Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

25 Kasım 2006

Hobi haftası ve başarılı diyet

Canım öyle ayrntılı diyet yazmak istemiyo bugün benim.Zaten bu hafta hep okudum bloglarınızı , yorumlarda bıraktım ancak post yazacak vaktim olmadı.Aslında yazmak istediğim bi sürü şey oluyo gün içinde pek çok ayrıntı geliyor aklıma ama başına geçtiğimde az zamanda çok iş yapamıyorum:) Bu hafta ellerim çok çalıştı. Çarşamba akşamı daha doğrusu öğleden sonra dükkandan erken kaçtım eve geldim kafam çok doluydu.Bütün boncuklarımı ve takı malzemelerimi büyük masanın üzerine bi yaydım...Ohhooo saatlerce uğraştım ve o kadar iyi geldi ki. Konsantrasyonum yerinde olursa ne yemek ne içmek aklıma gelmiyo. Kimler neler yapar bunu da merak ettim şu anda.Bloglarımızın ana teması malum ancak arada farklı şeyler de paylaşsak olur herhalde.Zira ben okurken de sadece şunu yedim bunu içtim 250 gr verdim filan diye giden bloglardan içim bayılıyo:) Neyse en azından ben böyle yapıcam sanırım... Bu hafta diyetim çok başarılı geçti. Geçen Cumadan bugüne 1.300~1.500 gr arasında kaybım oldu. Zararlı hiçbir şey yemedim yemeklerde ufak tefek değişiklikler oldu ama günahım hiç olmadı valla :) Bir akşam 2 kadeh kırmızı şarap bile içtim.Benim diyetimde belli oranda alkole izin var. Çok düşkün değilim ama özellikle haftasonu gelince bişiler içmeyi hem canım istiyor hem de sosyal ortamlarda gerekebiliyo. Bu arada yazın aldığım son 10 kiloda içtiğim buzlu rakılar ve nefis mezelerin kabahati inkar edilemez gerçek... Aşağıda birkaç foto koyuyorum çok kaliteli olmayabilir ama yaptıklarımı da paylaşmak istedim. Çok alakasız başka bir şey geldi aklıma. Belki kullananlarınız vardır ben yeni kullanmaya başladım ve çok işime yaradığı için bilmeyenler vardır diye yazmak istiyorum.Salata kurutucu! Başka spesifik bir adı var mı bilmiyorum ama bildiğimiz tüm yeşil salata malzemelerini yıkadıktan sonra kurutmaya yarıyo. Biz bi tane dükkan için alıp ustanın çok bilmişliği yüzünden kaldırıp bir kenara koymuştuk.Geçen aklıma geldi ve olduğu yerden çıkarttım.Bolca yeşillik yıkadım yıkadım ve bu bahsettiğim aletle kurutup poşetlerle dolaba kaldırdım.Böylece eve yorgun argın geldiğimde her öğün bolca tüketmek için salata malzemem elimin altında hazır oldu.Nerden aldığımızı tam hatırlayamadım ama sanırım pazarlarda ya da plastik kap kacak satan yerlerin tümünde bulunabilir bişi.Faydalı bişi..:)

11 yorum:

Kertenkele dedi ki...

Salata kurutucusunu ben sürekli kullanıyorum ve çok çok memnunum. Benimkinin üstünde bir kolu var, onunla döndürüyorsun.

Ben sen ne de kadar sıkılsan da sıkıl, senin diyetinle çok ilgileniyorum. Lütfen diyetisyene gittilçe, yeni diyet geldikçe ve kilo verdikçe yaz, lütfeeeeen:)

Takıların da ayrıca güzel olmuş:)

Girls On Blog dedi ki...

