Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

11 Ocak 2009

Yemekteyiz:)

Son bir kaç gündür bi telas bi heyecan....2 hafta onceden programladigimiz bir yemek daveti vardi...hepsi de yakin arkadaslar. Misafirler 6 kisi 2 de biz...8 kisi olucaz.Ben gunler oncesinden menu yaptim.Herkes icki sever,cogunluk rakici :)
Dolayisiyla mezelere agirlik verdim. Ana yemek ise pamuk gibi bir kuzu kavurma ve basmati pirincinden pilavdi....Tatli da kabak tatlisi yaptim ...bolca cevizli.
Sofra duzenini Asli sagolsun o yapti ve de eski bir ziyafetci oldugu icin ( meslek olarak) basarilidir bu konuda....hep birlikte cok guzel bir aksam gecirdik...
Bizi sevip sayip geldikleri icin tesekkur ederiz..:)
Simdi geleliiiiimm bu konu ile ilgili diger bomba haberime:)
Carsamba gunu cok bunalimli bir gundu...ogleden sonra Asliyla dukkandan ciktik eve dogru yuruyoruz bana dedi ki form doldurcam senin icin su yarismaya filan..:) Basladigindan beri hem isimiz yemekle ilgili oldugu icin hem kisisel olarak yemekle cok cok ilgili oldugumuz icin,cok degisik de insanlar oldugu icin programa sinir de olsak seyrediyoruz :)
Ben de hmm iyi filan dedim eve gelince de unuttum...koltukta biraz uzandim ve uyumusum. bi yarim saat sonra filan uyandim Asli dedi ki formu doldurup yolladim yarisma icin...ben de iyi hadi hayirlisi filan dedim konu kapan...di...! :)
Bundan yaklasik 1 yarim saat gecmemisti ki cep telefonum caldi...Iyı gunler ben S.h.o.w Tv Y.e.m.e.k.t.e.y.iz. programindan ariyorum ismim X. Ben dumur haliyle...hatta birisinin beni işlettigini dusundum ...sesi tanimaya calisiyorum filan:) Sonrasinda devam eden dialog icin bana sordugu sorulardan isin ciddiyetini anladim:)) cok komik ve heyecanliydi....sonuc! Haftaya Cumartesi saat 2'de mülakata gidiyoruuummm!!:)) bu arada evin,salonun ve mutfagin ve benim fotograflarimi istediler ,yolladim. Bakalim...basladigi gunden beri iyi -kotu cok cok konusulan bu programda yarisacak miyim. Bu konusma oldugundan beri baska geyigimiz yok :))
Olur da yarismaci olursam hayatimiza kisa sureli bir renk gelicek, guzel bir ani olarak kalacagini dusunuyorum.Tum bunlarin yaninda olur da yarismaci olursam hadi bir de kazanirsam odul de fena degil;) O da bonus olur...
Sevgiler hepinize

25 yorum:

GeCe dedi ki...

aaa süpper bir haber, keşke o yarışmaya msj ile oy verilseydi. hadi hayırlısı olsun. Bu sofra da prova olmuş senin için. Oleyyy ne güzel bi haber ya.

epsilon dedi ki...

hayırlı olsun..merakla devamını bekliyorummm

Girls On Blog dedi ki...

Gece:) Cok sagolasin yaa...amin hayirlisi insallah. Tam prova oldu..hatta eger yarismaci olacagim kesinlesirse yapacagim menuyu bi prova edicem ayni grupla:))

epsilon:) cok sagol,hayirlisi insallah..ben de neler olacak cokk merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

vayyyyyyyyy süpermiş gobcum :)

beyaz mendil dedi ki...

Menü çok güzelde,bize davetiye gelmedi kaçırdık bu fırsatı.

Adsız dedi ki...

hadi kayırlısı ama bence seni almazlar..sen insanları kırmamak için olımsuz eleştiri yapamazsın..yemeği ağzından peçeteye çıkarmazsın ..
ama harika yemekler ve şahane bi sofra hazırayacağına garanti veririm...

Haydins dedi ki...

Kacirmadan izliyorum, ins.yarisirsin ;)

nazo dedi ki...

olumlu olumsuz bir sürü haberini duydum yarışmanın ama hiç izlemedim ben. sayende izlerim artık :)

ChoKingCandy dedi ki...

:)))) süper yaaaa, kesin kazanırsın Gobcum. Senin sempatikliğin yeter. Umarım mülakatları geçersin, gerçekten çok keyifli ve değişik bişi olur. bende kaçırmadan izlerim seni.
çook öptümmmm

Girls On Blog dedi ki...

