Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

01 Ocak 2009

2009'un ilk cicileri:)

Bunlar gecen hafta yaptiklarim, fotograflar da hazir olunca ,sizlerle paylasayim dedim:) Kahverengi yuvarlak parcalari fimodan kendim yaptim,uzerindeki minik krem rengi parcalari da..hafiften efekt olustursun diye birkac degisik dokulu boncukla herbirine farkli izler yaptim,sonra da mat altin rengi boncuklar ve de bakir rengi zincirle bitirdim. Kisa bir kolye bu...krem rengi tişört uzerine kahverengi hirkayla taktim...cok hos oldu :) Bunlar da ister canta susu ister anahtarlik olarak kullanilabilir. Kalpli olan fimodan kendi imalatim:) Diger turuncumsu yuvarlak da...buyuk bir zincire uygun renkteki hazir boncuklardan bolca taktim ... Diger altta duran da hirka veya kaskol-sal gibi aksesuarlari sabitleyerek takmamiza yarayacak iğne:) Turuncumsu renkten yuvarlak olanı gecen sene aldigim cok karaktersiz bir renkteki(haki desen degil gri desen degil..garip bir renk) ama modelinin kullanisli olmasi nedeniyle kullandigim cantama taktim.. Ohh be bi renk geldi zavallima:) Bu arada bu post ugurlu geldi,yazarken onceden takilarimdan alan bir hanim 1 kolye ve 1 de singir bileziklerden siparis verdi:) Allahim bu bir isarett mii yoksaaaa:))

8 yorum:

yass dedi ki...

ben de onu soracaktım.. takılarını sattıgın bır sıte var mı acaba?cok zevklısın:)

bu arada mutlu yıllar...

Girls On Blog dedi ki...

Yass'cim mutlu yillar sana ve taze esine de:)
Su anda maalesef sitem yok ,Etsy'e girsem mi diye dusunuyorum.
Zevklerimizin uymasi cok memnun etti beni,cok tesekkur ederim:)

- dedi ki...

ya evet ben de portfoye bakmak ıstıyorum, kendıme bıseyler sececegım. bı ara sankı bıyerlere koymustun dı mı canım? gercekten harıka gorunuyorlar

Girls On Blog dedi ki...

Kelebekcim 1 ay gitti gidiyor da dukkan actim ama ihh ihh olmadi...simdilik onu beceremedim.Su anda flickr da hemen hemen tum yaptiklarimin fotolari var. O adresi yazayim ben posta.
cok mutlu ettin beni:) Tesekkur ederim cok

Adsız dedi ki...

her zaman ki harika ciciler yapmissin!
Etsy'de kesinlikle satisa baslamalisin!!

Girls On Blog dedi ki...

Salıncakta 2 kisi...cok tesekkur ederim ya :)
Ben bu hafta bi kurcaliyayim Etsy'yi ..:)

Mehtap dedi ki...

Bende çok beğendim.ellerinize sağlık.Bende geçen yıllarda çok yapıyordum.Bloğumda da bazılarını yayınlamıştım ama fimo çalışmasını denemek gerçekten çok istiyorum.sevgiler.

Girls On Blog dedi ki...

Merhaba Mehtap:) hosgeldin...begenmene cok sevindim,teşekkur ederim.
Fimo cok zevkli..ve aslına bakarsan başlı basina bir ugras.
Ben de seninkilere bakayım:)