Nilaycım evet aynen o gördüğün alet:) Ben çok başarılı buldum.Plastil malzeme pek sevmem mutfakta ama cok is kolaylaştırıyo.Foto cekmeyi denedim ama ışık patladı hep..benimki açık gri ondan.Buton degil minik bi kol gibi bişeyi var ve firfir donuyo aynen.
Guffycim çok sağol desteklerin için.DY'ye önümüzdeki Cuma gidicem.Şu an yaklaşık 2 kilo kaybım var.250-300 gr günlük görüyodum kaybı.Dünden beri pek oynamadı.Şimdi bugün biraz esneyebilirim akşam dışarı çıkıcaz ve canım greçekten de biraz içmek istiyo.Gün boyunca yediklerime dikkat edicem akşamın günahı çok binmesin.Bi de paso su içiyorum bugün.Dükkana gitmedim .Aslı gitti ben hem evi toparlıyorum hem de resmen su kürü yaptım:)

Girls On Blog dedi ki...

Guffy teşekkür bu arada takılarıma iltifat etmişsin.:)

Bng.U dedi ki...

benim ablam kullanıyor o kurutucudan ve akşamları eve geldiğinde rahat rahat salatasını yaptığını söledi.Senin çeyize de koyalım bi tane dio.. Sanırm ben de alıcam çünkü bizzat onda kaldığımda kullandım ve çok faydalı bişi:)

- dedi ki...

Ben yeşil olan kolyeye bayıldım, çok güzel olmuş valla.ben de böyle yetenekler yok ne yazık ki, yetenekli olanları takdir edebiliyorum sadece :p
2 kilo çok iyi bence, 1'er 2'şer gidecek tüm kilolar.Bakalım bu hafta nelerverecek diyetisyenin.

Kolay gelsin sana...

Kertenkele dedi ki...

Nasıl gidiyor bu hafta? Ben devam ediyorum. Listeye büyük ölçüde uymaya çalışıyorum. Az da olsa bir eksilme var. Haftaya döndüğümde 4 günlük olanı uygulayacağım. Senden iyi haberler bekliyorum.

epsilon dedi ki...

çok merak ettim bu salata kurutucusunu:))yaptığınız takılar çok hoş ellerinize sağlık..

Girls On Blog dedi ki...

Sevgili butterfly Guffy ve epsilon valla çok teşekkür ederim takılarıma nazik iltifatlarınız için:) sevindirik oldum.
Bu hafta dükkanda olağanüstü bir takım durumlar olduğu için ne blog okuyabildim ne de yazabildim.Diyete birebir uyamıyorum düzensizlikten ancak bozdum da denemez.ayrıntılı yazacağım...

Adsız dedi ki...

Selam; Hemen cevap verdiğin için ve desteğin için çok teşekkür ederim. Kilonu saklama demişsin bana iyi demişsin de bu ben de artık çok ciddi bir takıntı oldu. al ver al ver psikolojik olarak çok sıkıntı yarattı. Son bir kuvvet başladım tekrar diyete. Ve artık kaç kilo olduğum değil kaç kilo verdiğimden bahsetmek istiyorum. Bunu kimseden gizlediğim için değil tamamen bu şekilde huzurlu olduğum için açıklamadım. Ama bu da benim bloğumu okuyana ve yorum yapana saygısızlık mıdır bilemiyorum tabii. ama senden bir miktar daha aşağıda bir kilom olduğunu söyleyerek saygısızlık etmemiş olurum belki. diyetim hakkında da en kısa zamanda detaylı bir post yazacağım bloğuma. başladım ve ilk 10 gün için fena sayılmayacak bir sonuç aldım. 2,4 kilo vermişim. tekrar teşekkür ederim.

ديكورات dedi ki...


تشطيب واجهات مساجد

انواع واسعار الحجر الطبيعى للواجهات

ديكور واجهات منازل حجر هاشمى

واجهات منازل مصرية

انواع حجر هاشمى للواجهات

تشطيب واجهات منازل مصرية

ديكورات dedi ki...


واجهات حجر هاشمى هيصم

واجهات حجر هاشمى كريمى

تركيب حجر هاشمى

حجر وش جبل

حجر هاشمى

سعر متر الحجر الهاشمى