Büşra; buyur gel yahu...prova yemegine davetlisin:)
Nagişim hayırlısı cicim :)yemegi evet cikartamam valla peceteye cok ayip bisey di mi ya:)Iltifatlarina tesekkurler :)

Haydinscim sagol sekerim :) dur bakalim noolucak .

N@zo hosgeldin:) Senin oralarda yapacak daha iyi seylerin var ama izlemene memnun olurum tabii.

Chockingcim :)) ay cok heyecanli bi durum ...bu kadari bile renklendirdi hayatimizi...guzel sozlerine sonsuz tesekkurler.

Opuyorum hepinizi...keske bu yarismada SMS le oylamada olsaydi :)))

- dedi ki...

canım benim sen yemekteyiz'e aylin'de var mısın yok musun'a katılırsa süpper olur. Blog dünyasından arkadaşlarımız ünlü olacak :) Senin yemekteyizde ne kadar başarılı olacağın kesin. Sadece format gereği kıl insanlarla dolu olduğundan seni üzülmeni istemen. Ama çok güzel bir anı olur gerçekten de...Büyük heyecanla bekliyorum

Girls On Blog dedi ki...

Butterflycım sesini duymak cok güzel:) Devir bu devir oldu baksana..Uzulmekten ben de korkuyorum ama goze alicam artik ...Destegin icin cok tesekkur ederim :)Opuyorum seni de

ttt dedi ki...

bi kere kuzu kavurma pamuk gibi diildi, sertti etler, pilav da lapa olmuş, yiyemedim, kabak tatlısı da basit bi tatlı. Aç kaldım yani bu gece, damak tadıma hiç uygun diildi yemekler, nitekim masa da ziyafet masası gibi diildi:)))))))))) Şekerim antreman olsun diye yazdım:)))Yarışmayı ben de izliyorum sürekli, izlerken de sinir oluyorum, maalesef hak eden her zman kazanamıyor bu yarışmada, inşallah sana oyun oynamayan bir grup denk gelir de sen 1. olursun.ya bi de sağlam sinir lazım, ben dayanamam kovarım gibime geliyo, sanki hepsi gurme.. habredar et bizi.

Girls On Blog dedi ki...

:))))))))tontonummm koparttin beniiii...Asliya da okudum hatta olduk gulmekten.Super antreman oldu bana.
Sorma o herkesin gurmeligine ben de bitiyorum zaten...sinirlerimi bi bakima vericem galiba yarsimaci olursam :)))Opuyorum seni ..senin de sesini duymak cok guzel oldu.

YeMeK vAkTi dedi ki...

merhabalar,yemekteyiz mi süper hep tanıdık birisini görmek istemişimdir orda,ama sinirlerini aldır mutlaka yarışmadan önce hayırlısı inş olur başarılar dilerim...

Girls On Blog dedi ki...

Aylin merhaba:) Bence yarismaci olmam kesinlessin hep beraber bir strateji toplantisi yapalim diyorum ben:) Tesekkur ederim bu arada.

Emre dedi ki...

Aaaa süper ya, eğer katılırsan muhakkak yaz olurmu izleyelim seni. Öptüm çok mucize insan.:)

Girls On Blog dedi ki...

Emreciimm:) sagol sekerim.Yazicam butun gelismeleri.Dur bakalim bu Cumartesi nolucak oncelikle onu bi atlatalim da:)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Basarillaarr :)) Keske TR'de olsam izlemeyi cok isterdimm :))

Girls On Blog dedi ki...

Sagol Moonsuncim:) Ben seni haberdar ederim gelismelerden:)

Ebruli dedi ki...

insallah katilirsin bu yarismaya. Cok elestiri alana bir yarisma programi olsa da; katilman mantikli. Kazanirsan odul senin olabilir. Simdiden sana bol sans diliyorum...

Girls On Blog dedi ki...

Ebrulicim,sagolasin:)
Harbi cok elestiriliyo ama bi sekilde mutlaka yarari da olacak bana diye dusunuyorum.Tabii eger secilirsem:) Destegin icin cok tesekkurler

esr@ dedi ki...

hadi bakalım hayırlısı olsun. bu hafta adanadalar bende katılmak istedim ama sağlığım pek elvermediği için katılamadım. İnşallah kazanırsın.

Girls On Blog dedi ki...

Tesekkurler Esra:) bu arada gecmis olsun...gerci sizin sehirdekilere katilmadigin iyi olmus dicem o beylerden biriyle kucuk kiz pek pek fenalar yahu.

Gizem dedi ki...

Ne oldu sonuc olarak, merak ettim simdi. Yorum bikatiign bir blogda, blog ismin dikkatimi cekti. simdi bu yaziyi da okuyunca iyice meraklandim