Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

27 Ocak 2009

veeeee ilk televizyon deneyimim :)

Bir haftadir yazamadim haldir huldur urun yapiyordum,elimdeki yarimlari filan bitirdim. Beklenen gun geldi catti:)
Dun ogleden sonra programin editoru Turhan Bey aradi bugun icin teyitlestik. Sabah 7 gibi kalktim dus filan derken kiyafet krizi oldu ...soyle ki gayet sade siyah bir elbise giyecektim ama giyinirken elbisenin kusagi elimde kaldi..:) Hemencecik baska bi alternatif gelistirdim ama bu sefer de aradigim tisortu bulamadim...neyse uzatmicam bu kismi...:)
Saat 9:30'da kanalin sofru telefon acti ben asagidayim diye...nasil kibar bir bey...ben ve kizkardesim ve de Defne hemen asagi indik..elimde tabii kocaman kocaman kutular filan. Studyolarin oldugu yer cok uzak degildi yaklasik 15 dakika da vardik. Beni makyaj odasina aldilar ama ben zaten makyajimi yapmistim, kendim makyoz oldugum icin onu baskasina birakmak istemedim. Cok seker makyoz hanimlar vardi, aaaa makyajli gelmissiniz siz filan dediler ...ben de e dedim yani durum budur onlar da bir rotus yaptilar. O arada Turhan bey geldi onunla da tanistik herkes cok sicak ve cok kibar, hosgeldiniz diyo her gelen ne kadar hos....kendini onemli biri saniyosun filan:)))
Iste dediler simdi canli program var o bitince beraber masayi hazirlicaz studyoda ...o arada benim sacim fonlendi ...diger konuk hanim geldi. Emekli ogretmen cok cok seker bir insan...onunla da sohbet ettik. Bu arada ben hala cok rahatim sanki her gun canli yayina cikiyorum:)

Studyoya gectik benim kutularin cogunu bosaltmislardi zaten ben biraz duzeltmeler filan yaptim. Turhan beyle programda ne yapacagimizi kararlastirdik ben malzemelerimi cikarttim filan...Bu arada butun ekipte bir hareket var haliyle herkes haril haril isini yapiyor.

Son 4 dakika diye bagirdiklari an bana bi heyecan basti! :) Allahim ben napiyorum ne dicem filan...Neyse icimden kendi kendime telkin yaptim...Bizi birkac dakikaligina kameralarin arkasina aldilar,o arada Hülya Aydın geldi...bize hosgeldiniz ...ellerimizi sıktı filan son derece guleryuzlu ve de sicak bir kadin.
O acilis konusmasini yapti, tanitim girdiler ve bize de hadi buyrruunnnn:))
O andan sonrasini cok net hatirlamiyorum aslinda:) Bu gece gec saatte programin tekrarinda gorucem bakalim ...annem cok tembih etmisti bagirarak konusma diye:)) Benim biraz ses kontrolum sorunludur da :P
Cok dikkatli kelime secerek ve sesimi kontrol etmeye calisarak konustum ...:) Fimo dan yaptigim urunlerden bahsettim orda da bir kac melekli obje ve de magnet yaptim.
Hülya hanim son derece sıcak ve doğal bi insan...iyi ki gitmişim dedim...insanı onore ederek konuşuyor, son derece ozenli ve kibar. Aralar da hep biseyler sordu filan. Yayin bitince de bana fal baktirtti:) Sen kesin fal bakiyosundur diye...15 dakika filansohbet ettik . Sonra bizi studyonun yemekhanesine goturup yemek ikram ettiler, studyoya donup esyalarimizi topladik gorevli arkadaslar da yardim ettiler. Sonra yine ayni sekilde esyalarimi araca kadar tasiyip beni sabah getiren beyefendiye teslim ettiler o da beni eve geri getirdi :)
Ozet olarak sonnn derece hos, keyifli ve de tatli bir gun gecirdim. Iyi ki cagirmislar gitmisim!:) Yine olsa yine giderim..heheheh sohreti tattim ya ucundan ;)
Sevgiler hepinize....izleyenler de oldu aramizdan....butun guzel sozleriniz mail ve mesajlariniz icin cok tesekkur ederim ictenlikle....blog arkadaslarim yasayin siz valla billa! :)

17 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ben izleyemedim ama seni cani gonulden tebrik ediyorum :)) Bu pozitfi enerjin ve ictenliginle her seyin ustesinden gelirsin :) Kocaman sevgiler :)

yass dedi ki...

ayyy gobb aksam kacta olucak tekrarıı ızlememm lazımmmmm...

tebrıık ederımmm coook

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Ay ne güzel heyecanlar bende izlemek istiyorum ama kaçta gerçekten benimde bilgim yok:(

nazo dedi ki...

vay bee.. tebrik ediyorum.. benim başıma öyle bişey gelse heyecan komasına girerdim kesin :)) izleyemeyenlerdenim maalesef :(

Girls On Blog dedi ki...

