Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

28 Aralık 2008

Yeniyil siparisleri

Bizim dukkani isletmeye basladigimiz gunden itibaren musterimiz olan cok tatli bir bayan musterimiz vardir. Takilarimdan ona da hediye etmistim bir kere....o da bu sefer bana siparis verdi.Oglunun okuldan kiz arkadaslarina hediye etmek üzere biraz daha basit,genç işi şeyler istedi. Bolca melekli ve Cin Ali& sevgilisi kolye bileziklerden zaten yapmistim onlara bir kac tane cep telefonu susu ,anahatarlik ve canta süsü yaptim. . Bu arkadasin kafasini fimodan yapmistim,altina elimdeki uygun aparatlardan govde olusturup taktim. ister cantaya ister anahtarlara takılsın diye...:)

Bu kolyenin ucundaki yassi kısım fimodan...coookk önceden yapmıştım,elimdeki tek tek kalmış tahta boncuklarla birleştirip sade ve kısa bir kolye yaptım.Ancak bunu ben çok begendiğim için satmaktan vazgeçip kendime ayırdım:) Yazın kullanılacak birşey daha çok...

Burdaki mavili ve tasli parca da fimodan,kahverengi -bakır rengi zincire mavi boncuk ve bakır rengi sallantılarla birleştirdim. Kahve-mavi uyumuna bayılıyorum ben:)

Daha da bir kaç parça birşeyler yaptım son 2 gündür ama henüz fotograflayamadım...yakında:) 2008'in son Pazar gunu iyi gecssin hepimiz icin.... Sevgiler

6 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Blogu yeni kesfettim, cok guzel seyler yapmissin ellerine saglik! :) Bende bir ara hobi olarak yapiyordum ama cok zaman gerektiriyor.

Girls On Blog dedi ki...

Hoşgeldin Z fashion:)
o kadar haklısın ki..ben bazen işe bile gitmeyip sürekli takı yapmak istiyorum...ve mecburiyetten satıyorum desem yalan değil:)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Bunlar cok cici sevgili Girls on blog, digerlerini de merakla bekliyorumm :))

Girls On Blog dedi ki...

Yapmak degil duzgun fotograf cekip koymak zor geliyor Moonsun:) Ama cok bekletmicem insallah:)

beyaz mendil dedi ki...

Yeni yılınız kutlu olsun.Bloğunuz güzelmiş,ellerinize sağlık.

Girls On Blog dedi ki...

Tesekku ederim Buşra:) hoşgeldin..