Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

16 Kasım 2006

Beslenme destekleri

Deminden beri hepinizi okuyup bazılarına da yorum yazıyorum,aklıma bişi geliyo bunu postta yazarım diyorum.Ama şimdi kitlendim! Yarın diyetisyen günü bu 4 günlük özel diyet biticek sanırım normale yakın bir liste verir bana.Bu sefer kıymetini bilicem diyet listemin ve cozutmıycam:) Geçen postta bahsettiğim şu beslenme desteklerinden ayrıntılı bahsedicem biraz belki sizlerin de işine yarar. Marka vermiyeyim..ama Türkiye'de en yaygın mağazası olanlardan biri.Ben bu diyetlerin taaa en başında birine gitmiştim.Aslının da gazıyla 3 farklı ürün aldım.Düzenli kullanılınca bence de işe yaradı.Şöyle ki bi tanesi şekerle ilgili zaafın varsa aşırı tatlı yeme isteğini filan dengelemeye yardımcı.Bi tanesi alınan kalorilerin yağ olarak depolanmasını engelliyo.Glikojen olarak depoluyomuş(Şimdi sitesinden kontrol ederek yazıyorum bu bilgileri) Bi tanesi de iştahı azalttığı söyleniyo.Şu yosun içerikli olanlardan.Söylenenlerin ne kadarı doğru tabi tam emin olamıyo insan bu gibi ürünlerde ama ben özellikle o yosunlu gibi olanı aldığım günlerde bariz şekilde enerjik hissediyorum kendimi.Sırf o etkisi bile olsa benim için iyi. Biz güne çok erken başlıyoruz.Dükkanda sabah kahvaltı servisi olduğu için...öğlen de yoğun geçerse ben normalde hep öğleden sonra biraz uyuma ihtiyacı hissediyorum ve uyuyorum. İşte bunu aldığım günler uyumasam da gece öyle yorgunluktan ölmüyorum.Bir de işte şu son 4 günlük diyette bunları düzenli kullandım ve bence biraz da öyle dayandım bu kadar sıkılığa.Bariz aç olmam lazım..bence işe yaradı yani. Bu arada yarın İzmir'e gidiyorum.Annemleri ve özellikle de yeğenimi acaip özledim.3 gece kalıp dönücem.Pazartesi İstanbuldayım yani tekrar. Bakalım kilo kaybımız ne kadar oldu. Yarın yazamasam da Cumartesi filan İzmirden bildiririm durumları.

2 yorum:

Kertenkele dedi ki...

Yosun içerikli olanın, metabolizmayı hızlandırıp, bağışıklık sistemine de iyi geldiği söyleniyor. Ben onu da kullandım ve dediğin gibi iyi hissettiriyordu. Mesela o kış hiç hastalanmamıştım ve o haplara başlamıştım. Ama sonraki 2 kış da hastalanmayınca, dedim ki hapa bağlı değilmiş, herhalde yağ depolarım beni soğuktan iyi koruyormu:)

Lighter-N dedi ki...

Canım bu ürümnleri doktor tavsiyesiyle mi aldın?Benim de gene şekerle başım dertte!her yemekten sonra tatlı yeme isteği-özellikle de çikolata!- geri döndü!Şu şeker dengeleyenei ben de kullansam mı diyorum...