Pages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

24 Şubat 2009

Biraz kozmetik,biraz ordan burdan

  • Son gunlerde 2 keşfim oldu ki sizlerle paylasmadan gecemiyecegim:) gecen gun Watsons'da gezerken buldum...normalde boyle biseyin varligindan haberdardim ama sanki sadece guzellik salonlarinda filan olur gibime gelmisti. Cok da ucuzdu...sadece 2.25 lira..o yuzden hemen kaptim ...ben kuru ciltliyim burun haricinde pek siyah noktam yok Asli'da test etmek uzere hemen eve getirdim. Bu konudan sikayetci olanlar varsa hemen denesin...cok pratik ...ama mutlaka banyodan sonra ya da yuzunuzu buhara tuttuktan sonra yapin kesinlikle super sonuc alacaksiniz. Bir de bence kullanmadan once alkol veya kolonya ile dezenfekte etmekte fayda var. Su minik halka gibi olan yuvarlak parcayi siyah noktaya yakin bir yerden basitiriyosunuz hafifce ve hemen pirtliyo icindeki:)

  • Ben kolay kolay ikna olmayan bir kozmetik tuketicisiyim...o gun orada Nivea standindaki gorevli arkadas cok sekerdi...elimde bir kalem denedik ve gercekten ikna oldum. O gunden beri de bu kalemden baska hicbir sey surmuyorum gozume...Ben simsiyah severim kisin goz makyajimi...yani ne renk far surersem sureyim kopkoyu bir cerceve mutlaka yaparim...simdiye kadar kullanip da aha da budur dedigim profesyonel urunler de dahil hicbir sey olmamisti..eyeliner bile bi sure sonra akma yapar. Nivea stay on eye pencil....cevirmeli kalemlerden fiyati da makul yanlis aklimda kalmadiysa 15 veya 18 ytl idi. Cok ama cok memnunum siyah kalem kullanan arkadaslarimla paylasmak boynumun borcudur :) aynı markanın rimelini de aldım kriz malum Lancome kullanıyorum yıllardır çok da memnunum ama ekonomik bir alternatif arayışındaydım...rimelini ise asla öneremiyecegim.Hiç begenmedim. Pembe ambalajlı bi rimel ..aklınızda olsun.

  • Haftasonu arkadaslarimizla bir gece gezmesi yapalim dedik oncesinde de yemek yiyelim...Hani cok meshur bir rus lokantası vardır...Rejans.Oraya gittik..ben cok merak ediyordum yillardir hep duyarim hakkinda bisiler okurum. Neyse ordan da hic memnun kalmadik...mekan cok guzel evet tarihi bir yer..dile kolay 75 yil. Kimler kimler gelmis gecmis...ama maalesef bozulmus.Yemekler kotuydu...servis kotuydu .Pahalı bir yer oldugunu bilerek gitmistik evet gercekten de verdigi hizmetle ortusmeyen oranda bir pahaliydi. Bir de cok ilginc geldi...hesap geldiginde muzisyen payi diye bi pay kesmisler:) Sarki soyleyen bir hanim ve piyanist vardi.....Neyse arkadaslarim bu da kulaginizda olsun bence gitmeseniz de olur :)

-

  • Bize yillardir temizlige gelen Musoşumuz vardi...krizde aldigimiz tedbirler neticesi ve de onun da haftaici cocuk bakimina gecmesi nedeniyle 3 aydir filan bize gelmiyordu....biz de ay nasil olsa biz 2 kadiniz bi girisiriz soyle guzel temizleriz boyle yapariz diyoduk.Yani yapiyoruz da...fakat 7.katin camlarini silmeyi ikimizin de gozu yemiyo..amaaann ne de olsa kis filan diyoruz ama artik bana batmaya basladi hersey:)) soyle dip temel guzel bir temizlik lazim...dolaplarin icleri cam cerceve filan hersey. Bir temizlik firmasini aradim bi fikir olsun diye...250 lira dediler...bence cok? 3 kisi filan geliomus bi de o da fena hangi birinin pesinden gidiceksin...ama yine de boyle bir fikri ya da deneyimi olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim.

Sevgiler hepinize...daginik masami toplayip malzemelerimi yerlestirmeliyim:)

33 yorum:

yass dedi ki...

o aletı cok merak ettım yahu.. watson vardı sankım buralarda hemen alıcam..

yaprakela dedi ki...

HEMEN BIR KOSU WATSONSA GIDIP ALCAM COK IHTIYACIM VAR GERCEKTEN COK TESEKKURLER :)

Girls On Blog dedi ki...

