Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

04 Nisan 2008

Perma,İzmir,kontrol

Haftanın gündeminde bizim bu tarafta perma var arkadaşlar.Ne alaka di mi:) Şöyle ki..ben geçen gün kuaföre gittim yani senelerdir gittiğim kendimi rahatlıkla emanet edebildiğim kuaföre, hastalıklar ameliyatlardan sonra ilk gidebildim.Hastalık süresince saçlarım aşırı uzamıştı ve bende kendime hiç yakıştırmam çok uzun saçı İzmirde gidip kısalttırmıştım ama toplanabilir boyda ki bu çok önemli benim için.Neyse kuaförde biraz şekillendirilmesi gerektiğinden filan bahsediyoruz daha kesmedi bende şikayet ediyorum saçım çok hacimsiz hiç açık kullanamıyorum hemen sönüyo filan diye.(Kendi saçım da dalgalı) O da bana dedi ki gel perma yapalım dolgun durur bir kaç ay rahatlıkla kullanırsın.Benim saç konusunda süper cesaretli anlarım vardır..o da öyle bir andı galiba:)) Gayet kolay ikna oldum.Bu arada beyazım çok az olduğu için saçımı 2 senedir boyamayı bırakmıştım hoşçana bir kahverengi saçlıyım işte.Boya olmadığı için perma rahatlıkla yapılırmış.Neyse içinizi daha bayıltmayayım sonuç olarak perma yaptırdım:))) Eve gelince Aslıyla inanılmaz geyiği oldu tabi bunun.Daha doğrusu o benimle dalga geçti...Hala perma yaptıran varmıymış da bilmemne..:) Sen artık vatka da takarsın diye 80 li yıllarda kaldığını bile ima etti permanın:) Feysbukta grup açıcam hala perma yaptıranlar filan diye iyi bir makaraya aldı beni..Sonuç olarak ben memnun kaldım...çok doğal göründü..Müşterilerden kimse fark etmedi bile ..ben sevdim:) Dün İzmire geldim.Bugün doktoruma bir görüneceğim umut ediyorum ki çok kurcalamadan tamam iyisin diyecek:) Yeğenimin salı günü 4. doğumgunu onu da kutlayıp çarşamba filan dönmeyi planlıyorum. Hepinizi öpüyorum,İzmirden sevgiler

7 yorum:

ChoKingCandy dedi ki...

80s olmuş biraz ama bence yakışmıştır,zaten kimse anlamamışsa garip de durmamıştır. değişiklik iyi gelmiştir. Hoşgeldin izmir e. inşallah doktorda hiçbişi çıkmadan kontrolünü olup dönersin. ufaklığında doğumgünü şimdiden kutlu olsun :) öpüyorum kocaman

Öykücü dedi ki...

Tabi ki iyisin.

Ben de perma yaptırdım bu sene.İri dalgalı istedim hiç de 80lerden fırlamış gibi olmadım.Ama kurtulana kadar anam ağladı.Çünkü benim saçlarım kalın telli ve hacimli.Permayı biraz hareket katsın diye yaptırmıştım ama jölelemek falan zor geldi bana.

Sonra uzayınca oh kurtuldum şu uçlardaki kıvırcıklardan da kurtulayım diye küt kestirdim.Sonuç hüsran oldu.Saçlarım meğer uzadığı için kıvırcıklarım açılmış,kısa kestirince kıvrılıp yüzümün iki yanında kabartı olarak durdular.

Sonçta son perma kalıntılarından da kurtuldum ve düz saçlarımı çoook sevmeye başladım.Allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirirmiş ya benimki de o hesap:))

Öptüm..

Girls On Blog dedi ki...

Chocingcim teşekkür ederim ve hosbuldum.
Oykucum ya ohh valla yanliz degilmisim:)Kalın telli saç iyidir yaa...ne guzel ...operim seni de

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Facebookdaki gruba ilk ben üye olurum heralde :)Bende perma yaptırdım ve çok memnun kaldım . Hiç de öle 80 lerden fırlamış gibi olmadı. Ben söylemeden hiç kimse fark etmedi bile, çok doğal durdu :) Bupazar yeniden yaptıracağım :)

meliikee dedi ki...

canım izmir de hangi kuaförde yaptırdın ben de yaptırmayı düşünüyorumda bilgi verirsen sevinirim

meliikee dedi ki...

canım izmir de hangi kuaförde yaptırdın ben de yaptırmayı düşünüyorumda bilgi verirsen sevinirim

Girls On Blog dedi ki...

Melike'cim selam.Gec gordum sorunu...Ben İstanbul'da yaptirmiştim...İlgilenirsen telefon filan veririm.:)