Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

30 Kasım 2008

Takilar,tac,kermes...

Cok hamarat oldugum icin aksamlari paso uretiyorum:) Evde incik cincik boncuk ve bitmis takilar stogu var:) Eritmem lazim...ve bunun icin de bir firsat cikti.17 Aralik'ta bir ozel okulda kermese katiliyorum.Bir arkadasim haber verdi, ikimiz birlikte bir masa tuttuk. Cuzi sayilabilecek bir kira odendi ve insallah o gun bol satisli bir gun olsun... Son yaptiklarimdan bazilarini sizinle paylasiyorum asagida:)

Cok basit bir tac vardi siyah,bir tane de rengi hafif kararmis dore buyuk boncuk ve de bir parca nerden geldigini hatirlamadigim bir dantel parcasi. Danteli tacin uzerine kapladim,yani dar bir kilif gibi diktim. Boncugu da ayni renk kum boncukla susleyip iki parcayi yine birbirine dikerek birlestirdim. Ben tac cok seviyorum ve hemen hergun takiyorum. Bu biraz daha afilli oldu, sevdim onu :)

Ah ah bir de iyi bir fotograf makinasi aldigim da butun takilarimi oldugu gibi gosterebilicem size,ancak simdilik eldeki imkanlarla paylasiyorum:)

Bu kolyeler de tek tek veya 2 si bir arada takilabiliyor. Tas rengi ,siyah ve bir tanesinde kirmizi boncuklar var.Melek figurunu cok seviyorum,uclardan sallandirdim birer tane.

Istanbul'da super ,piril piril,soguk ama gunesli bir Pazar gunu yasaniyor. Biraz disari cikip dolasmak niyetindeyiz. Hepinize Iyi Pazarlar...

6 yorum:

Öykücü dedi ki...

Çok beğeniyorum yaptıklarını.Bu takı yapımını hobiden para kazanacak düzeye getirdin şaka maka.Markalaşırsın bile sen bu senenin sonuna doğru.

Çok öptümm.

Girls On Blog dedi ki...

Oykucum pek bi mutlu ettin beni gece gece:) Cok tesekkur ederim...insani elemeginin begenilmesi kadar memnun eden az sey var galiba hayatta:)
Marka olmaya gelince....ahhh keske keskeeee:)))
ben de optum cok cok seni

Haydins dedi ki...

Kermeste bol satislar canim..Okulun adini da yazsaydin belki yakinlarda oturanlar ve senin takilarini begenenler gelmek ister..

Girls On Blog dedi ki...

Haydinscim,tesekkurler ve amin canim:)
Dogru yahu yazayim ...tam adresini ogreneyim de, tarih yaklasinca yazayim.
Sevgiler

Burcu dedi ki...

ii satışlar şimdiden canım..bende takı olarak böyle sallanan şeylerden ziyade tam boynuma denk gelen takıları seviyorum. tasma takı mı deniyor onlara bilmyorum adlarını ama.hiç melekli yok benim, özendim senden, bulayım bi boncukçudan melek figurü de annemin kapısına dayanayım :)
öpüorum cnm ellerine sağlık

Girls On Blog dedi ki...

Sashcaim cok sagol tatlim....ve amiiiiinnnn:)
orada bulamazsan soyle ben yollarim burdan.