Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

14 Kasım 2006

Acımasız Diyet bölüm 2

Valla bugün zorlandım...ama diyetisyen arayıp ek bişi istemedim. Kendim ettim kendim buldum...Sabah 2 katı yumurta bolca taze kaşar peyniri. Gene maydonoz ve de 1 dilim kepek ekmek. Öğlen kıvırcık göbek salata ve maydonozdan oluşan yeşil salata üzerine gene bi herhalde 150 gr kadar taze kaşar peyniri. Öğleden sonra alışveriş işlerimiz vardı....bir tane kremalı olmayan ancak sanırım içeriğinde şeker barındıran bir kahve içtim.Yani tabi bu normalde yasak ama şeker ihtiyacım vardı ...çok da direnmek için uğraşmadım. Şu an Aslı salata hazırlıyo akşam yemeği için...gene sadece yeşiller ve de üzerine yağsız ızgara biftek.Domates salatalık ve yeşil biber de yasak. Yağ var tabi limon da.Yağ olduğu için de gayet lezzetli oluyo salatalar. Bu arada galiba ben bu konuya hiç değinmedim de ben bir vitamin shoptan hani şu diyet destekleri filan var ya onlardan 3 ayrı tane almıştım ama düzenli içmiyodum. Bu katı diyetle birlikte onlardan düzenli alıyorum...bende işe yarıyo arkadaşlar.Hepsinin işlevi ayrı bunu ayrı bir postta yazayım ben en iyisi.Dolayısıyla çok çok aşırı açlık çekmedim bu son 2 gündür. Sabah tartıldığımda 500 gr gidikti yarın bence bu artmış olucak ...neyse bende bu katı diyetle moda girebilicem gibi görünüyo. Arkası galiba yarın..:)

5 yorum:

Kertenkele dedi ki...

Ben de kendim için acımasız günler istiyorum:) Bayağı da hoş gözüküyor bu diyet. Yağsız salata, Allah günah yazmasın, ama yenilir yutulur gibi gelmiyor bana. Salatama yağ koydurun, canımı yiyin:) Biraz da balsamik sirke, her akşam yenir valla. Bir de keşke salatalar hazır yıkanmış ve çeşit çeşit satılsa da, yıkayıp kurutmaya üşenmeden salatamızı hazırlayabilsek. Ben çoğu zaman oburluğumdan değil de, üşengeçliğimden, salata falan hazırlamayıp, hazır birşeyler bakınıyoum yemek için. Hazır şeyler de malum hiç bir konuda yararlı olmuyor.

Kertenkele dedi ki...

Ben de tahmin ettiğim vitaminlerden biri almıştım. Ch ile başlayanı. Ama hiçbir faydasını göremedim. Çünkü alerji yaptı bana sanırım. Onu ne zaman alsam 1-2 sivilcem çıktı suratımda. Dolayısıyla düzenli kullanmadım ve sonra da sinirlenip attım. Sen ne gibi faydasını görüyorsun?

Lighter-N dedi ki...

Canim aman dikkat diyetisyen peynir ye dmeiş ama kaşar en yağlı ve en çok kalsiyumlu peynir cinsidir, süt vermediyse muhtemelen kaşar da pek uygun olmayabilir, bi de 150 gr çok fazla bence, bi diyetisyenine sor da çabaların boşa gitmesin, kaşar yerine her zaman beyaz peynir verirler......

- dedi ki...

Canım ben de kaşar hiç yemem yağlı diye ama bir sor istersen diyetisyenine...

Girls On Blog dedi ki...

Guffycim salata da yağ serbest.Ekmeğini suyuna banmadığın ve de kaşıkla suyunu içmediğin sürece.(Aslında mantıklı zira yaprakların üzerinde yağ zaten çok az kalıyo..hep dibe gidiyo yağlar)Dolayısıyla benim de bi şikayetim yok yağ olunca dediğin gibi hafif balzamikle veya limonla süper leziz oluyo.
Butterflycım be lightercım...ya bu çok ilginç. Dİyetisyen bana ısrarla söyledi peynirin cinsi asla önemli değil...yok efendim tulum tuzlu olurmuş yok efendim bilmemne olurmuş diye(onun tabiriyle anlatıyorum) Bende kasmadım valla.Yarın görücez işte durumu..Sütle ilgili de içindeki laktik asitle ilgili bişi söyledi eğer yanılmıyosam.Özellikle süt ve yoğurt için uyardı.
Yani bilmiyorum arkadaşlar hanım biraz enteresan da biri ama çok çok bilgili.Bi de ben çok yakınlarımdan ayrı bikaç kişiden onun zayıflattığı kişilerin kilo verip koruduğunu duydum...çünkü gerçekten çok günlük hayata göre veriyo listeyi. Ay ne uzun yazdım:)