Yass ..vardır mutlaka Istanbul'da baya pıtrak gibi acildilar:)

Girls On Blog dedi ki...

Y& ...isine yarayacak olmasina sevindim:)

epsilon dedi ki...

ben de çok merak ettim :))ama bende alıp kullanmama gibi bir sorun var..ev böyle bir sürü ıvır zıvırla dolu..peki bir soru;kendi kendimize uygulayabiliyormuyuz yoksa başka birinin yardımına ihtiyaç oluyor mu??
şimdiden teşekkürlerr..

Girls On Blog dedi ki...

Epsiloncum, aynen ve ben de artık aldigim herturlu minik de olsa ivir zivir mahiyetindeki seyi dusunuyorum gercekten almali miyim diye:) Kendi kendine cok rahatlikla kullanabiliyorsun...ben kendime de yaptim zaten hani o burun kenarlarinda sıkamadigin yerler vardir ya firt firt orda bi gezdirdim oldu bitti:)

Adsız dedi ki...

gobcum birde watsons da isana el kremini dene tek kelime ile şahane...

Girls On Blog dedi ki...

Nalancim ...isana di mi? bir daha ki gidisimde ondan alayim.Tesekkurler

ChoKingCandy dedi ki...

Bende watson a gitmeliyim :) Nivea kalem e bakmalıyım.

Şu rus lokantası da ilginçmiş, müzisyen payı, müzisyen için iyi gerçi ama giden için fena :)) Adamlar müzisyen parasını böyle çıkarıyo demek valla iyiymiş :)))

250 de çok fazla geldi sanki bana...


Tavsiyeler için teşekkürler. Kocaman öpüldünüz hanımefendi :)

Burcu dedi ki...

bende yaz-kış demem kapkara göz kaleminden vazgeçmem şekercim.benimki hep :KAJAL marka ama senin tavsiyen üzerine yakında gideceğim kozmetik alışverişinde nivea.yı alacağım ne de olsa sen bu işlerin pirisin ..muaaaaah öperim kocaman

Kertenkele dedi ki...

Ben şirkete temizlik yaptırtmıştım. 3 kii koca koca makinelerle geliyorlar. Duvarları, kanepeleri, yerleri ince ince temizliyorlar, cilayıyorlar.
Ancak, makineleri büyük olduğunan duvarlarımızın köşelerine çarpmışlardı, kırmışlardı. Bir de o makineler, balkon karolarımızı çizip mahfetmişti. Onun dışında, büyük bir temizlik için çağrılabilinirler.5-6 sene önce 70 ytlye çağırmıştık.

Girls On Blog dedi ki...

Chockingcimm rica ederiim:) optum cicim ben de seni.
Sasham sen de bendensin yani;) kajalı kullanmadım ama bak dene çok memnun kalıcaksın hiç çıkmıyo ya valla hayranı oldum kalemin:)Öptüm ben de
Guffycim senle bi görüşelim şu temizlik işinin detaylarını da bi dinliyeyim :)

ttt dedi ki...

Nivea kalemi denicem ben de, çünkü aynı sen gibi, siyah kalemsiz olmazz:) Gob cum, yemekteyiz yarışması nooldu, haber vermedin tekrar, her hafta var mısın diye bakıyorum????????

Haydins dedi ki...

himm aslinda olsa ne iyi olurdu su alet..
Rus restorani da kesinlikle tercih etmem zaten, burda bezdirdiler beni hem kotu servislerinden hemde kotu yemeklerinden..

Unknown dedi ki...

MERHBA,
BLOGUNUZU YENİ KEŞFETTİM...WATSONDAN O ALETTEN HEMEN BUGÜN BİR TANE ALACAĞIM. SİYAH NOKTALARDA BURUN KENARLARINI TEMİZLEMEK GERÇEKTEN ZOR. ONA YARAYACAKSA SÜPER...

Girls On Blog dedi ki...

Tontoncum, kalemden cookk memnun kalacaksin :) Valla beni bigenmediler heralde sekerim ses cikmadi :))
Haydinscim yolliyayim sana burdan! Mail atsana adresini sekerim. Bi de bu restoran cokk meshur burda ve klasik olmus.Hani Istanbul'da yasayip da gitmemek ayip gibi:P
Esra, hosgeldin:) Kesfine memnun oldugunu umarim:) Ben cok faydalandim aletten..cok da bi para degil ..denenebilir bence:) Yine beklerim

YeMeK vAkTi dedi ki...

