına geçmiş olsun bu arada...

berna dedi ki...

allahim ne tatli seyler bunlar. masallah. Bende tam bir kedi delsiyim, simdi yanimda olsalar da isira isira sevsem sunlari. :)