Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

07 Kasım 2006

1 ayı geçmiş

Son postumu yazalı 1 ayı geçmiş az önce fark ettim. Hem biraz tembellik ama daha çok da diyete uyamamış olmaktan dolayı ya ben ne yazıcam şimdi psikolojisi..:) Yorum bırakan ve de merak eden arkadaşlara teşekkürler öncelikle...onları okumasam belki bir daha yazamayabilirdim bile. Pretty nin önerdiği doktor beyin istediği tahlilleri yaptırıcam dediğim gün yaptırdım. Çok da mühim bir netice olmadı çok şükür lazım demek heralde.Kolestrolüm sınırda yüksek ama neden bilmem dr. bey bunun üzerinde hiç durmadı. Şekerim kağır üzerinde normal çıktı ama dr. bey meyilim olabileceğini düşündü....tiroid hormonlarım da tümden normal...bana bir diabet ilacı verdi....bunun biraz iştahı baskılayacağını söyledi...kimseye de kulak asma diabet değilsin ama bunu vermemin başka nedeni var 2 ay sonra görüşürüz dedi.Sanırım Aralığın 2. haftası gibi kontrole gidicem... O günden bugüne neler yaptığımı da ayrı bir postta yazıcam.Zira gerçekten çok güzel bir bayram tatili geçirdim...rejim filan hak getire ama diğer anilar ve anlar cok güzeldi...:)

2 yorum:

- dedi ki...

valla merak ettik seni, bir sorun olmamasına çok sevindim.İlacı neden verdiğini niye söylemediki doktor? Ben accayip merak ederdim : ))) güzel zaman geçirmiş olmana çok sevindim, önemli olan da bu.Kilo bir şekilde verilecek zaten :)))

Girls On Blog dedi ki...

Çok teşekkür sevgili butterfly:) Ya bende tabi merak ettim...ama pretty de doğrular ağzından kerpetenle laf alınan cinsten:) Yani işine çok hakim o hissediliyo ancak fazla açıklama yapmayı sevmiyo:))Sanırım şekere meyilim varsa onu engellemek gibi bişi...Diyetisyende bunu bu ara çok duyar oldum dedi...depodan yaktırmaya çalışıyolar filan dedi...ama ne deposu nası oluyo nedir o da anlatmadı:)