Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

06 Aralık 2011

Dolly Du baykuş broşum:)

Duru'yu sanırım bilmeyen yoktur, ben de onu blog dünyasına ilk girdigi zamanlardan beri takip ediyorum...her yaptıgına da bayılıyorum.Acaip güzel çantalar,şapkalar,ayakkabılar tasarlıyor,boyuyor, dikiyor vs vs:))) Yetenekli hatunların önde gideni maşallah!

Baykuş broşlarını ilk gördüğümde aşık oldum...Dün de kendisine kavuştum...gözündeki ifadeye bakın şu şirinin:))) Dikişi ve işçiliği son derece temiz,kaliteli ve saglam.Dünya para verip aldıgımız 2 günde sökülen bozulan takılara filan hiç benzemiyor....Ay çok severek takıcam ben bu kızı:))

Duru'cum sağolsun yanında şirin bir bozuk para cüzdanı da yollamış  siyah beyaz puantiyeli  ama ben onu çekmeyi unutmuşum..Tekrar teşekkürler ve ellerine sağlık bayan marifet:))

6 yorum:

Duru Günaçan dedi ki...

aaay aaay ay okuldan geldim yorgun argın şimdi bu yazın bana çok güzel bir sürpriz oldu bu.tüm yorgunluğumu attım.enerji doldum yine:)
gülegüle kullan canım, güzel sözlerin içinde binlerce teşekkür ediyorum:)

Girls On Blog dedi ki...

:))Ben tekrarrrr tekrar teşekkür ederim
hep yaratıp üretmeye devam et sen şekerim:)

ruma dedi ki...

Hello, Girls On Blog.

 The graceful sense wraps your artworks.

 Thank you World-wide love and, encouragement.

The traditional kimono children, it is celebrated growth.

vivid colored leaves, in lovely atmosphere.

The prayer for all peace.
I wish You all the best.

Have a good day.
Greetings.
From Japan, ruma ❀

Miss_Nefertiti dedi ki...

İnternette bir site var. Ünlü blogerların yazılarını, resimlerini ve içeriklerini birerbir kopayala yapıştır yaparak 'emek hırsızlığı' yapıyor.

Bir bloger arkadaşımızın fark etmesiyle haberdar olduğumuz bu durumdan sizi de haberdar etmek isteriz. Çünkü yazılarınız ve resimlerinizin izniniz olmadan paylaşıldığını gördük. Lütfen bu duruma sessiz kalmayın ve emeğinize sahip çıkın.

http://hs.com.tr/2011/12/kadinca/dolly-du-baykus-brosum/

Diğer yazılarınızın çalınıp çalınmadığını kontrol edin lütfen.

Girls On Blog dedi ki...

Teşekkür ederim uyarı için miss nefertiti...sanırım kapanmış site ..ben yorumunuzu bakıp görene kadar bir kaç gün geçmişti...sevgiler

Miss_Nefertiti dedi ki...

Canım sitenin sahibi yazılarını çaldığı diğer kişilerle mücadele içinde.yazıları ısrarla silmiyor.Kontrol edersen siteyi tekrar açmış ve yazıların aynen duruyor.

Lütfen emeğine sahip çık. Bu hırsızlığa sessiz kalma.

Sevgiler.