Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

21 Aralık 2008

Kermes

Daha once bahsetmistim, gecen hafta Carsamba gunu bir arkadasim araciligiyla ozel bir okulda duzenlenen kermese katildim. Degisik bir tecrubeydi, cogunlukla ogrenciler gezdi kermesi ve de ogretmenlerle okulun idari personeli....Benim acimdan pek kotu gecmedi ama umdugum kadar da iyi degildi. Olsun,zevkli ama cok yorucu bir gundu....Kermesten bir kac kare asagida...Takilarimin yaklasik 10-12 parcasi satildi...el emeginden ve de hobinden para kazanmak cok zevkli:)
Bu benim tezgah :)
Fimo'dan imal hanimlari bu sefer arkalarina miknatis yapistirarak magnet yaptim....buzdolabimiz bile suslu olsun di mi:)
Singir mingir bileziklerim:)
Kolyenin en buyuk ozelligi ucundaki susu kendim polimer kilden yaptim ve uygun renkteki boncuklarla birkac sira halinda dizdim.Bu kolyenin butun renklerdeki versiyonlarini yaptim,taktim...anneme ve kizkardesime de hediye ettim...Sade bir kiyafeti bir anda parlatiyor bana gore:) Aslinda sanirim ben butun takilari oyle seviyorum...Kiyafet fazla janjanli olmayacak ama gosterisli bir takiyla albeni katilicak:) Hepsi bir arada olunca goruntu kirliligi oluyor gibi geliyor...
Katilimcilardan birkac hanimla da tanistim...bayiliyorum becerikli ve uretken insanlara...
Birisi cam sanatcisi Selma Duzgoren ...simdilerde cam cok moda, cok yapan var fakat bence onun urettikleri farkli ve de ozenliydi..ben cok begendim.Bazi parcalari da gumusle birlestirmis..cok cok hostu...ayni zamanda egitim de veriyor, ben de zaman ayarliyabilisem egitim almak istiyorum...hatta yeni yilda yapilacaklar listesinde :)
Diger bir hanim ise kendi yaptigi katkisiz recelleri Delice markasiyla satisa sunmustu...Orada tadim da yaptirdi ...Beril Hanimin recellerinin hepsi birbirinden lezzetliydi ..ben turunc recelinde karar kildim ve eve onu aldim. Ayni zamanda Bodrum'dan getirttigi zeytinler de tezgahindaydi....bildigim kadariyla web sitesi yok ancak ilgilenenler olursa ben de iletisim bilgisi mevcut.
Tam karsimdaki masada ise bir hanim pencere ve kapi stopperleri satiyordu ki...bence harika bir fikirdi....Maalesef oradan foto yok...ancak websitesi var ve sanirim netten de satisa baslamislar....cok zevkli parcalar vardi...biz de salon kapisi icin kedili bir tane edindik hemen:)
Hepinize sevgiler ve iyi Pazarlar...

5 yorum:

- dedi ki...

canım sımdı gordum babacıgına cok gecmıs olsun. sımdı nasıl umarım daha ıyıdır

cıcılerın harıka olmus her zamankı gıbı

Girls On Blog dedi ki...

Cok tesekkurler kelebegim:) simdi daha iyi ....
Ben de senin fotolara baktim harika harika:)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Merhaba :))

guzel yorumun icin cok tesekkur ederim :))
Ayrica takilarin muhtesem, eminim cok buyuk bir zevktir dedigin gibi ellerinle yaptigin takilari satmak :)) Benim de bir iki amator denemem olmustu, hatta Etsy'de mini store bile acmistim ama fazla zaman ayiradim acikcasi :(

Seni tanidigima cok memnun oldum, insallah daha sik gorusuruz bundan sonra :))
Kucak dolusu sevgiler gonderiyorum :))

Girls On Blog dedi ki...

Moonsun merhaba tekrar:)
Iltifalarina cok tesekkur ederim...ben de cok memnun oldum...takipteyim senş bundan boyle...gorusmek uzere:)
Etsy'i ben de dusunuyorum ama dedigin gibi baya bi zaman alacak bir sey gibi..

Nihan dedi ki...

Ben sizin takilarinizi cok farkli ve de yaratici buluyorum. Sizin yerinize olsam bu taki isinin biraz daha uzerine giderdim. Bilezikler muhtesem olmus bence..