Moonsuncim ya cok sagol valla:)
Benden de sevgiler...
Yasscim gece sanirim 1den sonra oluyo tekrar ben kastirip beklicem ama sana kiyamam:) Bi ara CD olucak elimde ama ne zaman bilmiyorum..
Zilsiz Zarife:) Hosgeldinn,valla guzel heyecandi :) normal mesai saatlerinde calisanlar icin epeyce gec..tam yayin saatini sormadim unuttum ...ama 1den sonra oluyo.
N@zocumm cok tesekkurler:)ya yok ben de panik bi tipimdir de bi sukunet geldi uzerime:)
optum hepinizi

epsilon dedi ki...

Sevgili Gob,
seni çok tebrik ederim..ben de seyredemedim.İnşallah başka programlarda da devam eder ve seyretme fırsatımız olurr..
ben heyecandan bayılırdım sanırım.biraz panik bir tipim de:))

lale kunt dedi ki...

izleyen biri olarak tekrar söylüyorum inanılmaz sakin, tane tane konuşan, fotojenik ve becerikliydin.
bir kez daha tebrik ediyorum, bak izle şimdi sende kendini beğeniceksin :)

Sagır Kedi dedi ki...

Ben izleyemedim ki işteydim.Tekrarı yok mu bu programın ya??Ay biri becerebilirse kaydedip youtube koysa ne güzel olur yaa:)))Tebrik ediyorummm seni ekranlarda sık sık görelim blogdaşım:))

Haydins dedi ki...

Yaa bize niye haber vermedin cikacagin gunu..Tekrari ne zaman bende izlemek istiyorum..Hulya hanimi mail bombardimanina tutarim valla bir daha verin ayni programi diye :)Basarilarinin devamini dilerim canim..

Unknown dedi ki...

Tebrik ederim. Eminim çok güzel bir program olmuştur. İşallah tekrarını yakalayabilirim.

Dilek35 dedi ki...

canım yaa programı kaçırdığıma çok üzüldüm dün aklımdaydı kahvaltı yaparken saat 10 gibiyani sonrasında temizlik yapacaktım nişan hazırlıkları aklımdan çıkmış çokk üzüldüm programın güzel geçmiş sevindim ünlü biri olma yolunda ilk adımı attın bence deryanın proğramınada çıkarsın sen bence yaptıkların çok güzel başarılarının devamını diliyorum

esr@ dedi ki...

oooooo ben kaçırdım. ne heyecandır şimdi. tebrik ederim.

Girls On Blog dedi ki...

Epsiloncum, cok sagol sekerim:)ben de panik olmusum aslinda bazi yerlerde gece tekrari izlerken fark ettim, ama caktirmamisim:))

Uyuzcum, beni gercekten cok sevindirdin cok tesekkur ederim arkadasim:)

Sagir Kedicim,dun gece epey gec saatteydi tekrari...belki Cd gelir elime o zaman yollarim sana da:)) Biz mi cok buyuttuk yahu :))

Gülhan,cok tesekkurler..
Haydinscim yazmistim aslinda ama belki bi gun oncesinde bi hatirlatma yapmaliymisim,ama ayip gibi geldi..aileden de bi annemi aradim,kizkardesim burda yanimda zaten ..o kadar iste:)

Dilekcim,canin sagolsun canim ya.Senin de telasin var dogal:)

Esra, cok tesekkur ederim ....heyecanliydi cidden...geldi gecti...guzel bi ani oldu yaw:)

- dedi ki...

ya ben seyredemedim, tekrarı filan yok mu? Çok ama çok merak ettim. Fotoğrafta harika çıkmışsın, programın da çok güzel olduğuna eminim.
harika bir anı oldu senin için.

çokk öpüyorum yetenekli arkadaşım

Girls On Blog dedi ki...

Kelebegiiiim:) Dun gece oldu tekrarı...Cok sagol arkadasim...valla guzel ani oldu bea:)

Mehtap dedi ki...

ne güzel, bende tebrik ediyorum.haberim olsa izlemek isterdim.ne güzel,gurur verici bir olay.Blog arkadaşlarımızın başarılarını görmek en az onlar kadar bizi de mutlu ediyor.başarıların daim olsun canım.sevgiler.

Girls On Blog dedi ki...

Mehtap, cok tesekkurler:) Sevgiler