Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

31 Ocak 2009

Taki maki:)

Somestr ya bizim ev kalabalik:) Benim kizkardesim ve Defnem burdaydi, dun aksam yolcu ettik. Asli'nin yegenleri ve annesi burda...onlari da bu gece yolcu edicez...Bu telasta tabii ki de hic bir sey yapamadim. Buyuk bir hevesle yarin olsun da malzemelerimi masaya dokeyim istiyorum :) Ben fotograflari arsivleme konusunda pek pasakliyim...o yuzden onceden yaptigim bi kac takiyi simdi yayinliyorum. Beni takip eden arkadaslarim gelip baktiginda her seferinde ayni yaziyi gormesin dedim:) Bu fotograftaki kolye nefti yesil gibi bir renk. Yuvarlaklari polimer kil denen şahane malzemeden kendim yaptim. Uzerlerinde ki bazi efektler yine kendi hamurundan,parlak beyaz gibi olanlari da boyutlu boncuk boyasiyla yaptim. Nefti yesil,tatli bir kahverengi ve gumus rengi tatli bi uyumda :) Gumus kaplama zincirle bitirdim ve boyunu da kisa tuttum. Benim takida ki kriterim nedense hep beyaz t-shirt :) Bitirince bi bakarim beyazin uzerinde:) Yazin da en sevdigim sey sanirim ordan bu aliskanlik:) Bu kelebekli son derece sade , polimer kili bi kac renk (kahverengi,yesil ve bej) karistirip ,makarna makinasindan gecirip kelebek kalibiyla kestim. Kelebegin rengi ebruli oldu. Uzerini de hafif makyaj simleriyle simleyip oyle pisirdim. Altin renkli kaplama zincirin ucuna taktim ve de benim yaptigim kelebegin uzerine hazir bir tane yavru kondurdum:) Uzunca bir kolye yaptim. Bu hafta cok karisik ama bizim açımızdan hayirli bir hafta oldu sanirim :) Cok buyuk bir degisiklik var ...onu bir sonrakine yazicam ...bi kaç detay daha belli olsun öyle insallah. Iyi Pazarlar hepimize...

8 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Hepside birbirinden güzel,ellerine sağlık hayatım.

Girls On Blog dedi ki...

Cok tesekkurler Busra :)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Cok cici olmus, ellerine saglik gercekten cok orjinaller :)

Girls On Blog dedi ki...

MoonSun begendigine sevindim :) Tesekkurler..

nazo dedi ki...

Kelebek hastası olarak 2. zaten güzel de. İlki de çok ağır durmuş. Beyazın üzerinde ne hoş görünüyor. Ellerine sağlıkkk !!!

Girls On Blog dedi ki...

N@zocum:) cok sekersin...begendigine sevindim. Kelebek ben de figur olarak cok severim.son 1-2 aya kadar kendim utanirdim takmaya..hani koca kadin kelebekli kolye mi takar gibi:P Artiiikk hic umursamiyorum valla:)

- dedi ki...

ay ne oldu yaaaaa çok meraklandım hemen anlat :)

ChoKingCandy dedi ki...

Ne kadar zevkli ve hamarat olduğunu artık daha daha iyi biliyorum Gobcumm. Ellerine sağlık, hepsi yine birbirinden güzel.

Yemekteyiz de son durum ne, var mı bi gelişme?

Bide şu çok büyük değişikliği merak ettim, bir an önce yaz da okuyalım.

Çoook öpüyorummm