şu siyah nokta çekme aleini çok merak ettim burnumun kenarında bazen olan siyah noktaları alırmı acaba?

bide rimelde maybelline seviyorum ben yeşil bi ambalajı var fiyatıada uygun aklınızda bulunsun.

250 lira mı 1 ev temizliğinemi çok yahu 1 kadın yetmesse 2 kadın tutsanız bile max 150 veririsiniz hemde 2 kişi olduğunuzdan peşlerine düşebilirsiniz:))

Girls On Blog dedi ki...

Aylin, o aletten denk gelirsen al mutlaka...benim de sadece yanlarda az fakat asla elle sıkamadigim noktalari cikartti...
Kadin hesabin da cok mantikli:) Maybelline..yesil ambalaj..bakicam buna da;) sevgiler

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Canım ben de lancome kullanıyorum,rimel alışverişini cheapsmells ten yapmayı düşündün mü,loreal fiyatına lancome'un oluyor..
sevgiler

Girls On Blog dedi ki...

Pretty Cool; cheapsmelli duymamistim...strawberryden aldim daha once...dur hemen bakicam oraya da:) tesekkurler

- dedi ki...

ay süppermiş bu süyah nokta sıkıcı hemen bulmalıyım bi tane :p
ben kalem süremiyorum aslında makyaj da yapamıyorum. hep aynı sade makyaj. Öyle özeniyorum ki güzel güzel göz makyajı yapabilenlere. İzmirde olsan ders verirdin bana :)

Girls On Blog dedi ki...

Guzel kelebegim:) sen gelince haber ver bana burda da veririm ders...ayrica senin dogal guzelligin yeter :)

Öykücü dedi ki...

Gob,SenaBera ve GüneşliGünler en sevdiği blogların arasında beni de saymışlar.Tek derdi okunmak olan bir kadına verilecek ennn güzel ödül bu sanırım.Çok sevindim,mutlu oldum hatta içim neşeyle doldu.Hava kapalıyken bazen güneş birden parlar ya siz de bu ödülle benim içimde kocaman bir güneş parlattınız:) Teşekkür ederim.

Öykücü dedi ki...

Ürünlerin ikisi de mükemmel.Her gün allık ve siyah göz kalemi kullanan biri olarak bayıldım önerine.Ben en çok siyah noktalardan nefret ediyorum.Her gece yatmadan sıkarım filan.Alet müthiş görünüyor.Bir adı var mı Gob? Nasıl arayayım yani?

Eski kadınınıza söyleyin çalıştığı yerden bir gün izin alsın ya da size birini önersin ya da çalışmadığı bir gün size gelsin.Siz de mesela normalde verdiğiniz paradan daha çok verin.Hem güvenilir hem de evi tanıyor.

Öptüm.

MAVİ UMUT dedi ki...

Bunların hepsi güzel şeyler.

Girls On Blog dedi ki...

Öykücü, sekerim ben tesekkur ederim:) Sen de beni mutlu ediyosun.
O aletin ozel bi adı oldugunu sanmiyorum, amacını soyleyerek bulabilirsin kanımca:))
Eski kadınımızı anca 2 gün almamız lazım:))) Cok pasaklı oldugumuzu belli ettim galiba :P Optum seni.
Ufuk cizgisi...tesekkurler:)

leyya dedi ki...

bence bekle az daha))çok severek çalıştıgım yeni bişey geliyo))bayılıyorum bayılıyorum))sevgiler.

Girls On Blog dedi ki...

Leyyaciiimm meraklandiim:)

Dilek35 dedi ki...

canım izmirden taşınıp adalı oluyorum artık yolun butarafa mutlaka düşer beklerim

Girls On Blog dedi ki...

A-aaa dilekcimm kusadası mı? hadi hayırlı olsun.Insallah ya,ugrarim tabi gelirsem:) Sevgiler

beyaz mendil dedi ki...

Slm,nerelerdesiniz?????

Girls On Blog dedi ki...

burdayim burdayim:) yeni bisiler yapiyorum...cok yakinda:)

Vanilya dedi ki...

Allah allah, işe yarıyor diyorsan benim de denemem lazım:) Watsonsa uğrayayım bir o halde

Bu arada benim blogumda var, izlerseniz sevinirim.

Kullanmadığım kozmetik ürünlerimi satıyorum, sizin de varsa lütfen bana ulaşın ve sizinkileri de bloguma koyayım...

BLOGUM:

http://cosmeticdunyam.blogspot.com/