Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

05 Ocak 2009

Fimomania kolye:)

Son imalatlar taze taze...:) Gri yuvarlak parcalari (fimo)yilbasindan once yapmistim, bu aksam da siparis hazirlamak icin oturunca bunu da bitirdim. Gri yuvarlaklarin uzerinde yine degisik doku efektleri yaptim. Siyah renktekiler de su an animsayamadigim bir dogal tas:) fimolarin uzerini hafif simlemistim...altin renkli mat zincirle tamamladim. Yakin plan görüntü böyle....aslinda gercegi fotodan daha güzel :) Bu kolye de cok uzun degil...gömlek icinde veya body gibi giysilerin uzerinde hos duruyor...Asli icerde Poncikle oynuyo olmasa ona mankenlik yaptircaktim ama olamadi:) Gecen gun de aklima gelmisti...terzilerin kullandigi gibi bir vitrin mankeni denk dusurursem alıcam, hem fotograf icin hem ve de daha cokca evdeki milyonlarca kolyeyi düzgünce tutabilmek icin:) Siparislerden biri bu melekli kolyeydi...digeri de foto koymuyorum ama surekli yaptigim singirtili bileziklerden. Bu oldukca sade ve aslinda az bir emekle yaptigim bir kolye.Ucuk yesil mumlu ipe mat altin renkteki kare bonculari dizip birer birer ilmeklerin icine hapsederek boyunluk kismini yaptim...ucuna da iste altin renkli 2 aparat...biri en sevdigim melek :) melegin uzerinde minicik ucuk yesil swarovski boncuk sallaniyor.

8 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık,ben de takmak istiyorum ama alerjim olduğundan kullanamıyorum.Uzaktan imrenerek bakıyorum.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ellerine saglik, gercekten cok sik duruyorlar :))

Girls On Blog dedi ki...

Cok sağol Buşra:) yaa alerji mevzusu pek fena....neyse canın sağolsun :)

Girls On Blog dedi ki...

Moonsun'cım tesekkuurler :)

GeCe dedi ki...

griler sedefli gibi görünüyor çok güzel olmuş

Girls On Blog dedi ki...

Merhaba Gece:) Hamuru hazirlarken bi kac renk karistirmistim icine de sim atip oyle de yogurdum..sedefli gibi oldu doğru:)
Begenmene sevindim...bu arada ben seni flickr'da ekledim :)

ChoKingCandy dedi ki...

öncelikle müşteriye sinir oldum, yine idare etmişsin ben olsam sinirlerime hakim olamazdım heralde. alttaki fotodaki poncik ne de tatlı öyle,o nasıl şeker bir duruş.

Kolyeler birbirinden güzel, ellerine sağlık, yetenekli olmak çok süper bişi valla. bakıp bakıp iç geçiriyorum :P

kocaman öpüyorummm

Girls On Blog dedi ki...

chokingcim aynen:)ama işte bazen iradene hakim olmak zorunda oluyosun.
Izmir'e gelirken bi daha ki sefere sana getiricem bir kolye,şekerim vefalı arkadaşım:)Öptüm