Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

10 Mart 2010

Kot cluth

Gecen hafta Izmirdeydim ya...ana kiz bos durmadik...zaten ben degil de annem bir anini bile bos gecirmiyor..masallah ona:)
Ben jean kumasi hersey de cok severim...annemdeki kumasi gorunce hemen bana bundan bir clutch yapalim dedik...Ben tarif ettim annecigim dikti...Bin kere ellerine saglik...onceden hazirlamis oldugu dantel seritlerle de suslemesini yaptik.Içinde minik bir fermuarlı cebi var ve astarlı.
Ben begenmek degil bayildim....Bakalim sizler ne dersiniz?:)
Benzeri ürünlerimize sahip olmak isterseniz...pasajımıza buyrun lütfen:)

7 yorum:

Dalina RAKICIZADE dedi ki...

Ben de bayıldım, mükemmel görünüyor, dantel çok ayrı bi' hava katmış ve tabii ki mavi taşlar... Etnik olmuş, 10 numara:) ve evet ben de yapacağım bu haftasonu bi' aksilik olmazsa:)

Girls On Blog dedi ki...

Hah Eva'cimm tam lafini bulmussun etnik:)! Bi turlu aklima gelmemisti kelime ...Begenmene cok sevindim...sana da simdiden kolay gelsin;)
opuyorum

Dalina RAKICIZADE dedi ki...

teşekkürler, ben de bugün ince bi' tacımın üzerini önce keçe sonra da tavuskuşu tüğü yapıştırmak suretiyle kapladım. üşenmesem de footosunu çekip koysam:)güle güle kullan ayrıca, ben de kocaman öptüm:)

Kolyekolik dedi ki...

Bunu eline alıp "sade"de bi güzel hava atmak var herkese :)) .. annenin ellerine sağlık...

Girls On Blog dedi ki...

:)))Didem'cim aynen oyle hihihi....biraz havalar isinsin da kullanayim istiyorum hemenn..

Guler dedi ki...

Ürünlerimin beğenildiğini görmek insanı baya bi motive ediyor.Güle güle kullan içi hep dolup dolup taşsın inşaallah!!!!!!!!!

Girls On Blog dedi ki...

Amiiinn anneciimmm ...butun blog arkadaslarimizin da dolsun dolsun tassin cantaciklari...:)